Ontwerp nieuwe verpakking in Afrikaans ontwerp direct frisse look

Bigi Mama

Groothandel – Private Label

Een sprankelende nieuwe verpakking voor Bigi Mama. Bigi Mama is een vertrouwd merk voor Afrikaanse producten en heeft een frisse, nieuwe verpakking geïntroduceerd. Dit project, uitgevoerd door Square Design, heeft geleid tot een opvallend ontwerp dat meteen de aandacht trekt. Wil je weten hoe goede marketing en positionering jouw producten kunnen laten opvallen in de winkel? Ontdek dan hoe wij dit aanpakken.

De kracht van een nieuw ontwerp

Bij Bigi Mama weten we hoe belangrijk het is om de authentieke smaak van Afrika te bewaren. Daarom hebben we gekozen voor een nieuwe verpakking die dit perfect weerspiegelt. Het ontwerp moest niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de essentie van onze producten beschermen tegen merkenrechtelijke problemen. Onze FuFu en Semoulina productlijnen hebben nu een verpakking die kracht uitstraalt. Het nieuwe ontwerp bevat een subtiel schild onder het bekende Bigi Mama-logo. Dit schild symboliseert kracht en bescherming.

Visueel onderscheid door kleur

Wij hebben bij het restyling ontwerp voor de nieuwe verpakking van 5 kilogram zakken extra aandacht besteed aan kleur. Fel kleurgebruik is een belangrijk communicatiemiddel binnen de Afrikaanse cultuur. Daarom hebben we gekozen voor primaire kleuren die meteen opvallen. Deze kleuren zorgen ervoor dat onze producten direct herkenbaar zijn in de schappen. Ze bouwen een sterke visuele band op tussen Bigi Mama en onze klanten. Ben je op zoek naar een nieuw ontwerp voor je verpakking? Weet dat kleur een grote rol speelt in hoe consumenten je merk zien.

nieuwe-verpakking

De voordelen van een goede verpakking

Een goede verpakking biedt meer dan alleen bescherming voor je product. Het trekt de aandacht van de klant en maakt je merk herkenbaar. Bij Bigi Mama hebben we dit goed begrepen. Onze nieuwe verpakking versterkt niet alleen onze merkidentiteit, maar verhoogt ook de zichtbaarheid van onze producten in de winkel. Het nieuwe ontwerp voor onze verpakking biedt tal van voordelen. Het maakt onze producten aantrekkelijker, verbetert de merkbeleving en helpt ons om authentieke Afrikaanse producten op de beste manier te presenteren. Goede marketing en positionering zijn cruciaal. Heb je een nieuw ontwerp voor je verpakking nodig? Wij laten zien hoe het kan.

Authentieke producten, sterke presentatie

Bigi Mama streeft er altijd naar om authentieke Afrikaanse producten naar jou te brengen. Als private label begrijpen we precies wat onze klanten willen. Met dit nieuwe ontwerp voor onze verpakkingen willen we niet alleen visueel aantrekkelijk zijn. We willen ook de merkidentiteit van Bigi Mama versterken. Door gebruik te maken van een combinatie van symbolische elementen en felle kleuren, zorgen we ervoor dat onze producten direct herkenbaar zijn.

Samen met Square Design naar succes

Square Design heeft ons geholpen om deze sprankelende nieuwe verpakking te realiseren. Deze samenwerking heeft ons geholpen om onze merkbeleving naar een hoger niveau te tillen. Bigi Mama en Square Design vormen samen een krachtig team. We kijken ernaar uit om je te laten genieten van onze hoogwaardige Afrikaanse producten, nu verpakt in een gloednieuw jasje.

Bezoek de website om de nieuwe verpakkingen van Bigi Mama te ontdekken en proef de authentieke smaak van Afrika, perfect gepresenteerd in onze nieuwe verpakking.

Met een nieuwe ontwerp tillen we producten ook voor jou naar een hoger niveau. Heb je een nieuw ontwerp voor je verpakking nodig? Leer van onze aanpak en laat je inspireren door de frisse en kleurrijke stijl zoals die van Bigi Mama.

Nieuw-ontwerp-voor-een-verpakking-BM-FuFu-Box

Ontwerp nieuwe verpakking in Afrikaans ontwerp direct frisse look

Ontwerp nieuwe verpakking

Ontwerp nieuwe verpakking in Afrikaans ontwerp direct frisse look

Ontwerp nieuwe verpakking in Afrikaans ontwerp

Ontwerp nieuwe verpakking

Ontwerp nieuwe verpakking

Ontwerp nieuwe verpakking in Afrikaans ontwerp direct frisse look

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW