Reliable-IT Services

ICT

Rely is dé marktleider op het gebied van ICT-diensten voor het notariaat en de advocatuur. Sinds juli 2022 maken zowel Rely als Managed-IT deel uit van de FutureProof Group en gaan ze gezamenlijk verder onder de naam Reliable-IT Services BV. Hun gezamenlijke focus ligt volledig op hoogwaardige ICT-diensten, waaronder netwerken, managed WIFI en telefonie. Door het fuseren en vernieuwen van activiteiten te ondersteunen, heeft Square Design de opdracht gekregen om een nieuwe huisstijl en een nieuw logo te ontwikkelen.

Het nieuwe logo bestaat uit twee schakels die in elkaar grijpen, symbolisch voor de samenvoeging van vooraanstaande bedrijven. Het behoud en de versterking van de marktpositie van beide bedrijven staan hierbij centraal. Uit onderzoek is gebleken dat de kleuren oker en paars uniek zijn binnen deze sector. Daarom hebben we -in eerste instantie- gekozen voor deze kleurstelling.

nieuw-logo-ontwerpen

Bij Square Design houden we van projecten die een verschil maken. Ze wilden een nieuw logo ontwerpen dat hun nieuwe identiteit zou uitstralen en hun positie als marktleider in ICT-diensten zou versterken. Wij gingen aan de slag om dit nieuwe gezicht te geven aan hun toekomst.

Nieuw logo na fusie en vernieuwing

Het nieuw logo na fusie en vernieuwing van Reliable-IT Services moest meer dan alleen mooi zijn. Het moest de samenvoeging van twee sterke bedrijven symboliseren en hun leidende positie in de markt benadrukken. Daarom kozen we voor een ontwerp met twee schakels die in elkaar grijpen. Deze visualisatie staat voor de sterke samenwerking tussen Rely en Managed-IT. De kleuren oker en paars, uniek in de ICT-sector, geven het logo een frisse en opvallende uitstraling.

De overgangsfase

Omdat de overgang naar Reliable-IT Services geleidelijk zou plaatsvinden, hebben we het nieuwe logo aangepast aan de huidige kleuren van Rely en Managed-IT: rood en blauw. Dit maakt het duidelijk voor alle betrokkenen dat de fusie in stappen verloopt. Deze nieuw logo ontwerpen aanpak zorgt ervoor dat iedereen zich makkelijk kan aanpassen aan de nieuwe merkidentiteit. Dit helpt om de overgang soepel te laten verlopen.

Implementatie van de nieuwe huisstijl

Het nieuw logo ontwerpen was slechts het begin van de rebranding. We hebben het logo doorgevoerd in alle elementen van de huisstijl, van briefpapier tot visitekaartjes. We weten dat een huisstijl in de loop van de tijd kan veranderen. Daarom hebben we flexibele oplossingen aangeboden om de kosten beheersbaar te houden en de overgang inzichtelijk te maken. Zo kan Reliable-IT Services hun merk stap voor stap vernieuwen zonder onverwachte kosten.

Een moderne en functionele website

De oude website van Reliable-IT Services voldeed niet meer aan hun eisen. Het was tijd voor iets nieuws. We hebben een nieuwe website ontwikkeld met een flexibel Content Management Systeem (CMS). Hierdoor kunnen ze hun website eenvoudig en efficiënt up-to-date houden. Dit is essentieel voor een moderne ICT-dienstverlener. Nu kunnen ze altijd snel reageren op veranderingen en hun klanten de beste service bieden.

Voordelen van grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp biedt veel voordelen. Het maakt je merk herkenbaar en helpt je om je boodschap effectief over te brengen. Een goed ontwerp kan de manier waarop klanten je bedrijf zien volledig veranderen. Voor Reliable-IT Services heeft ons werk hun merk vernieuwd en versterkt. Een nieuw logo ontwerpen dat opvallend en betekenisvol is, zorgt ervoor dat klanten zich verbonden voelen met het merk. Het ontwerp trekt niet alleen de aandacht, maar houdt deze ook vast, wat cruciaal is in de competitieve ICT-sector.

Blijvende focus op marktleiderschap

Reliable-IT Services blijft zich richten op hoogwaardige ICT-diensten voor notariaat en advocatuur. Onze bijdrage aan hun merkvernieuwing helpt hen om hun positie als marktleider te behouden en te versterken. We zijn trots op hoe het nieuwe logo en de huisstijl hun identiteit vernieuwen en versterken.

Onze samenwerking met Reliable-IT Services toont aan hoe krachtig een goed nieuw logo ontwerpen kan zijn. We hebben hen geholpen hun fusie te vieren en hun nieuwe identiteit op een indrukwekkende manier te presenteren. Bij Square Design zijn we trots op ons werk en de impact die het heeft op onze klanten. We staan klaar om ook jouw merk naar een hoger niveau te tillen.

Voordelen van nieuw logo ontwerpen

Herkenbaarheid: Een sterk logo maakt je merk direct herkenbaar.
Eenvoud: Het maakt je boodschap duidelijk en eenvoudig.
Flexibiliteit: Het logo kan op verschillende manieren worden gebruikt.
Aantrekkingskracht: Het trekt nieuwe klanten aan en houdt de aandacht vast.
Professionaliteit: Een professioneel logo geeft je bedrijf een betrouwbare uitstraling.
Uniekheid: Een uniek logo onderscheidt je van de concurrentie.

grafisch-ontwerp-logo-Reliable

Nieuw logo ontwerpen met focus in aangepaste look

Nieuw logo ontwerpen

Nieuw logo ontwerpen met focus in aangepaste look

Nieuw logo ontwerpen met focus

Nieuw logo ontwerpen met focus in aangepaste look

Nieuw logo ontwerpen

Nieuw logo ontwerpen met focus in aangepaste look

Nieuw logo ontwerpen met focus

Nieuw logo ontwerpen met focus in aangepaste look

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW