Website blog frisse look met focus online en offline

Elga de Brave Uitvaartzorg

Uitvaartzorg

Bij Square Design werken we graag aan projecten die persoonlijkheid en zorg uitstralen. Voor Elga de Brave Uitvaartzorg hebben we dat precies gedaan. Elga de Brave begon haar eigen uitvaartonderneming na de overname van Yarden door Dela in begin 2022. Met haar jarenlange ervaring in de uitvaartzorg wilde ze haar eigen stempel drukken. Wij hielpen haar daarbij met een nieuw logo, een strakke huisstijl en een moderne website.

Een nieuw logo met betekenis

Voor Elga creëerden we een nieuw logo dat haar persoonlijke touch heeft. Haar eigen handschrift komt subtiel terug in het ontwerp. De cirkel van sterren en het kleine hartje binnenin symboliseren de liefdevolle herinneringen aan dierbaren. Dit nieuw logo vertelt een verhaal. Het laat zien hoe Elga’s zorg en aandacht de kern vormen van haar diensten.

Elke keer als je naar het nieuw logo kijkt, voel je de warmte en toewijding die Elga in haar werk steekt. Dit logo is niet zomaar een plaatje; het is een weerspiegeling van Elga’s betrokkenheid en haar wens om met liefdevolle zorg te ondersteunen.

De inspirerende blog van Elga de Brave

Elga deelt regelmatig haar ervaringen en inzichten via haar blog op de website van Elga de Brave Uitvaartzorg. Deze verhalen zijn niet alleen inspirerend maar ook heel herkenbaar. De website blog wordt in advertentievorm in de krant geplaatst en tegelijkertijd op de website gepubliceerd. Dit zorgt ervoor dat zowel offline als online haar verhalen een breed publiek bereiken.

website-blog

Of je nu de blog online leest of in de krant tegenkomt, je wordt geraakt door de persoonlijke toon en de echtheid van Elga’s verhalen. Ze schrijft over situaties die iedereen kan overkomen, maar waar we vaak niet bij stilstaan. Elga’s blog biedt waardevolle inzichten en helpt mensen om te gaan met verlies en rouw.

Een gebruiksvriendelijke website

De website van Elga de Brave Uitvaartzorg is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid. Of je nu op je mobiel, pc of tablet surft, de site werkt altijd soepel. Wij hebben ervoor gezorgd dat Elga zelf eenvoudig wijzigingen kan aanbrengen, ook in haar blogs. Dit is mogelijk doordat de website is ontwikkeld in WordPress, een zeer gebruiksvriendelijk platform.

Elke blogpost en elke pagina op de site is gemakkelijk te vinden dankzij de eenvoudige navigatie. Bezoekers kunnen snel vinden wat ze zoeken, of het nu gaat om contactinformatie, diensten of de nieuwste blogs. De focus ligt op het creëren van een aangename online ervaring voor elke bezoeker.

Consistente huisstijl voor een sterk merk

De huisstijl die we voor Elga hebben ontwikkeld, straalt warmte en professionaliteit uit. De website blog wordt in advertentievorm in de krant geplaatst en tegelijkertijd op de website gepubliceerd, wat zorgt voor een consistente merkbeleving op alle fronten. De kleuren, de lettertypes en zelfs de kleinste details zijn zorgvuldig gekozen om een samenhangend beeld te geven.

Van briefpapier tot auto belettering, de nieuwe huisstijl van Elga de Brave Uitvaartzorg is overal doorgevoerd. Dit zorgt voor herkenbaarheid en versterkt haar merkidentiteit. Door aandacht te besteden aan elk detail, hebben we ervoor gezorgd dat Elga’s bedrijf een professionele en samenhangende uitstraling heeft, die haar klanten aanspreekt en geruststelt.

Voordelen van een nieuw logo

Een nieuw logo biedt talloze voordelen. Voor Elga de Brave Uitvaartzorg betekent het dat haar bedrijf opvalt en gemakkelijk te herkennen is. Dit nieuw logo verbindt klanten emotioneel met Elga’s merk, waardoor ze zich ondersteund voelen tijdens moeilijke tijden.

Een nieuw logo kan ook de merkidentiteit versterken. Het zorgt voor een frisse start en kan nieuwe klanten aantrekken. Bovendien kan een goed ontworpen logo de professionele uitstraling van een bedrijf verbeteren en vertrouwen opbouwen bij klanten. Voor Elga betekent dit dat haar toewijding en zorg zichtbaar zijn in elke interactie.

Bij Square Design zijn we trots op ons werk voor Elga de Brave Uitvaartzorg. We hebben een nieuw logo, een huisstijl en een website ontworpen die haar persoonlijke aanpak en zorg perfect weergeven. Door de combinatie van warme kleuren en een gebruiksvriendelijke website, is Elga klaar om haar klanten met empathie en professionaliteit te ondersteunen. Bezoek haar website en ontdek de inspirerende blogs die zowel online als in de krant worden gedeeld.

wordpress-maken-blogs-brave

website blog

website blog

website blog

website blog

website blog
website blog

website blog

website blog

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design