Een prachtig geïllustreerd boek in aansprekend onderwerp

Van Brug Boeken

Uitgeverijen

Creatief en zorgzaam: Square Design maakt hierin verschil

Square Design is een ontwerp- reclamestudio. We specialiseren ons in het ontwerpen van prachtige boekomslagen. Onlangs werkten we samen met Uitgeverij Van Brug om een bijzonder project te realiseren: een prachtig geïllustreerd boek dat kinderen helpt om multiple sclerose (MS) te begrijpen.

Een speciaal project met een unieke aanpak

Wanneer een ouder MS krijgt, rijzen er veel vragen. Vooral hoe je deze complexe ziekte aan je kinderen uitlegt. Square Design begreep de noodzaak van een toegankelijk verhaal. Daarom creëerden we een omslag dat zowel uitnodigend als informatief is. Het ontwerp vangt de essentie van het verhaal perfect. Binnen in het boek zorgen bijpassende illustraties voor een samenhangend geheel.

Het ontwerpen van een diepgaande boodschap

Square Design ontwierp een omslag voor dit prachtig geïllustreerd boek dat kinderen en ouders helpt om MS beter te begrijpen. De kleurrijke illustraties en zorgvuldige details geven een speelse en toch respectvolle toon aan het verhaal. Uitgeverij Van Brug wist dat Square Design de juiste keuze was voor dit project. De expertise in illustratief design en het vermogen om een complexe boodschap op een eenvoudige manier te communiceren, maakten hen de perfecte partner.

Wat een prachtig geïllustreerd boek kan bieden

Een prachtig geïllustreerd boek biedt meer dan alleen mooie plaatjes. Het trekt lezers aan, vertelt een verhaal zonder woorden en maakt ingewikkelde onderwerpen toegankelijk. Voor kinderen, vooral bij gevoelige onderwerpen zoals MS, kan een prachtig geïllustreerd boek de eerste stap zijn naar begrip. Het visuele aspect helpt hen om de inhoud te absorberen en hun angsten te verminderen. Dit maakt een prachtig geïllustreerd boek een onmisbaar hulpmiddel in educatie en communicatie.

Square Design voor bijzondere boekontwerpen

Als je op zoek bent naar een ontwerpstudio die de kunst verstaat om prachtige en betekenisvolle boekomslagen te maken, dan is Square Design jouw beste keuze. Onze ervaring met illustratieve boekomslagen, zoals dit prachtig geïllustreerd boek, maakt hen tot experts in hun vak. Bezoek de website van Uitgeverij Van Brug om meer te weten te komen over dit (kinder)boek en om inspiratie op te doen. Of je nu een educatief, informatief of fictief boek hebt, Square Design zorgt ervoor dat je omslag de juiste sfeer en boodschap uitstraalt om lezers te betrekken.

Waarom kiezen voor Square Design?

Square Design biedt een combinatie van creativiteit en precisie. Ons werk is niet alleen mooi, maar ook doordacht en betekenisvol. Ze begrijpen hoe een omslag de eerste indruk van een boek vormt en hoe belangrijk het is om die indruk juist te maken. Bij Square Design krijg je niet zomaar een omslag; je krijgt een kunstwerk dat het verhaal van je boek versterkt en verrijkt.

Omslag-ontwerpen-Supermamma

Een prachtig geïllustreerd boek in aansprekend onderwerp

Een prachtig geïllustreerd boek

Een prachtig geïllustreerd boek

Een prachtig geïllustreerd boek

Een prachtig geïllustreerd boek

Een prachtig geïllustreerd boek

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW