Reclame plakken voor een nieuwe look met frisse focus

Ichthus School

Onderwijs

Bij Square Design in Nijkerk creëren we opvallende en persoonlijke ontwerpen voor gevelbelettering en reclame plakken. Ons kleine, toegewijde team luistert naar jouw wensen en vertaalt deze naar unieke designs die perfect passen bij jouw bedrijf, school of instelling. Voor de Ichthus School in Nijkerk hebben we recent een prachtig gevelbeletteringsontwerp gemaakt, geheel afgestemd op hun behoeften en die van hun leerlingen.

Een persoonlijk ontwerp voor Ichthus School

De Ichthus School vroeg ons om een ontwerp te maken dat niet alleen hun christelijke waarden weerspiegelt, maar ook een vrolijke en uitnodigende sfeer creëert. We zijn trots op de rol die we hebben gespeeld in het creëren van de gevelbelettering voor de Ichthus School. Ons team nam de tijd om de school en haar visie te leren kennen. We spraken uitgebreid met hen om hun specifieke doelen en behoeften te begrijpen.

reclame-plakken

Met deze kennis ontwierpen we een gevelbelettering die de identiteit van de school versterkt en hun boodschap duidelijk communiceert. Onze aanpak is altijd actief en persoonlijk. We duiken diep in de wereld van onze klanten, proberen hun producten en diensten te ervaren, zodat we een ontwerp kunnen maken dat echt bij hen past.

Creëren van een sterke visuele identiteit

Bij Square Design streven we ernaar om jouw merk visueel krachtig en herkenbaar te maken. We werken nauw met je samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw wensen. Wij zijn trots op de rol die we hebben gespeeld in het creëren van de gevelbelettering (signing) voor de Ichthus School. Ons team zorgt voor een zorgvuldige en specialistische uitvoering van de gevelbelettering, zodat het eindresultaat perfect is.

De Ichthus School is onderdeel van de HSN-scholen en biedt christelijk onderwijs aan haar leerlingen. Ze creëren een veilige en inspirerende leeromgeving waar leerlingen zich volledig kunnen ontwikkelen. Met diverse onderwijsprogramma’s en buitenschoolse activiteiten moedigt de school de talenten van leerlingen aan en bereidt ze hen voor op een succesvolle toekomst.

De voordelen van grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp biedt talloze voordelen voor jouw bedrijf of school. Met effectieve gevelbelettering en reclame plakken, kun je de zichtbaarheid van jouw merk vergroten en een blijvende indruk achterlaten. Het helpt om jouw boodschap duidelijk over te brengen en onderscheidt je van de concurrentie.

Een goed ontworpen gevel trekt de aandacht en communiceert de essentie van jouw merk. Het zorgt ervoor dat voorbijgangers nieuwsgierig worden en meer willen weten. Reclame plakken kan ook helpen om specifieke promoties of boodschappen effectief te communiceren. Bij Square Design zorgen we ervoor dat elk ontwerp dat we maken, zowel esthetisch als functioneel is. We willen dat jouw gevel niet alleen mooi is, maar ook een krachtige communicatietool.

Kwaliteit en zorgvuldige uitvoering

Bij Square Design garanderen we niet alleen creatieve ontwerpen, maar ook een nauwkeurige en tijdige uitvoering. Onze specialisten zorgen ervoor dat de gevelbelettering nauwkeurig wordt aangebracht en dat het ontwerp perfect tot zijn recht komt. Mocht er toch iets misgaan, dan lossen we dit zonder extra kosten op. We streven naar een vlekkeloze samenwerking, waarbij we altijd binnen de afgesproken tijd leveren.

Wij zijn trots op de rol die we hebben gespeeld in het creëren van de gevelbelettering voor de Ichthus School. Hun motto, ‘Niet voor school, maar voor het leven leren wij’ (Seneca), inspireert ons om ontwerpen te maken die zowel duurzaam als inspirerend zijn.

Ontdek de mogelijkheden met Square Design

Wil jij ook een sterk ontwerp voor jouw gevel of wil je meer weten over reclame plakken? Neem dan vandaag nog contact op met Square Design. Ons team staat klaar om jouw merk te versterken met creatieve en op maat gemaakte oplossingen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en bekijk de illustratie van de gevelbelettering voor de Ichthus School.

Bij Square Design blijven we ons inzetten voor hoogwaardige ontwerpen die impact maken. Laat ons jouw partner zijn in het creëren van een visuele identiteit die echt bij jou past.

gevel-beletteren-school

Reclame plakken voor een nieuwe look met frisse focus

Reclame plakken voor een nieuwe look met frisse focus

Reclame plakken voor een nieuwe look met frisse focus

Reclame plakken voor een nieuwe look met frisse focus

Reclame plakken voor een nieuwe look met frisse focus

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW