Uniek logo ontwerp in andere look, begin anders direct. Logo ontwerp met unieke look en direct resultaat – Mita Zorg

Mita Zorg

Gezondheidszorg

Case study: Het nieuwe logo ontwerp voor Mita Zorg door Square Design

Wil je je bedrijf laten opvallen met een sterk en professioneel logo ontwerp? Bij Square Design staan we klaar om jouw organisatie een unieke uitstraling te geven. Onlangs hebben we samengewerkt met Mita Zorg, waarbij we een logo hebben gecreëerd dat hun persoonlijke en zorgzame aanpak perfect weerspiegelt.

Een nieuw logo voor een unieke zorgverlener

Mita Zorg is een organisatie die zich richt op persoonlijke zorg en ondersteuning in de regio’s Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Ze merkten dat hun oude logo niet meer aansloot bij de moderne uitstraling die ze wilden overbrengen. Daarom hebben ze ons benaderd voor een nieuw logo ontwerp dat beter past bij hun waarden en doelgroep.

Nieuw-logo-ontwerp-Mita-Zorg-logo2

Tijdens het ontwerpproces hebben we goed nagedacht over de kleuren en vormen die Mita Zorg het beste zouden vertegenwoordigen. De doelgroep van Mita Zorg bestaat voornamelijk uit Antilliaanse en Spaanse cliënten, die warme en uitnodigende kleuren waarderen. Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of verpakkingen en jezelf uniek positioneren met een uniek en nieuw logo ontwerp? Bij Square Design begrijpen we dit en hebben we ervoor gezorgd dat het logo ontwerp deze warmte en zorg uitstraalt.

Het ontwerp en de symboliek

Het nieuwe logo van Mita Zorg combineert twee harmonieuze kleuren die naadloos in elkaar overgaan. Dit symboliseert hun aanpak van zorgen zonder grenzen en het creëren van verbindingen. De letter ‘M’ in het logo staat centraal en vertegenwoordigt zowel “Mita” als “Mens”. Dit weerspiegelt hun kernwaarde om altijd de mens centraal te stellen in hun zorgverlening. Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of verpakkingen en jezelf uniek positioneren met een uniek en nieuw logo ontwerp?

Het logo is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden toegepast. Of het nu gaat om stempels, folies of zelfs 3D-uitvoeringen, het ontwerp blijft sterk en herkenbaar. Het komt terug op allerlei plekken, van de receptiebalie tot Word-sjablonen en PowerPoint-presentaties. Bij Square Design hebben we het volledige proces begeleid, van concept tot implementatie.

De zorg en aandacht van Mita Zorg

Mita Zorg biedt hulp aan mensen die tijdelijk niet zelfstandig kunnen functioneren. Dit kan door financiële problemen, psychische klachten of andere uitdagingen. Wat Mita Zorg echt onderscheidt, is hun persoonlijke benadering. Ze gaan samen met hun cliënten op weg en tonen hoe dingen anders kunnen, in plaats van te vertellen hoe het moet. Deze betrokkenheid en zorgzaamheid komen duidelijk naar voren in hun nieuwe logo ontwerp.

Het belang van grafisch ontwerp

Een goed grafisch ontwerp biedt talloze voordelen voor je organisatie. Het zorgt voor een sterke visuele identiteit die je merk herkenbaar en aantrekkelijk maakt. Met een professioneel logo ontwerp kun je een blijvende indruk maken en je onderscheiden van de concurrentie.

Bij Square Design zorgen we ervoor dat jouw visuele identiteit consistent en krachtig is. Ons team van ontwerpers werkt nauw met je samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van je branding perfect aansluit bij je visie en doelgroep.

Waarom kiezen voor Square Design?

Bij Square Design begrijpen we hoe belangrijk een uniek en professioneel logo ontwerp is. We luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een sterk visueel concept. Onze samenwerking met Mita Zorg laat zien hoe we een merk kunnen transformeren met een doordacht en creatief logo.

Wil je jouw organisatie ook laten stralen met een nieuw logo en een sterke positionering? Neem vandaag nog contact met ons op. Samen creëren we een unieke visuele identiteit die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Nieuw-logo-ontwerp-Mita-Zorg-logo2

Logo ontwerp met unieke look en direct resultaat

Logo ontwerp met unieke look en direct resultaat

Logo ontwerp met unieke look en direct resultaat

Logo ontwerp met unieke look en direct resultaat

Logo ontwerp met unieke look en direct resultaat

Logo ontwerp met unieke look en direct resultaat

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW