Wikkel verpakkingen en sleeves voor een look met frisse focus

Bosal

Automotive

Bij het ontwerpen van verpakkingen en sleeves heb je een creatief en toegewijd bureau nodig. Square Design is precies dat! Dit strategische reclame- en ontwerpbureau heeft recent een opvallend project afgerond voor BOSAL Nederland. Ze hebben verpakkingen en sleeves gecreëerd die perfect passen bij de huisstijl van het bedrijf.

Het project met BOSAL Nederland

Voor BOSAL Nederland, een toonaangevende leverancier van auto-onderdelen, ontwierp Square Design een unieke verpakking. De opdracht was specifiek: een doos ontwikkelen voor de trekhaak van e-bikes die geschikt is voor verschillende talen. En uiteraard, moest het ontwerp naadloos aansluiten bij de huisstijl van BOSAL.

verpakkingen-en-sleeves

Met vestigingen in Vianen en distributiecentra in Schiedam en Hengelo, speelt BOSAL Nederland een grote rol in de markt. Hoewel de trekhaken divisie inmiddels is verkocht aan ACPS, was dit project van groot belang. Square Design heeft een verpakking ontworpen die de aandacht trekt, maar niet afleidt van het product zelf.

Consistente en opvallende ontwerpen

Square Design streeft altijd naar perfectie in hun ontwerpen. Voor dit project hebben we gezorgd voor een strakke en ‘cleane’ look. Hierdoor blijft de consument gefocust op het product, de trekhaak, en niet op afleidende details. Verpakkingen en sleeves is onze specialiteit en we hebben dit bewezen door een omdoos te maken die zowel visueel aantrekkelijk als kostenefficiënt is.

Verpakkingen en sleeves nodig voor een specifiek product of een complete rebranding van je productlijn? Square Design weet hoe ze jouw merkidentiteit kunnen vertalen naar een verpakkingsontwerp dat indruk maakt.

De voordelen van grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp biedt talloze voordelen. Bij Square Design begrijpen we hoe belangrijk een goed ontwerp is voor jouw merk. We brengen jouw product tot leven met onze creativiteit en aandacht voor detail.

Met verpakkingen en sleeves van hoge kwaliteit, verbeter je de zichtbaarheid en herkenbaarheid van je product. Bovendien zorgen goed ontworpen verpakkingen voor een professionele uitstraling en trekken ze potentiële klanten aan. Square Design biedt niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar ook functionaliteit. Hun ontwerpen zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in productie te nemen.

Waarom kiezen voor Square Design?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw verpakkingen en sleeves? Square Design is gespecialiseerd in het maken van ontwerpen die jouw product laten opvallen in de markt. Of je nu een specifieke verpakking nodig hebt of een volledige herziening van je productlijn, ze hebben de expertise om jouw visie te realiseren.

Verpakkingen en sleeves zijn cruciaal voor de presentatie van je product. Bij Square Design zorgen we ervoor dat jouw verpakking perfect aansluit bij je merkidentiteit. We maken gebruik van moderne ontwerptools en technieken om unieke en aantrekkelijke verpakkingen te creëren. Met onze focus op zowel esthetiek als functionaliteit, leveren we altijd hoogwaardige ontwerpen.

Samenwerken met Square Design

Een samenwerking met Square Design betekent dat je kiest voor creativiteit, professionaliteit en een vleugje magie. Ons team van getalenteerde ontwerpers luistert naar jouw wensen en vertaalt deze naar pakkende ontwerpen.

Een-verpakking-maken-Bosal-box

Wikkel verpakkingen en sleeves

Wikkel verpakkingen en sleeves voor een look met frisse focus

Wikkel verpakkingen en sleeves

Wikkel verpakkingen en sleeves voor een look met frisse focus

Wikkel verpakkingen

Wikkel verpakkingen en sleeves voor een look met frisse focus

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW