Reclame ontwerp met focus op direct salesresultaat – How to

Bosal ECI

Energy Conversion Industry

Bij Square Design zijn we trots op onze recente samenwerking met BOSAL Nederland. Samen hebben we een krachtig reclame ontwerp ontwikkeld dat de verkoopresultaten van BOSAL aanzienlijk heeft verbeterd. Onze reclamestudio -slechts een half uur vanaf Utrecht- specialiseert zich in het creëren van impactvolle ontwerpen. We hebben een uniek project afgerond dat laat zien hoe een goed doordacht reclame ontwerp een groot verschil kan maken.

De uitdaging van BOSAL

BOSAL merkte dat hun omzet in de aftermarket achterbleef. Monteurs gaven de voorkeur aan fysieke catalogi boven online opties. Deze inzichten leidde tot de vraag: hoe kunnen we de verkoop stimuleren? BOSAL klopte bij ons aan voor een oplossing. Ons team heeft gewerkt aan een reclame ontwerp dat niet alleen de aandacht trok, maar ook aan hun specifieke wensen voldeed.

Het creatieve proces

Ons proces begon met het grondig doorzoeken van de BOSAL database. We categoriseerden en ordenen alle beschikbare gegevens. Vervolgens hebben we deze informatie samengebonden in een zwart-wit catalogus. Om de aandacht te trekken, hebben we gekozen voor een kleurrijk omslag. Dit omslag is bovendien meertalig, zodat het een breder publiek aanspreekt.

Tegenwoordig biedt Square Design reclame ontwerp met effectieve impact door relatief kleine oplages te produceren. Dit stelt ons in staat om snel aanpassingen door te voeren en zorgt ervoor dat de catalogus altijd up-to-date blijft. Deze aanpak levert klanten ook aanzienlijke kostenbesparingen op, omdat ze minder voorraad hoeven te houden en efficiënt kunnen beheren.

Resultaten die spreken

De nieuwe catalogus had direct impact. Na de uitgave zag BOSAL een aanzienlijke stijging in hun omzet. Dit succes bewijst dat ons reclame ontwerp daadwerkelijk werkt. Onze combinatie van creativiteit en strategie heeft geleid tot concrete resultaten. Tegenwoordig biedt Square Design reclame ontwerp met effectieve impact en we zijn trots op de resultaten die we voor onze klanten bereiken.

Voordelen van ons grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp biedt veel voordelen. Een goed ontwerp trekt niet alleen de aandacht, maar versterkt ook de boodschap van je merk. Reclame ontwerp van hoge kwaliteit kan je helpen om je doelgroep te bereiken en je verkoop te stimuleren. Bij Square Design creëren we ontwerpen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Onze ontwerpen zorgen voor een professionele uitstraling en verbeteren de herkenbaarheid van je merk.

Folders laten drukken met ons team betekent dat je profiteert van onze expertise in grafisch ontwerp. We zorgen ervoor dat elk detail klopt, van de lay-out tot de kleuren, zodat je folders de impact hebben die je nodig hebt.

Over BOSAL Nederland

BOSAL Nederland is een belangrijke speler op de Nederlandse vervangingsmarkt. Ze leveren een breed scala aan producten, van uitlaten tot fietsendragers. Met hun hoofdvestiging in Vianen en distributiecentra in Schiedam en Hengelo, zijn ze goed gepositioneerd in de markt. Onlangs is hun trekhakendivisie verkocht aan ACPS, maar hun impact op de industrie blijft groot.

Kies voor Square Design

Wil jij ook een reclame ontwerp dat jouw sales een boost geeft? Square Design heeft bewezen expertise in het leveren van krachtige reclame-uitingen. Onze ontwerpen trekken de aandacht en leiden tot concrete resultaten. Neem een kijkje op de website van BOSAL om te zien hoe onze samenwerking heeft geleid tot een succesvolle reclamecampagne.

Neem vandaag nog contact op met Square Design. Ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het bereiken van meer sales met een effectief en indrukwekkend reclame ontwerp. Ons team staat klaar om jouw merk te versterken met onze creatieve en strategische aanpak.

Een-catalogus-maken-Bosal

Reclame ontwerp met focus op direct salesresultaat – How to

Reclame ontwerp met focus op direct salesresultaat – How to

Reclame ontwerp met focus op direct salesresultaat – How to

Reclame ontwerp met focus op direct salesresultaat – How to

Reclame ontwerp met focus op direct salesresultaat – How to

Reclame ontwerp met focus op direct salesresultaat – How to

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW