Besseling Administratie Services

Administatie & Finance

Besseling Administratieservices BV, het toonaangevende administratiekantoor in Nieuwegein, biedt een breed scala aan mogelijkheden, waaronder administratie, salarisadministratie en payrolling. Voordat de verhuizing plaatsvond, onderging de organisatie een grondige herkenningsscan (ReclameAPK) om ervoor te zorgen dat alle aspecten op orde stonden. Het ontwerp van hun nieuwe huisstijl en corporate identity werd bepaald door een conceptuele benadering.

Besseling Administratieservices BV heeft meerdere disciplines in huis, die samen een sterke verbinding vormen binnen hun diversiteit aan diensten. Deze verbinding komt ook tot uiting in hun logo, dat gefragmenteerde vormen bevat. De organisatie streeft naar een nauwe samenwerking met hun klanten en legt de nadruk op service. Om dit te visualiseren, is het beeldmerk van “het constructieve ei” ontworpen, dat herhaaldelijk terugkomt in de achtergrond van hun communicatie-uitingen.

Als onderdeel van hun corporate identity biedt Besseling Administratie Services verschillende producten en diensten aan. Naast stationery (handelsdrukwerk), banners, autobelettering, en website-ontwerp, zijn we ook gespecialiseerd in het ontwerpen van relatiegeschenken, premiums en bewegwijzeringen. Deze relatiegeschenken variëren van mokken, pennen, paraplu’s tot badges. Ze begrijpen dat het geven van gepersonaliseerde geschenken een effectieve manier is om relaties te versterken en klanten te waarderen.

Met hun uitgebreide ervaring en expertise in administratie en aanverwante diensten zorgen ze voor een soepele en efficiënte afhandeling van administratieve taken. Daarnaast bieden ze ook salarisadministratie en payrolling aan, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten terwijl Besseling Administratieservices BV zorgt voor een professionele afhandeling van alle administratieve zaken.

Besseling-mok