Tablet publishing, focus in andere look, direct online

McGregor

Fashion

McGregor brengt lookbooks naar de tablet. McGregor heeft besloten om hun Lookbook-collectie om te zetten naar een digitale ervaring via tablet publishing. Square Design, een strategisch reclame- en ontwerpbureau, heeft dit project op zich genomen. Dankzij hun expertise kun jij nu de Lookbook-collectie eenvoudig bekijken via een app op je tablet.

Altijd toegang met de tablet publishing app

Met de nieuwe tablet publishing app van McGregor heb je altijd toegang tot hun nieuwste lookbooks. Of je nu een iPad of een Galaxy Tab hebt, je kunt de collectie snel en gemakkelijk downloaden. Deze digitale ervaring zorgt ervoor dat je altijd de nieuwste mode bij de hand hebt. Met tablet publishing wordt de inhoud van de lookbooks vertaald naar een digitale ervaring die gemakkelijk toegankelijk is via de tablet. Je hoeft dus nooit meer zonder te zitten.

Een moderne oplossing voor accountmanagers

McGregor biedt deze digitale oplossing vooral aan hun accountmanagers aan. Met tablet publishing kunnen zij op elk moment toegang krijgen tot de lookbooks, waar ze ook zijn. Deze app, speciaal ontworpen door Square Design, maakt het delen en presenteren van nieuwe collecties makkelijker en efficiënter. Wil je je klanten snel de nieuwste mode laten zien? Met deze app heb je alles bij de hand.

Focus op gebruiksvriendelijkheid

De tablet publishing app van McGregor is niet alleen handig, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Je kunt eenvoudig door de collecties bladeren en direct de informatie vinden die je nodig hebt. Deze app maakt de presentatie van de collectie niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook interactief. Je klanten zullen het geweldig vinden om de lookbooks op deze manier te zien.

McGregor blijft trouw aan kwaliteit en stijl

McGregor is een merk dat al jaren bekend staat om zijn kwaliteit en tijdloze stijl. Met de introductie van deze tablet publishing app blijven ze trouw aan hun erfgoed, terwijl ze tegelijkertijd gebruik maken van moderne technologieën. Hun focus op vakmanschap en het iconische karakter van het merk blijft onveranderd. Tablet Publishing voor digitale ervaring lookbooks. Digitale ervaring en makkelijk toegankelijk via de tablet? Met deze nieuwe app versterkt McGregor de band met hun accountmanagers en zorgt het ervoor dat hun collectie altijd binnen handbereik is.

Optimalisatie voor iPad en Galaxy Tab

Bij de ontwikkeling van de app heeft Square Design ervoor gezorgd dat de lookbooks optimaal worden weergegeven op zowel de iPad als de Galaxy Tab. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op een heldere en mooie presentatie van de collecties. Door het gebruik van tablet publishing kun je de lookbooks bekijken zoals ze bedoeld zijn, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

McGregor’s stap naar de toekomst

Met de overgang naar tablet publishing laat McGregor zien dat het merk klaar is voor de toekomst. Deze stap maakt het mogelijk om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot hun iconische collecties. Tablet Publishing voor digitale ervaring lookbooks. Digitale ervaring en makkelijk toegankelijk via de tablet? De nieuwe app biedt je de tools die je nodig hebt om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste mode van McGregor. Square Design heeft met dit project een perfect voorbeeld geleverd van hoe technologie en stijl hand in hand kunnen gaan.

Met de tablet publishing app van McGregor kun je overal en altijd genieten van hun prachtige lookbooks. Dit project benadrukt niet alleen hun inzet voor innovatie, maar ook hun voortdurende toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

McGregor-app

Tablet publishing, focus in andere look, direct online

Tablet publishing, focus in andere look, direct online

Tablet publishing, focus in andere look, direct online

Tablet publishing, focus in andere look, direct online

Tablet publishing, focus in andere look, direct online

Tablet publishing, focus in andere look, direct online

Tablet publishing, focus in andere look, direct online

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW