Vormgeving jaarverslag, focus in andere look, direct fris design

Woningstichting Putten

Publieke sector

Woningstichting Putten vernieuwt het jaarverslag en heeft Square Design ook gevraagd om hun huisstijl te vernieuwen. Square Design, een strategisch reclame- en ontwerpbureau, neemt ook de restyling van het jaarverslag op zich. Jij kunt nu zien hoe dit ontwerp jouw communicatie verbetert.

Een fris en professioneel jaarverslag

Bij het ontwerp en de vormgeving van het jaarverslag houden we rekening met de visuele aantrekkelijkheid. Een professioneel en fris design maakt een groot verschil. Je wilt immers de aandacht van de lezers trekken en hen tegelijkertijd duidelijke informatie bieden. Daarom zorgen we voor een aantrekkelijke lay-out en overzichtelijke presentatie.

Consistentie in alle communicatiemiddelen

Bij de restyling van de huisstijl hebben we niet alleen gekeken naar het jaarverslag. We hebben ervoor gezorgd dat het nieuwe logo, de kleuren en het lettertype consequent worden toegepast. Dit geldt voor alle communicatiemiddelen, zoals beletteringen, vlaggen, brochures, folders en de website. Consistentie is de sleutel tot een herkenbare en professionele uitstraling.

Transparante en heldere communicatie

Woningstichting Putten wil duidelijk en open communiceren met haar stakeholders. Het jaarverslag speelt hierin een cruciale rol. Dit document informeert belanghebbenden over de prestaties en ontwikkelingen van de woningstichting. Met een goed ontworpen jaarverslag kun je inzicht geven in de financiële resultaten en behaalde doelstellingen.

Het belang van een goed jaarverslag

Bij het drukken van het jaarverslag is het essentieel om de kosten onder controle te houden. Daarom hebben we bij het ontwerpen van het jaarverslag rekening gehouden met kostenbeheersing. Hierin vervult papierkeuze en de distributie een belangrijke rol. We streven naar een balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid.

Voordelen van grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp speelt een grote rol in het maken van een professioneel jaarverslag. Een aantrekkelijk ontwerp helpt om de aandacht van je lezers te trekken. Tegelijkertijd maakt het de informatie overzichtelijk en makkelijk te begrijpen. Moderne ontwerptechnieken en hoogwaardige drukwerkmethoden zorgen ervoor dat het jaarverslag een professionele indruk achterlaat. Bij het ontwerp en de vormgeving van het jaarverslag houden we rekening met de visuele aantrekkelijkheid.

Samenwerking met Square Design

Square Design werkt nauw samen met Woningstichting Putten om een jaarverslag te maken dat aan al hun behoeften voldoet. We streven naar een ontwerp dat de betrokkenheid vergroot en de communicatie verbetert. Met een vernieuwde huisstijl en een op maat gemaakt ontwerp versterken we het imago van Woningstichting Putten. Het jaarverslag is een krachtig middel om verantwoording af te leggen en jouw boodschap duidelijk over te brengen.

jaarverslag-drukken-WSP

Vormgeving jaarverslag,

Vormgeving jaarverslag, focus in andere look, direct fris design

Vormgeving jaarverslag, focus in andere look,

Vormgeving jaarverslag, focus in andere look, direct fris design

Vormgeving jaarverslag, direct fris design

Vormgeving jaarverslag, focus in andere look, direct fris design

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW