Ontwerp nieuwe huisstijl in andere look, begin anders direct

Mita Zorg

Gezondheidszorg

Wil je jouw organisatie een frisse uitstraling geven met een nieuwe huisstijl? Bij Square Design helpen we je graag! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijlen die perfect passen bij de visie en doelgroep van je bedrijf. Onlangs hebben we met trots samengewerkt met Mita Zorg om hun nieuwe huisstijl te creëren.

De behoefte aan vernieuwing

Mita Zorg, actief in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, stond voor een uitdaging. Hun oude huisstijl voldeed niet meer aan de moderne eisen en paste niet meer bij hun groeiende organisatie. Ze wilden een nieuwe huisstijl die hun waarden en diensten beter weerspiegelt. Wij hebben deze uitdaging met enthousiasme opgepakt.

Nieuwe-huisstijl-ontwerpen

Bij het ontwerpen van hun nieuwe huisstijl hebben we ervoor gekozen om kleuren te gebruiken die opvallen in de zorgsector. Dit omdat de doelgroep van Mita Zorg voornamelijk Antilliaans en Spaans is. Warme kleuren spreken hen aan en creëren een gevoel van welkom en zorg. Bovendien hecht deze doelgroep veel waarde aan persoonlijk contact en de nieuwe huisstijl en positionering laat dan ook veel ruimte dit te benadrukken. Dit zorgde ervoor dat het ontwerp niet alleen opvalt, maar ook echt resoneert met hun cliënten.

Een visuele identiteit die verbindt

Bij Square Design kijken we verder dan alleen het ontwerp. We zorgen ervoor dat de visuele identiteit consistent is over alle kanalen. Dit betekent dat het fotomateriaal voor print overeenkomt met het videomateriaal en dat de boodschap overal hetzelfde is. Hierdoor ontstaat er een herkenbare en sterke merkbeleving.

Voor Mita Zorg hebben we een logo en huisstijl ontworpen die warmte en professionaliteit uitstraalt. We hebben ook een alternatieve optie gepresenteerd, zodat ze konden kiezen wat het beste bij hun past. Bovendien hecht deze doelgroep veel waarde aan persoonlijk contact en de nieuwe huisstijl en positionering laat dan ook veel ruimte dit te benadrukken.

Wat maakt Mita Zorg bijzonder?

Mita Zorg biedt hulp aan mensen die tijdelijk niet zelfstandig kunnen functioneren. Dit kan zijn door financiële problemen, psychische klachten of verstoorde relaties. Wat Mita Zorg uniek maakt, is hun persoonlijke benadering. Ze werken nauw samen met hun cliënten en tonen hoe iets kan, in plaats van te vertellen hoe het moet. Deze betrokkenheid zie je terug in alles wat ze doen.

Hun doelgroep is voornamelijk Antilliaans en Spaans georiënteerd. Daarom hebben we de nieuwe huisstijl zo ontworpen dat deze hun cultuur en behoeften weerspiegelt. Door deze persoonlijke touch voelen cliënten zich begrepen en gewaardeerd.

Grafisch ontwerp: de voordelen van een nieuwe huisstijl

Een sterke huisstijl biedt veel voordelen. Het maakt je merk herkenbaar en onderscheidend. Grafisch ontwerp speelt hierbij een cruciale rol. Een goed ontworpen huisstijl trekt de aandacht en maakt een blijvende indruk. Het helpt ook om consistentie te creëren in al je communicatie, wat het vertrouwen van je doelgroep versterkt.

Met een nieuwe huisstijl kun je je merk vernieuwen en je boodschap duidelijker overbrengen. Bij Square Design zorgen we ervoor dat je huisstijl zowel mooi als functioneel is. We helpen je om je organisatie op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren.

Het belang van sterke positionering

Bij Square Design begrijpen we hoe belangrijk een sterke huisstijl en positionering zijn. We fungeren als een ‘vertaalbureau’ tussen jouw wensen en de behoeften van je doelgroep. Onze aanpak zorgt ervoor dat je visuele identiteit naadloos aansluit bij wat je wilt uitstralen. We helpen je om je merk te versterken en je positie in de markt te verbeteren.

Voor Mita Zorg hebben we een visuele identiteit gecreëerd die warmte en professionaliteit uitstraalt. Deze nieuwe uitstraling ondersteunt hun missie om persoonlijke en hoogwaardige zorg te bieden.

We zijn trots op ons werk voor Mita Zorg. Hun nieuwe huisstijl weerspiegelt hun waarden en verbindt hen op een diepere manier met hun cliënten. Bij Square Design zijn we er om jouw organisatie te helpen stralen met een unieke en aantrekkelijke huisstijl.

Wil je ook een nieuwe huisstijl en een sterke positionering voor je organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw merk naar een hoger niveau kunnen tillen!

Nieuw-huisstijl-ontwerp-Mita-Zorg-Huisstijl

Ontwerp nieuwe huisstijl

Ontwerp nieuwe huisstijl in andere look, begin anders direct

Ontwerp nieuwe huisstijl begin anders direct

Ontwerp nieuwe huisstijl in andere look

Ontwerp nieuwe huisstijl in andere look, begin anders direct

Ontwerp nieuwe huisstijl in andere look, begin anders direct

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW