Prepress direct in andere look, begin anders met drukwerk

Van Brug Boeken

Uitgeverijen

Bij Square Design geloven we in de kracht van visueel aantrekkelijke en technisch perfecte ontwerpen. Onlangs hebben we samengewerkt met Uitgeverij Van Brug aan een bijzonder project: het boek “Thuis. Nederland in Coronatijd”, een uitgave met 75 prachtige portretten van Nederland in de periode van het coronavirus. Onze expertise in prepress en lithografie heeft ervoor gezorgd dat dit boek niet alleen een visueel meesterwerk is, maar ook technisch van topkwaliteit.

Van idee tot boekomslag

Fotograaf Ton Bennemeer werd geïnspireerd door de pandemie en besloot portretten te maken van Nederlandse gezinnen en huishoudens. Hij gebruikte de deurpost als een ‘fotolijst’ om een uniek tijdsbeeld vast te leggen. Dit idee werd het hart van het boek “Thuis. Nederland in Coronatijd”. Samen met de verhalen van de Schrijfjuffers werd het een indrukwekkend document van een bijzondere periode.

Wij bij Square Design namen de uitdaging aan om het ontwerp van het boekomslag te creëren. We hebben ons verdiept in het concept van Ton en de verhalen van de Schrijfjuffers om een omslag te ontwerpen dat de essentie van het boek perfect weergeeft. Onze ervaring in prepress en lithografie was cruciaal om ervoor te zorgen dat het ontwerp niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook klaar voor druk.

Technische perfectie met prepress en lithografie

Een goed ontwerp is niet genoeg; het moet ook technisch haalbaar zijn. Bij Square Design begrijpen we het belang van prepress en lithografie in het drukproces. We zijn niet alleen betrokken bij het ontwerp- en creatieve proces, we bieden ook ondersteuning op het gebied van prepress, lithografie (kleurscheidingen).

Voor het boek “Thuis. Nederland in Coronatijd” hebben we nauwgezet gewerkt aan de kleurscheidingen en drukspecificaties. Ons team zorgde ervoor dat elke afbeelding en elk detail precies goed werd afgedrukt. Met onze expertise in lithografie zorgden we voor een consistent en kwalitatief hoogwaardig resultaat. We weten dat elk detail telt, vooral in een project dat zo visueel gedreven is als dit.

Een consistente visuele identiteit

Bij Square Design gaat het niet alleen om het maken van mooie ontwerpen. We richten ons op het creëren van een consistente visuele identiteit die je merk versterkt. Of je nu een boekomslag, logo, huisstijl, verpakking, brochure of website nodig hebt, ons doel is om jouw merk te laten opvallen en herkenbaar te maken voor jouw doelgroep.

We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk aspect van hun visuele communicatie samenhangend en aantrekkelijk is. We zijn niet alleen betrokken bij het ontwerp- en creatieve proces, we bieden ook ondersteuning op het gebied van prepress, lithografie (kleurscheidingen).

Voordelen van grafisch ontwerp en drukwerk

Een goed grafisch ontwerp in combinatie met kwalitatief drukwerk biedt talloze voordelen:

Directe aandacht: Een sterk ontwerp trekt de aandacht van je publiek. Of het nu gaat om een boekomslag of een brochure, visueel aantrekkelijk drukwerk zorgt ervoor dat mensen stilstaan en kijken.
Professionele uitstraling: Kwalitatief grafisch ontwerp geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Het laat zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit belangrijk vindt.
Merkherkenning: Consistentie in je ontwerpen helpt bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit. Je publiek herkent je merk sneller, wat vertrouwen en loyaliteit opbouwt.
Effectieve communicatie: Goede ontwerpen maken het makkelijker om je boodschap over te brengen. Ze combineren tekst en beeld op een manier die zowel informatief als boeiend is.
Technische betrouwbaarheid: Met onze focus op prepress en lithografie zorgen we ervoor dat je drukwerk altijd van de hoogste kwaliteit is.

GET Square Design

Bij Square Design combineren we creativiteit met technische perfectie. We zorgen ervoor dat jouw projecten niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook technisch van topkwaliteit. Ons team van experts staat klaar om je te helpen met elk aspect van je project, van ontwerp tot drukwerk. We bieden prepress en lithografie aan om ervoor te zorgen dat je drukwerk altijd aan de hoogste normen voldoet.

Wil je meer weten over hoe we jouw visuele communicatie kunnen verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bij Square Design staan we klaar om jouw visie tot leven te brengen met prachtig ontwerp en perfect drukwerk.

Corona-boek-omslag

prepress en print

prepress en print

prepress en print

prepress en print

prepress en print
prepress en print

prepress en print

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW