Move & Store

Tijdelijke opslag

Bij Square Design weten we hoe belangrijk een sterk merk is. Toen Move & Store ons vroeg om hun huisstijl te vernieuwen, waren we meteen enthousiast. Ze wilden niet alleen een nieuw logo, maar een complete huisstijl rebranding restyling die hun unieke diensten op de beste manier zou presenteren. Move & Store had net PickupBox overgenomen en wilde hun marktaandeel vergroten. Dit was het perfecte moment voor een frisse start.

Een nieuw logo voor een nieuwe start

Het nieuwe logo van Move & Store is het hart van hun rebranding. We hebben gekozen voor twee primaire kleuren die het merk fris en opvallend maken. Het &-teken in het logo is speciaal. Het is vormgegeven door twee gestapelde vierkante doosjes, die perfect de essentie van tijdelijke opslag en verhuizingen weergeven. Dit logo is flexibel en kan zowel in een vierkante als een langwerpige vorm worden gebruikt. Of het nu gaat om gadgets, relatiegeschenken of promotiemateriaal, dit logo past altijd.

huisstijl-rebranding-restyling

Illustraties met een glimlach

Naast het logo hebben we een unieke illustratie gecreëerd voor Move & Store. We wilden iets maken dat het gemak en de menselijkheid van hun diensten benadrukt. De illustratie toont mensen -een gezin- met een “lachende” doos op hun hoofd. Deze speelse benadering communiceert direct een gevoel van plezier en eenvoud, zonder inbreuk te maken op de privacy. Het laat zien dat verhuizen en tijdelijke opslag met Move & Store niet alleen makkelijk, maar ook leuk kan zijn.

Segmentatie en doelgroepen

Move & Store richt zich op verschillende doelgroepen, waaronder aannemers, makelaars, studenten en uitvaartondernemers. We hebben hen geholpen om deze groepen op een effectieve manier te benaderen. Voor aannemers en makelaars hebben we foldermateriaal ontworpen dat hen informeert over de voordelen van Move & Store. De folders gebruiken dezelfde kleuren als het logo, en zijn overzichtelijk en aantrekkelijk ingedeeld.

Communicatie met studenten

Voor studenten, die vaak tijdelijke opslag nodig hebben tijdens een wereldreis of verhuisperiode, hebben we speciale folders gemaakt. Deze folders worden verspreid via universiteiten en studentenverenigingen. Ze zijn speels en informatief, en zorgen ervoor dat studenten op de hoogte zijn van de mogelijkheden die Move & Store biedt. We hebben deze folders in meerdere talen beschikbaar gesteld om een breder publiek te bereiken.

Ondersteuning van uitvaartondernemers

Uitvaartondernemers vormen ook een belangrijke doelgroep voor Move & Store. Wanneer een huis snel moet worden leeggemaakt na een overlijden, biedt Move & Store de perfecte oplossing. Hun service maakt het mogelijk om de inboedel tijdelijk op te slaan, zodat nabestaanden de tijd kunnen nemen om alles rustig door te nemen. Dit proces helpt om het emotionele gewicht van deze taak te verlichten.

Voordelen van grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp heeft tal van voordelen. Het maakt je merk herkenbaar en helpt bij het overbrengen van je boodschap. Een goede huisstijl rebranding restyling kan de manier waarop klanten je bedrijf zien volledig veranderen. Het brengt de essentie van je bedrijf over in een oogopslag. Bij Square Design zorgen we ervoor dat elk ontwerp niet alleen mooi, maar ook functioneel is. Dit helpt bedrijven zoals Move & Store om hun klanten beter te bereiken en hun diensten effectief te communiceren.

Onze samenwerking met Move & Store laat zien hoe krachtig een huisstijl rebranding restyling kan zijn. We hebben hen geholpen om hun merk nieuw leven in te blazen met een fris logo, speelse illustraties en gerichte communicatiemiddelen. Bij Square Design zijn we trots op ons werk en de impact die het heeft op onze klanten. We staan klaar om ook jouw merk naar een hoger niveau te tillen.

Voordelen van huisstijl rebranding en restyling

Een huisstijl rebranding en restyling biedt tal van voordelen:

Nieuwe energie: Een frisse uitstraling kan je merk een boost geven en nieuwe klanten aantrekken.
Betere connectie: Door een menselijk en toegankelijk imago te creëren, kun je makkelijker een band opbouwen met je doelgroep.
Consistente boodschap: Een uniforme stijl zorgt ervoor dat je merk overal herkenbaar is, wat vertrouwen opbouwt bij je klanten.

Square Design is jouw partner in het realiseren van deze voordelen. Samen maken we jouw merk toekomstbestendig en onweerstaanbaar.

rebranding-en-nieuw-bedrijf-huisstijl

Deze huisstijl rebranding restyling heeft een speelse communicatie

Deze huisstijl rebranding gevoel van plezier, zonder inbreuk te maken op de privacy.

Deze huisstijl rebranding restyling heeft een speelse communicatie en gevoel van plezier, zonder inbreuk te maken op de privacy.

Deze huisstijl rebranding

Deze huisstijl rebranding restyling heeft een speelse communicatie en gevoel van plezier, zonder inbreuk te maken op de privacy.

Deze huisstijl rebranding restyling heeft een speelse communicatie

Deze huisstijl rebranding restyling, zonder inbreuk te maken op de privacy.

Deze huisstijl rebranding restyling heeft een speelse communicatie en gevoel van plezier, zonder inbreuk te maken op de privacy.

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW