logo’s

Logo’s

Bij Square Design draait alles om jouw logo’s. Of het nu gaat om logo’s ontwerp, strategisch ontwerp of logo’s: wij zorgen ervoor dat jouw logo’s er altijd uitspringen. Onze ontwerpers zijn logo-ontwerpen experts op het gebied van logo’s en weten precies hoe ze logo’s moeten creëren die perfect passen bij jouw stijl. En doordat we werken met resolutie-onafhankelijke logo’s, blijven jouw ontwerpen altijd scherp, ongeacht hoe groot je logo’s laat afdrukken.

Een specialisme van Square Design is het ontwikkelen van logo’s. Maar ook het restylen van logo’s via een reclameAPK Onze ontwerpers weten als geen ander hoe belangrijk het is om logo’s te maken die passen bij de identiteit van jouw bedrijf. Of je nu een start-up hebt of een gevestigd bedrijf: wij zorgen voor logo’s die aansluiten bij jouw wensen en doelstellingen. En omdat we altijd rekening houden met de toepassingen waarvoor logo’s gebruikt gaat worden, weet je zeker dat nieuwe logo’s geschikt zijn voor alle materialen en uitingen.

Onze diensten

Logo’s en Illustrator

Logo’s en Illustrator

Bij Square Design draait alles om jouw visuele identiteit. Of het nu gaat om grafisch ontwerp, strategisch ontwerp of kwaliteit: wij zorgen ervoor dat jouw merk er altijd uitspringt. Onze ontwerpers zijn experts op het gebied van Adobe Illustrator en weten precies hoe ze lijnwerken moeten creëren die perfect passen bij jouw stijl. En doordat we werken met resolutie-onafhankelijke vectoren, blijven jouw ontwerpen altijd scherp, ongeacht hoe groot je ze laat afdrukken.

Een specialisme van Square Design is het ontwikkelen van logo’s. Onze ontwerpers weten als geen ander hoe belangrijk het is om een logo te creëren dat past bij de identiteit van jouw bedrijf. Of je nu een start-up hebt of een gevestigd bedrijf: wij zorgen voor een logo dat aansluit bij jouw wensen en doelstellingen. En omdat we altijd rekening houden met de toepassingen waarvoor het logo gebruikt gaat worden, weet je zeker dat het logo geschikt is voor alle materialen en uitingen.

Beelden en Photoshop

Beelden en Photoshop

Ben je op zoek naar een Photoshop specialist die ook ervaring heeft met illustraties en beeldbewerking? Dan ben je bij Square Design aan het juiste adres. Onze ontwerpers zijn experts op het gebied van digitale beeldbewerking en hebben ruime ervaring in het werken met programma’s zoals Photoshop.

Met onze beeldbewerkingsvaardigheden en het gebruik van high-res afbeeldingen, kunnen we levensechte en illustratieve ontwerpen creëren die de kwaliteit van jouw merk versterken. Of het nu gaat om het ontwerpen van visuals voor jouw website, social media of drukwerk, we zorgen ervoor dat jouw ontwerpen tot leven komen en de aandacht trekken van jouw doelgroep.

Naast onze beeldbewerkingsvaardigheden hebben we ook ervaring met het creëren van fotorealistische illustraties. Wij vinden het belangrijk om jouw merk op een unieke manier te presenteren en met onze illustraties kunnen we dit op een creatieve manier doen.

Typografie en InDesign

Typografie en InDesign

In onze reclamestudio werken we met high-end computers en maken we gebruik van Adobe InDesign voor de creatie van hoogwaardige publicaties. Of het nu gaat om boeken, kranten, brochures, folders, drukwerk of advertenties, wij zorgen voor aantrekkelijke opmaakontwerpen met perfecte typografie en optische uitlijning en afbrekingen. Door onze expertise in grafisch en strategisch ontwerp, kunnen we publicaties creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gemakkelijk te lezen en te begrijpen zijn. Zo wordt uw boodschap effectiever overgebracht op uw doelgroep en versterken we uw merk.

Adobe InDesign streeft net als wij naar typografische perfectie. Daarom passen we optische uitlijningen en rustgevende afbrekingen toe in meertalige documentaties. Onze ervaring en kennis stellen ons in staat om hoogwaardige publicaties te maken die uw boodschap op de juiste manier overbrengen.

DTP

DTP

Desk Top Publishing (DTP)

Desktop publishing, vaak afgekort als DTP, heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van ontwerp en publicatie. Met desktop publishing-software zoals Adobe InDesign kunnen we professionele publicaties maken met een ongekend niveau van precisie en flexibiliteit in typografie en Pre-Press.

Binnen Adobe InDesign is typografie een essentieel aspect van het ontwerpproces. De software biedt een breed scala aan typografische mogelijkheden om de leesbaarheid van jouw publicaties te kunnen verbeteren. Van het kiezen van de juiste lettertypen tot het aanpassen van de regelafstand en lettergrootte, InDesign stelt ons in staat om elk aspect van de typografie tot in detail te beheersen.

Door het gebruik van geavanceerde typografische functies zoals ligaturen, uitlijningsopties en letterafbrekingen, kunnen we tekst op een professionele en aantrekkelijke manier opmaken. Deze functies helpen ook om de algehele visuele uitstraling van de publicatie te versterken.

3D

3D

3D-visualisaties en productpresentaties zorgen voor een levensechte weergave van jouw producten. Met behulp van geavanceerde 3D-software maken wij illustraties uit gedetailleerde modellen (rendering) en verwerken deze in Photoshop voor de finishing touch.

Maar dat is niet alles. Binnen het ontwerp van jouw logo houden we ook rekening met de 3D-uitvoering van grafische elementen. Wij kunnen zelfs jouw bestaande EPS lijnwerk omzetten naar 3D. Dit is niet alleen handig voor 3D-animaties, maar ook voor het printen op 3D-printers of voor constructeurs.

Sommige opdrachtgevers kiezen ervoor om samengestelde visualisaties te maken. Hierin wordt de 3D-tekening met verschillende render-technieken uitgewerkt en worden deze in Photoshop samengesteld. Dit geeft een nog realistischer beeld van jouw producten.

3d-ontwerp-en-illustratie-omzetten

Drukwerk

Drukwerk

Met onze professionele drukwerk service kun je verschillende soorten drukwerk laten verzorgen. Denk hierbij aan flyers, brochures en posters. Wij verzorgen de vormgeving, het drukwerk en de afwerking. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit en weet je zeker dat het drukwerk goed is.

Ook voor verpakkingen kun je bij ons terecht. Wij ontwerpen verpakkingen die jouw producten op een creatieve en effectieve manier presenteren. Hierbij letten wij op de functionaliteit, duurzaamheid, regelgeving en esthetiek van de verpakking. Zo zorg je voor een goede eerste indruk van jouw producten.

Als het gaat om drukwerk, dan ben je bij Square Design aan het juiste adres. We maken gebruik van kleurscheidingen om de kleuren zo accuraat mogelijk over te brengen op het drukwerk. Zo weet je zeker dat jouw ontwerp er altijd perfect uitziet, van het kleinste visitekaartje tot de grootste reclame uitingen. En omdat we jouw ontwerp altijd aanleveren in EPS-formaat, weet je zeker dat het geschikt is voor alle soorten drukwerk.

Copywriting

Copywriting

Op zoek naar professionele hulp bij het optimaliseren van uw offline en online aanwezigheid? Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten, variërend van tekstschrijven tot belettering en standbouw. Met ons netwerk van specialisten kunnen wij u helpen uw merk te presenteren op een manier die effectief en aantrekkelijk is voor uw doelgroep.

Tekstschrijven is een van onze expertises. Onze professionele tekstschrijvers begrijpen het belang van de juiste woorden en kunnen uw content optimaliseren voor verschillende doeleinden, waaronder websites, advertenties en brochures. Door de juiste woorden te kiezen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw boodschap effectief wordt overgebracht.

Maar wij bieden meer dan alleen tekstschrijven. Goede fotografie kan ook een groot verschil maken in hoe uw merk wordt gepresenteerd. Onze fotografen hebben het juiste oog voor uw visuele uitstraling en kunnen uw merk op een unieke en professionele manier vastleggen.

Verpakkingen

Verpakkingen

Verpakkingen spelen een belangrijke rol in het verminderen van afval en het verminderen van de belasting van het milieu. Dit geldt met name voor efficiënte en duurzame verpakkingen. Zo kan een goed ontworpen verpakking ervoor zorgen dat er minder materiaal nodig is om het product te verpakken, waardoor er minder afval ontstaat en de CO2-uitstoot wordt verminderd. Daarnaast kan een duurzame verpakking worden ontworpen om meerdere keren te worden gebruikt of om gerecycled te worden na gebruik. Ook kan een duurzame verpakking worden gemaakt van alternatieve materialen, zoals biologisch afbreekbare materialen of gerecyclede materialen.

Een efficiënte verpakking kan ook bijdragen aan een beter milieu door het transport te optimaliseren. Bijvoorbeeld door de verpakking te stapelen of op te vouwen om ruimte te besparen tijdens het transport. Dit vermindert niet alleen de CO2-uitstoot, maar ook de kosten voor transport.

Bij het ontwerpen van een verpakking is het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Door te kiezen voor duurzame materialen en een efficiënt ontwerp, kan de belasting van het milieu worden verminderd. Hierbij is het van belang om te letten op het gebruik van niet-hernieuwbare grondstoffen en de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd.

Naast duurzame verpakkingen zijn er nog andere manieren om het milieu te ontzien. Zo kunnen creatieve displays in winkels de verkoop stimuleren en kan gerichte direct marketing de doelgroep effectief bereiken. Ook een aantrekkelijke winkelinrichting kan de merkbeleving versterken en kwalitatieve private labelproducten met een onderscheidend ontwerp en strategie kunnen bijdragen aan het verminderen van afval en het optimaliseren van transport.

Private Label

Private Label

Maak kennis met het creëren van kwalitatieve private label producten. Jij kunt deze producten realiseren door een combinatie van belangrijke factoren. Allereerst is het belangrijk om een onderscheidende ontwerpstrategie te hanteren die past bij het merk en de doelgroep. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het gebruik van een specifiek kleurenpalet of typografie die het merk herkenbaar maakt.

Vervolgens is het van belang om de juiste materialen en productietechnieken te gebruiken om de kwaliteit van het product te versterken. Maak bijvoorbeeld gebruik van duurzame materialen die de levensduur van het product verlengen en de ecologische voetafdruk verkleinen.

Om het private label product effectief in de markt te positioneren, is het belangrijk om een goed doordachte en strategische aanpak te hebben. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan gerichte promotiecampagnes of samenwerkingen met influencers of andere merken.

Het combineren van deze factoren zal resulteren in kwalitatieve private label producten die zich onderscheiden in de markt.

Als je op zoek bent naar hulp bij het ontwerpen en produceren van private label etiketten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van private label etiketten en staan klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw product.

Displays

Displays

Ben je op zoek naar manieren om op te vallen in het winkelschap en de verkoop te stimuleren? Dan zijn creatieve displays een goede optie! Er zijn verschillende manieren waarop je met behulp van een display de aandacht van de consument kunt trekken en de verkoop kunt verhogen.

Een belangrijk aspect van een succesvolle display is het ontwerp. Een opvallend ontwerp kan ervoor zorgen dat de display direct de aandacht trekt van de consument. Door een unieke vorm of kleurenschema te kiezen dat aansluit bij de merkidentiteit en/of het product, kun je ervoor zorgen dat de display eruit springt.

Een andere manier om de betrokkenheid van de consument te vergroten is door interactie uit te lokken. Denk bijvoorbeeld aan displays met knoppen, lichteffecten of bewegende onderdelen. Dit kan de aandacht trekken en de consument verleiden tot aankoop.

Daarnaast dient een display als informatievoorziening. Displays die duidelijke informatie bieden over het product of merk kunnen de consument helpen in hun aankoopbeslissing. Denk hierbij aan productinformatie, ingrediënten, of de herkomst van het product.

Bewakingsproces

Bewakingsproces

Bij Square Design vinden we het leveren en bewaken van kwaliteit erg belangrijk. We zorgen er daarom voor dat onze ontwerpen altijd van hoog niveau zijn, zowel offline en online. Helaas komt het (te) vaak voor dat de kleurkwaliteit van ontwerpen in de markt te wensen overlaat, wat kleurverschillen tussen online en print kan veroorzaken. Dit risico voorkomen we door dit probleem met ons eigen kleurproces te bewaken, waarbij we vanuit het (optisch) CMYK-model werken om de kleurconsistentie perfect te houden.

Om kleurverschillen in print te voorkomen, is het ook belangrijk om te denken aan het sluiten van drukwerkkleuren (lithografie). Daarnaast gebruiken we voor onze ontwerpen altijd hoge resolutie beeldmateriaal, zoals vector EPS-bestanden, om ervoor te zorgen dat ze er altijd scherp en professioneel uitzien. Zo kunnen we garanderen dat onze ontwerpen altijd van hoog niveau zijn, zowel online als in print.

Naast het zorgen voor kwaliteit, vinden we bij Square Design het verminderen van risico erg belangrijk. We produceren daarom altijd een proefdruk om ervoor te zorgen dat onze ontwerpen er niet alleen goed uitzien, maar ook goed voelen. Dit verhoogt de beleving en ‘aaibaarheidsfactor’ van onze ontwerpen.

Voor onze websites hanteren we een extreem backup systeem. Dit systeem wordt periodiek bewaakt en zorgt ervoor dat we altijd kunnen terugvallen op essentiële bedrijfsinformatie. Zo verminderen we de risico’s voor onze klanten aanzienlijk en kunnen we altijd de kwaliteit van onze ontwerpen garanderen.

Logo’s

Bij Square Design draait alles om jouw logo’s. Of het nu gaat om logo’s ontwerp, strategisch ontwerp of logo’s: wij zorgen ervoor dat jouw logo’s er altijd uitspringen. Onze ontwerpers zijn logo-ontwerpen experts op het gebied van logo’s en weten precies hoe ze logo’s moeten creëren die perfect passen bij jouw stijl. En doordat we werken met resolutie-onafhankelijke logo’s, blijven jouw ontwerpen altijd scherp, ongeacht hoe groot je logo’s laat afdrukken.

Een specialisme van Square Design is het ontwikkelen van logo’s. Maar ook het restylen van logo’s via een reclameAPK Onze ontwerpers weten als geen ander hoe belangrijk het is om logo’s te maken die passen bij de identiteit van jouw bedrijf. Of je nu een start-up hebt of een gevestigd bedrijf: wij zorgen voor logo’s die aansluiten bij jouw wensen en doelstellingen. En omdat we altijd rekening houden met de toepassingen waarvoor logo’s gebruikt gaat worden, weet je zeker dat nieuwe logo’s geschikt zijn voor alle materialen en uitingen.

Logo’s

Bij Square Design staat jouw logo centraal. Of het nu gaat om het ontwerpen van nieuwe logo’s, strategisch herontwerp of logo-restyling: wij zorgen ervoor dat jouw logo’s eruit springen. Onze ontwerpers zijn experts in logo-ontwerp en begrijpen precies hoe ze logo’s moeten creëren die naadloos aansluiten bij jouw merkidentiteit. Dankzij het gebruik van resolutie-onafhankelijke ontwerptechnieken blijven jouw logo’s altijd scherp en helder, ongeacht de grootte waarin ze worden afgedrukt.

Een van de specialiteiten van Square Design is het ontwikkelen van unieke logo’s. Daarnaast bieden we ook logo-restyling aan via een ‘reclameAPK’. Onze ontwerpers begrijpen als geen ander het belang van een logo dat de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf hebt: wij leveren logo’s die perfect aansluiten bij jouw wensen en doelen. Door rekening te houden met de diverse toepassingen waarvoor jouw logo gebruikt zal worden, garanderen we dat de nieuwe logo’s geschikt zijn voor alle materialen en communicatiemiddelen.

Bij Square Design draait alles om jouw logo. Of je nu op zoek bent naar een nieuw ontwerp, strategische herpositionering of een restyling van je huidige logo: wij zorgen ervoor dat jouw logo’s opvallen. Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in logo-ontwerp en weten precies hoe ze een logo moeten creëren dat perfect past bij jouw merk. Dankzij onze aanpak met resolutie-onafhankelijke technieken blijven jouw logo’s altijd scherp en helder, ongeacht de grootte van de afdruk.

Square Design is niet alleen bedreven in het ontwikkelen van nieuwe logo’s maar biedt ook een ‘reclameAPK’ voor het restylen van bestaande logo’s. Onze ontwerpers begrijpen het belang van een logo dat de kern van jouw bedrijf weergeeft. Of je nu een startende onderneming bent of een gevestigde naam hebt: wij leveren logo’s die naadloos aansluiten bij jouw visie en doelen. Met oog voor de verschillende toepassingen waarvoor jouw logo gebruikt zal worden, zorgen we ervoor dat de nieuwe ontwerpen geschikt zijn voor alle soorten materialen en communicatiemiddelen.

Logo’s

Logo’s

Logo’s
Logo’s

Logo’s

Logo’s

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW