Rely

ICT

Toen Reliable-IT Services ons vroeg om hun website te vernieuwen, wisten we meteen dat dit een geweldige kans was. Ze hadden net hun krachten gebundeld met Rely en Managed-IT en wilden hun online aanwezigheid opfrissen. Ze wilden een nieuwe, moderne website die hun positie als marktleider in ICT weerspiegelt.

Een nieuwe start met een frisse look

De oude website van Reliable-IT Services voldeed niet meer aan de huidige eisen. Het was tijd voor een grondige makeover. We begonnen met het ontwerp van een flexibel en gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Hierdoor kunnen ze hun website nu eenvoudig en snel up-to-date houden. Dit was een cruciale stap in het creëren van een website die echt werkt voor hen en hun klanten.

website-ontwerp

Een samenhangend totaalconcept

Onze focus lag op het creëren van een samenhangend totaalconcept. Twee sterke organisaties kwamen samen om één krachtige marktleider te vormen. Dit moest duidelijk naar voren komen in de nieuwe branding. Daarom ontwierpen we een nieuw logo en een complete huisstijl die deze samenwerking en hun leiderschap in de ICT-sector benadrukt.

Typografische benadering met een twist

Bij het ontwerpen van de website hebben we gekozen voor een typografische benadering die de aandacht trekt. Onze aanpak was letterlijk en speels. Wanneer een kopregel bijvoorbeeld “veilig en betrouwbaar” luidt, staat het woord “veilig.” op de eerste plaats en krijgt een punt: veilig. en betrouwbaar. Dit trekt net wat langer de aandacht van de bezoeker. Deze typografische stijl hebben we ook subtiel geïntegreerd in het logo.

Toegankelijk en functioneel ontwerp

De nieuwe website moest niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. We hebben ervoor gezorgd dat het ontwerp werkt op alle beeldformaten, van mobiele telefoons tot grote desktop monitors. Omdat de dienstverlening van Reliable-IT Services altijd bereikbaar moet zijn, hebben we het telefoonnummer altijd zichtbaar gehouden in de rechterbovenhoek. Zo kunnen klanten hen snel en gemakkelijk bereiken.

Voordelen van grafisch ontwerp

Goed grafisch ontwerp biedt talloze voordelen. Het maakt je merk herkenbaar en helpt bij het effectief overbrengen van je boodschap. Voor Reliable-IT Services heeft ons website ontwerp ervoor gezorgd dat ze hun klanten beter kunnen bereiken en bedienen. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat bezoekers langer op de site blijven en meer geneigd zijn om contact op te nemen.

Samenvoeging van sterke krachten

Met de samenvoeging van Rely en Managed-IT naar Reliable-IT Services hebben we een krachtige online aanwezigheid gecreëerd. Dit helpt hen om hun positie als marktleider in de ICT-diensten voor notariaat en advocatuur te versterken. We zijn trots op de resultaten en hoe de nieuwe branding en website bijdragen aan hun succes.

Onze samenwerking met Reliable-IT Services laat zien hoe krachtig een goed website ontwerp kan zijn. We hebben hen geholpen hun merk te vernieuwen en hun positie als marktleider te benadrukken. Bij Square Design zijn we trots op het werk dat we hebben gedaan en kijken we ernaar uit om ook jouw merk te transformeren.

Voordelen van website ontwerp

Herkenbaarheid: Een goed ontwerp maakt je merk direct herkenbaar.
Gebruiksvriendelijkheid: Het maakt het beheren van je website eenvoudig en efficiënt.
Flexibiliteit: Het ontwerp werkt op verschillende apparaten en schermformaten.
Aantrekkingskracht: Een aantrekkelijke website trekt bezoekers aan en houdt hen langer vast.
Professionaliteit: Een professioneel ontwerp straalt vertrouwen en betrouwbaarheid uit.
Uniekheid: Een uniek ontwerp onderscheidt je van de concurrentie.

website-laten-bouwen

Beginnen met een website ontwerp

Beginnen met een website ontwerp van een flexibel

Beginnen met een website ontwerp van een flexibel en gebruiksvriendelijk

Beginnen met een website ontwerp van een flexibel en gebruiksvriendelijk

Beginnen met een website ontwerp

Beginnen met een website ontwerp van een flexibel en gebruiksvriendelijk

Beginnen met een website

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW