Terberg Kinglifter

Vorkheftrucks

Square Design brengt uw technische tekeningen tot leven. We hebben een bijzondere samenwerking met Terberg Kinglifter om hun complexe 3D-constructietekeningen om te zetten in visueel verbluffende 3D ontwerp illustraties. Dit project heeft ons de kans gegeven om onze expertise in het creëren van gelaagde illustraties te demonstreren, waardoor elk detail op een heldere en indrukwekkende manier wordt weergegeven.

Het belang van gelaagde illustraties

Onze taak was om 3D-tekeningen van het truck-/chassisframe te transformeren naar visueel aantrekkelijke illustraties. 3D ontwerp illustraties met focus op het natuurlijke spel van licht en schaduw geven deze technische afbeeldingen een nieuwe dimensie. We gebruiken vaste patronen in onze computerberekeningen en lagen in Photoshop om deze tekeningen tot leven te brengen. Dit proces zorgt voor een nauwkeurige en gedetailleerde weergave van elk essentieel onderdeel.

Creëren van een virtuele setting

Een van onze belangrijkste doelen was om een virtuele setting te creëren die de onderdelen van het chassis op een realistische manier belicht. Door het gebruik van transparante lagen kunnen we verschillende delen van het frame accentueren. Voor Terberg Kinglifter hebben we de relevante onderdelen in blauw gemarkeerd om duidelijkheid te geven en de focus te richten waar dat nodig is. Deze aanpak zorgt ervoor dat elke illustratie niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk is.

3d-ontwerp-en-illustratie-omzetten

Samenwerking met Terberg Kinglifter

Onze samenwerking met Terberg Kinglifter was een succes. We hebben de documentatielijn overgenomen en met zorg een eerste opzet gepresenteerd die tekst, beeld en lay-out op een harmonieuze manier combineert. De voorkant van de documentatie richt zich op de Decision Making Unit (DMU), terwijl het binnenwerk de voordelen en toepassingen van hun producten belicht. Deze aanpak zorgt ervoor dat de informatie zowel aantrekkelijk als informatief is.

Internationale uitbreiding

Na de voltooiing van de Nederlandse versie van de documentatie hebben we direct gewerkt aan meertalige varianten, waaronder Engels, Duits en Italiaans. Op de achterzijde van de documentatie is een QR-code geplaatst die klanten rechtstreeks verbindt met regionale vertegenwoordigers. Dit maakt het voor klanten van Terberg Kinglifter eenvoudig om snel en effectief in contact te komen met hun lokale dealer.

Kosteneffectieve productie

Om kosten te besparen, hebben we ervoor gekozen om het drukwerk in het buitenland te laten produceren. Hierdoor kunnen we profiteren van lagere verzendtarieven en efficiëntere distributie. Deze strategische beslissing helpt ons om hoogwaardige documentatie te leveren zonder onnodige kosten.

Voordelen van grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp biedt talloze voordelen. Het verbetert niet alleen de visuele aantrekkingskracht, maar ook de communicatie van complexe ideeën. Voor Terberg Kinglifter betekent onze focus op 3D ontwerp illustraties dat zij hun technische informatie op een heldere en boeiende manier kunnen presenteren. Dit maakt het gemakkelijker voor hun klanten om de voordelen van hun producten te begrijpen.

3D ontwerp illustraties versterken de visuele communicatie

3D ontwerp illustraties voegen een extra laag van diepte en detail toe aan technische tekeningen. Ze helpen om complexe concepten begrijpelijker te maken en trekken de aandacht van de kijker. Door gebruik te maken van 3D-illustraties kan Terberg Kinglifter hun producten beter presenteren en hun klanten overtuigen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun oplossingen.

Ons streven naar perfectie

Bij Square Design streven we altijd naar perfectie. We begrijpen dat visuele communicatie essentieel is voor het succes van onze klanten. Daarom besteden we aandacht aan elk detail en zorgen we ervoor dat onze ontwerpen zowel functioneel als esthetisch zijn. Of het nu gaat om het creëren van 3D ontwerp illustraties of het ontwikkelen van volledige documentatielijnen, wij leveren altijd kwaliteit.

Onze samenwerking met Terberg Kinglifter heeft geleid tot indrukwekkende resultaten. Door hun technische tekeningen om te zetten in 3D ontwerp illustraties hebben we hen geholpen om hun producten op een nieuwe en boeiende manier te presenteren. Bij Square Design zijn we trots op ons vermogen om complexe ideeën te vertalen naar visueel verbluffende illustraties die de boodschap van onze klanten versterken.

Voordelen van 3D ontwerp illustraties

Diepte: Ze voegen diepte toe aan technische tekeningen, waardoor ze levendiger worden.
Duidelijkheid: Ze maken complexe concepten begrijpelijker en gemakkelijker te communiceren.
Aantrekkingskracht: Ze trekken de aandacht van de kijker en houden deze vast.
Realistisch: Ze geven een realistische weergave van licht en schaduw.
Focus: Ze helpen om de belangrijkste onderdelen van een ontwerp te accentueren.
Flexibiliteit: Ze kunnen eenvoudig worden aangepast aan verschillende toepassingen en media.

3d-ontwerp-en-illustraties-photoshop

Voordelen van 3D ontwerp illustraties

Voordelen van 3D ontwerp illustraties

Voordelen van 3D ontwerp illustraties

Voordelen van 3D ontwerp illustraties

Voordelen van 3D ontwerp illustraties

Voordelen van 3D ontwerp illustraties

Voordelen van 3D ontwerp illustraties

Voordelen van 3D ontwerp illustraties

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW