Direct nieuwe verpakkingslabels in andere look and feel

Bigi Mama

Wholesale Private Label

Bigi Mama’s opvallende verpakkingslabels zijn smaakvol en functioneel ontworpen. Square Design presenteert met trots het nieuwe ontwerp van Bigi Mama’s verpakkingslabels. Als strategisch reclame- en ontwerpbureau voegen we dit werk toe aan onze portfolio. Bigi Mama, bekend om hun private label voor Afrikaanse producten, heeft gekozen voor hoogwaardige verpakkingslabels voor hun bouillonblokjes. Deze labels zijn niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk, waardoor jouw producten echt opvallen.

Het ontwerpproces van verpakkingslabels

Bij Bigi Mama draait alles om het creëren van verpakkingslabels die perfect passen bij hun producten. Het ontwerpproces van verpakkingslabels begint altijd met een gestructureerd sjabloon. We werken nauw samen met de producent om de technische details door te nemen. Hierdoor weet je zeker dat de labels op de juiste manier plat, uitgerekt, gekromd of gelabeld aangebracht kunnen worden. Dit hangt af van het product en de toepassing.

Vervolgens gebruiken we dit sjabloon als basis voor het grafische ontwerp. Hierin integreren we illustraties, tekst, barcodes en alle nodige informatie. Elk label krijgt zo een unieke uitstraling die perfect past bij de specifieke smaak van de bouillonblokjes, zoals garnaal, kip en ‘all purpose’ kruiden aroma.

Kwaliteit en details in verpakkingslabels

Met de verpakkingslabels van Bigi Mama weet je zeker dat je een professionele en aantrekkelijke presentatie van je bouillonblokjes krijgt. De labels zijn ontworpen met oog voor detail en voldoen aan alle wettelijke vereisten. Dit betekent dat alle essentiële informatie duidelijk en aantrekkelijk wordt weergegeven. Zo springt jouw product eruit op de schappen.

verpakkingslabels-ontwerp

De labels van Bigi Mama zorgen niet alleen voor een functionele verpakking maar versterken ook de visuele identiteit van het merk. De hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking dragen bij aan de kwaliteit en het imago van het product.

Voordelen van grafisch ontwerp voor verpakkingslabels

Grafisch ontwerp speelt een cruciale rol bij het maken van effectieve verpakkingslabels. Door een goed ontwerp kunnen verpakkingslabels de aandacht trekken en belangrijke informatie duidelijk overbrengen. Dit is essentieel voor producten zoals bouillonblokjes, waarbij klanten snel moeten kunnen zien wat ze kopen. Het ontwerpproces van verpakkingslabels houdt rekening met al deze factoren om ervoor te zorgen dat de labels niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn.

Verpakkingslabels zijn vaak het eerste wat klanten zien. Daarom moeten ze zowel aantrekkelijk als informatief zijn. Een goed ontwerp helpt om de merkidentiteit te versterken en kan het verschil maken in een competitieve markt. Bovendien kunnen de juiste labels de waarde en kwaliteit van een product communiceren, wat de verkoop kan stimuleren.

Bigi Mama’s unieke benadering van verpakkingslabels

Bigi Mama begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om haar product op de juiste manier te presenteren. Hun verpakkingslabels zijn ontworpen om zowel de functionaliteit als de esthetiek te optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat hun bouillonblokjes niet alleen goed verpakt zijn, maar er ook nog eens fantastisch uitzien.

Het ontwerpproces van verpakkingslabels bij Bigi Mama is gericht op het creëren van een sterke merkidentiteit. Door samen te werken met experts en aandacht te besteden aan elk detail, zorgen ze ervoor dat elk label bijdraagt aan de algehele presentatie van het product. Dit is waarom hun labels zo effectief zijn in het communiceren van de kwaliteit en de smaak van hun bouillonblokjes.

Versterk je merk met hoogwaardige verpakkingslabels

De verpakkingslabels van Bigi Mama zijn meer dan alleen een omhulsel voor het product. Ze zijn een belangrijk onderdeel van hun merkstrategie. Door te kiezen voor hoogwaardige verpakkingslabels kun ze de zichtbaarheid en aantrekkingskracht van het product aanzienlijk vergroten. Dit helpt om het merk te onderscheiden en een blijvende indruk achter te laten bij hun klanten.

Met de nieuwe verpakkingslabels van Bigi Mama verkrijgt dit project de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Ontdek vandaag nog hoe labels jouw product kunnen transformeren en je merk kunnen versterken.

Bigi Mama zet met hun nieuwe verpakkingslabels een nieuwe standaard voor visuele en functionele productpresentatie. Door aandacht te besteden aan elk detail en te kiezen voor hoogwaardige materialen, zorgen ze ervoor dat de bouillonblokjes er niet alleen goed uitzien, maar ook goed beschermd zijn. Het ontwerpproces van verpakkingslabels bij Bigi Mama toont hun toewijding aan kwaliteit en innovatie.

Wil je dat jouw producten opvallen en indruk maken? Overweeg dan een hoogwaardige verpakkingslabel-design met een perfecte balans tussen functie en stijl. Dit helpt je om jouw merk naar een hoger niveau te tillen.

een-sticker-op-verpakking-BM-Chicken

Direct nieuwe verpakkingslabels in andere look and feel

Direct nieuwe verpakkingslabels in andere look and feel

Direct nieuwe verpakkingslabels in andere look and feel

Direct nieuwe verpakkingslabels in andere look and feel

Direct nieuwe verpakkingslabels in andere look and feel

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW