Professionele nieuwsbrief, focus in andere look, direct fris

Woningstichting Putten

Publieke sector

Woningstichting Putten heeft Square Design gevraagd om hun huisstijl te vernieuwen, inclusief de professionele nieuwsbrief. Square Design, een strategisch reclame- en ontwerpbureau, neemt dit werk op in haar portfolio. Jij kunt nu ontdekken hoe deze restyling jouw communicatie kan verbeteren.

Nieuwe uitstraling voor de nieuwsbrief

Bij het ontwerpen van een professionele nieuwsbrief voor Woningstichting Putten hebben we veel aandacht besteed aan het creëren van een aantrekkelijk en overzichtelijk ontwerp. Een professionele nieuwsbrief is essentieel om jouw lezers te boeien en de aandacht te trekken. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijke indeling gemaakt die ervoor zorgt dat de informatie duidelijk en toegankelijk is.

Voordelen van een professionele nieuwsbrief

Een professionele nieuwsbrief biedt veel voordelen. Allereerst zorgt het voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke indeling. Dit helpt jouw lezers om snel de informatie te vinden die ze zoeken. Daarnaast kan een aantrekkelijke en professionele nieuwsbrief de aandacht van je lezers trekken en vasthouden. Ook helpt het om jouw merkconsistentie te behouden door hetzelfde kleurgebruik en lettertype overal te gebruiken.

professionele-nieuwsbrief

Uniforme huisstijl voor alle communicatiemiddelen

De restyling van de huisstijl gaat verder dan alleen de nieuwsbrief. We hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe stijl ook zichtbaar is op alle andere communicatiemiddelen, zoals brochures, folders en de website. Dit betekent dat je overal een herkenbare en uniforme uitstraling hebt, wat helpt bij het opbouwen van een sterk merk.

Transparante communicatie met de doelgroep

Woningstichting Putten hecht veel waarde aan heldere en eerlijke communicatie met hun huurders en andere betrokkenen. Met de vernieuwde professionele nieuwsbrief kunnen ze belangrijke informatie op een duidelijke manier delen. Of het nu gaat om ontwikkelingen binnen de organisatie of belangrijke mededelingen, de nieuwsbrief is een krachtig middel om in contact te blijven met de doelgroep.

Stijlvol en functioneel ontwerp

Bij het ontwerpen van de nieuwsbrief hebben we niet alleen gekeken naar de esthetiek, maar ook naar de functionaliteit. Een professionele nieuwsbrief moet er niet alleen goed uitzien, maar ook makkelijk te navigeren zijn. We hebben een overzichtelijke lay-out gemaakt met duidelijke visuals die de inhoud versterken. Dit zorgt ervoor dat jouw boodschap helder overkomt en de lezers betrokken blijven.

Efficiënte en kosteneffectieve oplossingen

We begrijpen dat het beheersen van kosten belangrijk is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de nieuwe huisstijl en de nieuwsbrief op lange termijn efficiënt en kosteneffectief zijn. Door gebruik te maken van moderne ontwerpelementen en slimme oplossingen, kun je met de professionele nieuwsbrief van Woningstichting Putten de communicatie naar alle betrokkenen verbeteren. Onze slimme oplossingen zijn op de lange termijn verantwoordelijk voor de kostenbeheersing van een project. Dat komt omdat we gebruik maken van onder andere het programeren van stijlobjecten.

Met deze restyling door Square Design beschikt Woningstichting Putten nu over een moderne, professionele nieuwsbrief die de aandacht van de lezers trekt en hen betrokken houdt. Dankzij deze vernieuwde aanpak kun je effectiever communiceren en jouw doelgroep op een aantrekkelijke manier bereiken.

nieuwsbrief-uitgeven-WSP-2-2018

Professionele nieuwsbrief

Professionele nieuwsbrief, focus in andere look, direct fris

Professionele nieuwsbrief, focus in andere look

Professionele nieuwsbrief, focus in andere look, direct fris

Professionele nieuwsbrief, direct fris

Professionele nieuwsbrief

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW