Online marketing direct in andere look en begin anders

Eet-Bewust

Publieke sector

Bij Square Design begrijpen we hoe belangrijk een sterke online aanwezigheid is. Daarom hebben we in samenwerking met  Jumbo Veltink en de Gemeente Nijkerk de campagne  ‘Eet Bewust Nu’ ontwikkeld. Deze campagne richt zich op het verminderen van voedselverspilling en draagt bij aan een duurzamere toekomst. Samen met het Voedingscentrum, FoodValley en Samen Tegen Voedselverspilling hebben we de campagne lokaal in Nijkerk gelanceerd. In deze gemeente wordt jaarlijks ongeveer 1,5 miljoen kilo voedsel verspild. Landelijk komt dit zelfs neer op 2 miljard kilo per jaar.

online-marketing

Een sterke online aanwezigheid voor een betere wereld

We weten dat een succesvolle campagne begint met een sterk ontwerp en een consistente uitstraling. Voor de campagne ‘Eet Bewust Nu’ hebben we gezorgd voor alles, van display’s en winkelaankleding tot folders en online communicatie. Square Design heeft samengewerkt met het Voedingscentrum, FoodValley en Samen Tegen Voedselverspilling om deze boodschap effectief te verspreiden. Met een actieve benadering hebben we bewustwording gecreëerd rondom voedselverspilling en mensen aangemoedigd om bewuster te consumeren.

Van concept tot realisatie

Bij Square Design werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun visie tot leven komt. Voor de ‘Eet Bewust Nu’ campagne hebben we een herkenbare huisstijl gecreëerd die zich uitstrekt over alle kanalen. Square Design heeft samengewerkt met het Voedingscentrum, FoodValley en Samen Tegen Voedselverspilling om deze boodschap breed te verspreiden. Dit omvatte DM (direct mail), online marketing en signing, zodat elke uiting van de campagne professioneel en consistent is.

Drukwerk dat opvalt

Naast onze specialisatie in online marketing, bieden we ook hoogwaardige drukwerkservices aan. Of je nu flyers, brochures of posters nodig hebt, wij zorgen voor elk detail. Ons team verzorgt het volledige proces, van ontwerp tot drukwerk en afwerking. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit of de kosten. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf.

Grafisch ontwerp en online marketing: een winnende combinatie

Een goed grafisch ontwerp is essentieel voor het succes van elke campagne. Het trekt de aandacht van je publiek en zorgt voor een professionele uitstraling. Voor de campagne ‘Eet Bewust Nu’ hebben we gezorgd dat elke visuele uiting duidelijk en aantrekkelijk was. Online marketing speelt een cruciale rol in het vergroten van je bereik. Door de combinatie van sterk grafisch ontwerp en doordachte online marketing, hebben we een campagne gecreëerd die zowel effectief als boeiend is.

Voordelen van grafisch ontwerp en online marketing

Een krachtig grafisch ontwerp en een effectieve online marketing bieden talloze voordelen:

Directe aandacht: Een sterk ontwerp trekt de aandacht en maakt dat mensen stoppen en kijken.
Professionele uitstraling: Goed ontwerp laat zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit.
Merkherkenning: Consistentie in je visuele communicatie bouwt een sterke merkidentiteit op.
Effectieve communicatie: Goede ontwerpen combineren tekst en beeld op een manier die informatief en boeiend is.
Bereik vergroten: Online marketing helpt je om je boodschap aan een breed publiek over te brengen.

Samenwerken met Square Design

Bij Square Design staan we klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Wil je ook een effectieve campagne opzetten en je online aanwezigheid versterken? Neem contact met ons op. We werken samen met je om een succesvolle campagne te creëren die jouw boodschap duidelijk en effectief overbrengt.

Wil je meer weten over onze diensten in online marketing en grafisch ontwerp? Ontdek hoe we je kunnen helpen om je merk te laten opvallen en je bereik te vergroten. Ons team van experts staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je project. Samen maken we een positieve impact.

landingspagina-gemeente-eet-bewust

online marketing

online marketing

online marketing

online marketing

online marketing
online marketing

online marketing

online marketing

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW