Rollbanner direct zuur met Lemon in andere look and feel

BSQ Cosmetics

Cosmetica

Voor BSQ Lemon hebben we een rollbanner design ontwikkeld die eenvoudig in opzet is. En toch ook met een gestructureerde speelsheid. Bij Square Design begrijpen we hoe belangrijk een aantrekkelijke en duidelijke presentatie is. Voor het nieuwe product ‘Lemon’ van BSQ-Cosmetics hebben we een rollbanner ontworpen die precies dat biedt: eenvoud en speelsheid.

Een rollbanner die de aandacht trekt

Bij het ontwerpen van een rollbanner draait alles om het creëren van iets dat direct de aandacht van mensen vangt. Voor BSQ Lemon wilden we een ontwerp maken dat niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook de boodschap helder overbracht. De rollbanner voor Lemon is eenvoudig van opzet en straalt gestructureerde speelsheid uit. Dit zorgt ervoor dat de producten netjes en rustig worden weergegeven, waardoor ze meteen opvallen.

Dit rollbanner design speelt een belangrijke rol bij de lancering van het nieuwe product. Net zoals de succesvolle ‘Carrot’, is ‘Lemon’ een belangrijke toevoeging aan de lijn van BSQ-Cosmetics. We hebben verschillende promotionele materialen ontworpen, waaronder deze rollbanner die gebruikt wordt op beurzen zoals Alimentaria in Barcelona.

De kracht van visueel aantrekkelijk ontwerp

Naast de rollbanner hebben we ook een stijlvol T-shirt ontworpen dat bij de nieuwe productlijn past. Het T-shirt heeft een schoon en elegant ontwerp, met een icoon dat een kroon draagt. Dit benadrukt de ‘Queen’ status van Black Style Queen Cosmetics binnen de BSQ-familie.

Rollbanner-design-rollup-BSQ

Ons doel bij Square Design is altijd om designs te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en doeltreffend. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk ontwerp past bij hun merkidentiteit en de boodschap die ze willen overbrengen.

Hoogwaardig design

Of je nu een rollbanner nodig hebt, een website wilt laten maken of op zoek bent naar ander promotioneel materiaal, wij bij Square Design staan voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat elk aspect van het design perfect aansluit bij jouw wensen en visie.

Onze aanpak is erop gericht om jou te helpen bij het realiseren van je doelen. Met onze creatieve en technische expertise kunnen we elk project tot een succes maken. Van het eerste concept tot de uiteindelijke realisatie, we begeleiden je bij elke stap van het proces.

De voordelen van grafisch ontwerp in jouw communicatie

Een goed grafisch ontwerp kan een wereld van verschil maken in hoe jouw merk wordt waargenomen. Hier zijn enkele voordelen van een sterk ontwerp, met speciale aandacht voor rollbanners:

Directe aandacht: Een aantrekkelijke rollbanner trekt meteen de aandacht van voorbijgangers. Dit is cruciaal op beurzen en evenementen waar veel concurrentie is.

Heldere boodschap: Goed grafisch ontwerp zorgt ervoor dat jouw boodschap duidelijk en snel wordt overgebracht. Mensen hoeven niet lang te zoeken naar de essentie van jouw presentatie.

Consistente branding: Door consistente kleuren, lettertypen en stijlen te gebruiken, versterk je de herkenbaarheid van jouw merk. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit.

Esthetische aantrekkingskracht: Een goed ontwerp ziet er niet alleen mooi uit, maar helpt ook om een professionele uitstraling te creëren. Dit kan de perceptie van jouw merk verbeteren en meer klanten aantrekken.

Functionele esthetiek: Bij Square Design combineren we schoonheid met functionaliteit. Onze rollbanners en andere ontwerpen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch en gemakkelijk in gebruik.

Klaar om indruk te maken?

Ben je klaar om jouw merk te laten stralen met een fantastisch rollbanner ontwerp? Bij Square Design ben je aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw design zowel aantrekkelijk als effectief is.

Rollbanner-design-rollup-BSQ

Rollbanner direct zuur met Lemon in andere look and feel

Rollbanner direct zuur met Lemon in andere look and feel

Rollbanner direct zuur met Lemon in andere look and feel

Rollbanner direct zuur met Lemon in andere look and feel

Rollbanner direct zuur met Lemon in andere look and feel

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW