Move & Store

Tijdelijke opslag

Square Design brengt merken tot leven. Dus toen Move & Store ons vroeg om hun hele merk te herzien, waren we er helemaal klaar voor. Ze hadden net PickupBox overgenomen en wilden een frisse start maken. Logo rebranding voor nieuw bedrijf was precies wat ze nodig hadden. Met hun unieke service om opslagruimte bij jou thuis te brengen en op te halen, was een nieuw, opvallend logo essentieel.

Een nieuw logo voor een nieuwe visie

De eerste stap in de logo rebranding was het ontwerpen van een sterk, herkenbaar logo. We kozen voor twee primaire kleuren die direct opvallen en fris ogen. Het &-teken is illustratief gevormd door twee gestapelde vierkante doosjes. Dit symboliseert zowel tijdelijke opslag als verhuizing, perfect passend bij de diensten van Move & Store. Dit veelzijdige logo kan in verschillende vormen worden gebruikt, waardoor het geschikt is voor alles, van gadgets tot relatiegeschenken.

logo-rebranding

Illustraties die spreken tot de verbeelding

Naast het logo hebben we ook speelse illustraties gemaakt. We wilden het gemak en de menselijkheid van Move & Store’s diensten benadrukken. Het idee van mensen -een gezin- met een “lachende” doos op hun hoofd kwam voort uit de wens om iets leuks en positiefs te creëren. Deze illustratie laat zien dat verhuizen en opslag niet saai hoeven te zijn, maar zelfs leuk kunnen worden. Het is een unieke benadering die zonder privacyproblemen communiceert met een glimlach.

Slimme doelgroepbenadering

Move & Store richt zich op verschillende doelgroepen, zoals aannemers, makelaars, studenten en uitvaartondernemers. Voor aannemers en makelaars hebben we kleurrijke en overzichtelijke folders gemaakt. Deze folders hebben dezelfde frisse kleuren als het logo en zijn speels en informatief ingedeeld. Ze helpen om snel en duidelijk de voordelen van Move & Store’s diensten te communiceren.

Communicatie met studenten

Voor studenten die op wereldreis gaan of verhuizen, hebben we speciale folders ontworpen. Deze worden verspreid via universiteiten en studentenverenigingen. De folders zijn beschikbaar in meerdere talen en laten zien hoe gemakkelijk het is om je spullen tijdelijk op te slaan. Ze zijn speels en aantrekkelijk, perfect voor een jong publiek dat op zoek is naar flexibele opslagoplossingen.

Ondersteuning voor uitvaartondernemers

Uitvaartondernemers zijn ook een belangrijke doelgroep voor Move & Store. Zij kunnen families helpen bij het vinden van tijdelijke opslag wanneer een huis snel moet worden leeggemaakt. Move & Store biedt de mogelijkheid om de inboedel op te slaan, zodat nabestaanden de tijd kunnen nemen om alles rustig door te nemen. Dit maakt het emotionele proces iets makkelijker en minder stressvol.

Voordelen van grafisch ontwerp

Een sterke logo rebranding biedt veel voordelen. Het maakt je merk herkenbaar en helpt je om je boodschap duidelijk over te brengen. Grafisch ontwerp kan de manier waarop klanten je bedrijf zien volledig veranderen. Het brengt de essentie van je bedrijf over in een oogopslag. Bij Square Design zorgen we ervoor dat elk ontwerp niet alleen mooi, maar ook functioneel is. Dit helpt bedrijven zoals Move & Store om hun klanten beter te bereiken en hun diensten effectief te communiceren.

Onze samenwerking met Move & Store laat zien hoe krachtig een logo rebranding kan zijn. We hebben hen geholpen hun merk nieuw leven in te blazen met een fris logo, speelse illustraties en gerichte communicatiemiddelen. Bij Square Design zijn we trots op ons werk en de impact die het heeft op onze klanten. Wij staan klaar om ook jouw merk naar een hoger niveau te tillen.

Voordelen van logo rebranding

Herkenbaarheid: Een sterk logo maakt je merk direct herkenbaar.
Eenvoud: Een goed logo maakt je boodschap duidelijk en eenvoudig.
Flexibiliteit: Je logo moet op verschillende manieren kunnen worden gebruikt.
Aantrekkingskracht: Een fris logo trekt nieuwe klanten aan.
Professionaliteit: Een professioneel logo geeft je bedrijf een betrouwbare uitstraling.
Uniekheid: Een uniek logo onderscheidt je van de concurrentie.

rebranding-nieuw-bedrijf-logo-ontwerp

Logo rebranding nieuw bedrijf

Logo rebranding nieuw bedrijf met focus tijdelijke opslag

Logo rebranding nieuw bedrijf met focus

Logo rebranding nieuw bedrijf met focus tijdelijke opslag

Logo rebranding nieuw bedrijf met focus tijdelijke opslag

Logo rebranding nieuw bedrijf met focus tijdelijke opslag

Logo rebranding nieuw bedrijf

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW