Rely

ICT

Bij Square Design houden we ervan om merken tot leven te brengen. Daarom waren we super enthousiast toen Reliable-IT Services ons vroeg om hen te helpen met hun ‘tijdloze giveaways bedrukken’. Rely en Managed-IT, nu samen als Reliable-IT Services BV, wilden hun fusie vieren met een knal. Ze hadden nieuwe branding nodig voor hun congres “Notariaat van de Toekomst” in de Jaarbeurs Utrecht.

Een tijdloos logo en huisstijl

Onze eerste uitdaging was het ontwerpen van een nieuw logo en een frisse huisstijl. We hebben een campagne ontwikkeld met de focus op het thema ‘tijd’. Voor het congres bedachten we tijdloze giveaways die de boodschap “Veiligheid in tijd” benadrukken. Deze boodschap is dubbelzinnig en kan op twee manieren worden uitgelegd. Als je niet goed beveiligd bent, is het slechts een kwestie van tijd voordat de beveiliging faalt. Maar goede beveiliging bespaart tijd door problemen te voorkomen.

Tijdloze-giveaways-bedrukken

Unieke promotieartikelen

Voor de tijdloze giveaways bedrukken kozen we voor klokjes. Elk klokje was voorzien van een batterij en verpakt in een stijlvol doosje met een label. Deze klokjes waren perfect om de boodschap van tijd en veiligheid over te brengen. Ze werden een hit op het congres en trokken veel aandacht. We hebben ervoor gezorgd dat de klokjes zowel praktisch als betekenisvol waren, een perfecte combinatie voor een giveaway.

Een dynamische nieuwe website

Daarnaast moest de oude website worden vernieuwd. Het ontbrak aan een flexibel Content Management Systeem (CMS), wat het lastig maakte om de site actueel te houden. We hebben een nieuw CMS geïmplementeerd dat eenvoudig en efficiënt te beheren is. Zo kan Reliable-IT Services altijd up-to-date blijven met hun nieuws en diensten. De nieuwe website werd gelanceerd tijdens het congres, wat een geweldige manier was om hun nieuwe merkidentiteit te presenteren.

De boodschap van ‘Veiligheid in tijd’

Onze campagne draaide om de boodschap “Veiligheid, een kwestie van tijd”. Dit benadrukt hoe essentieel tijd is in de context van veiligheid. Het thema werd doorgevoerd in alle aspecten van de branding en communicatie, van de tijdloze giveaways bedrukken tot de nieuwe website. We hebben laten zien hoe Reliable-IT Services tijd bespaart door potentiële problemen voor te blijven, en hoe ze met hun oplossingen altijd een stap voor zijn.

Een succesvolle fusie

Met de samenvoeging van Rely en Managed-IT in het vooruitzicht, blijft Reliable-IT Services zich inzetten voor hun positie als marktleider in de ICT-branche voor het notariaat en de advocatuur. Onze samenwerking hielp hen om deze fusie krachtig en visueel aantrekkelijk te presenteren. Door te focussen op veiligheid en tijd, hebben we een sterke en impactvolle merkboodschap neergezet.

Voordelen van grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp biedt veel voordelen. Het maakt een merk herkenbaar en helpt bij het overbrengen van je boodschap. Een goed ontwerp kan de manier waarop klanten je bedrijf zien volledig veranderen. Bij Square Design zorgen we ervoor dat elk ontwerp niet alleen mooi, maar ook functioneel is. Dit helpt bedrijven zoals Reliable-IT Services om hun klanten beter te bereiken en hun diensten effectief te communiceren.

Onze samenwerking met Reliable-IT Services toont aan hoe krachtig tijdloze giveaways bedrukken en een sterke merkboodschap kunnen zijn. We hebben hen geholpen hun fusie te vieren en hun nieuwe identiteit op een indrukwekkende manier te presenteren. Bij Square Design zijn we trots op ons werk en de impact die het heeft op onze klanten. Wij staan klaar om ook jouw merk naar een hoger niveau te tillen.

Voordelen van tijdloze giveaways bedrukken

Herkenbaarheid: Ze maken je merk direct herkenbaar.
Eenvoud: Een goed ontwerp maakt je boodschap duidelijk en eenvoudig.
Flexibiliteit: Ze kunnen op verschillende manieren worden gebruikt.
Aantrekkingskracht: Ze trekken nieuwe klanten aan.
Professionaliteit: Ze geven je bedrijf een betrouwbare uitstraling.
Uniekheid: Ze onderscheiden je van de concurrentie.

congres-verpakking-campagne

Tijdloze giveaways bedrukken: focus op veiligheid

Tijdloze giveaways bedrukken: focus op veiligheid

Tijdloze giveaways bedrukken

Tijdloze giveaways bedrukken: focus op veiligheid

Tijdloze giveaways bedrukken: focus op veiligheid

Tijdloze giveaways bedrukken: focus op veiligheid

Tijdloze giveaways bedrukken: focus op veiligheid

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW