Nieuw logo De Brave: een look met frisse focus

Elga de Brave Uitvaartzorg

Uitvaartzorg

Bij Square Design zetten we graag de schijnwerpers op ons recente project voor Elga de Brave Uitvaartzorg. We hebben met passie en zorg gewerkt aan een nieuw logo, een huisstijl en een website die de essentie van Elga’s bedrijf weerspiegelen. Met jarenlange ervaring in de uitvaartzorg besloot Elga na de overname van Yarden door Dela in 2022 haar eigen bedrijf te starten. Dit was het begin van een prachtige samenwerking.

Een persoonlijk en betekenisvol logo

Voor Elga de Brave Uitvaartzorg hebben we een nieuw logo ontworpen dat niet alleen uniek is, maar ook doordrenkt is van persoonlijke betekenis. In het logo zie je een sterrenwolk, symbool voor de blijvende herinneringen aan dierbare overledenen. Binnen deze cirkel van sterren straalt een klein hartje en een ster, een subtiel detail dat verwijst naar de liefdevolle herinnering aan hen die ons zijn ontvallen. Dit hartje staat symbool voor de warmte en zorg waarmee Elga haar diensten verleent.

nieuw-logo-Brave-logo

Nieuw logo met frisse focus – het benadrukt Elga’s zorgzame benadering en haar vermogen om met liefde de herinnering aan overledenen te koesteren. De ronde vorm van het logo maakt de cirkel compleet, een passend symbool voor de continuïteit van het leven en de blijvende verbondenheid met onze geliefden.

De warme en persoonlijke huisstijl

Naast het ontwerpen van een nieuw logo, hebben we ook gewerkt aan een nieuwe huisstijl die perfect past bij Elga’s visie. Elga koos bewust voor warme rood/roze tinten die niet alleen warmte, maar ook betrokkenheid en eigenheid uitstralen. Deze kleuren komen terug in alle visuele elementen van haar bedrijf, van briefpapier tot auto belettering, en zelfs in de relatiegeschenken.

De consistentie van deze nieuw logo en huisstijl zorgt ervoor dat Elga de Brave Uitvaartzorg een samenhangende en herkenbare uitstraling heeft. De warmte van de kleuren en de persoonlijke details in het logo maken de dienstverlening van Elga direct voelbaar en zichtbaar.

Het ontwerp van de website

De nieuwe huisstijl en het nieuw logo van Elga de Brave Uitvaartzorg komen prachtig tot hun recht op de door ons ontworpen website. De website is niet alleen een informatiedrager, maar ook een weerspiegeling van Elga’s persoonlijke aanpak. Klanten die de website bezoeken, worden meteen begroet met de warmte en zorg die Elga zo typeert.

Door gebruik te maken van de warme kleuren en het subtiele hartje in het logo, straalt de website een gevoel van rust en vertrouwen uit. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijker om contact op te nemen en hun wensen te bespreken. Elk detail op de website is ontworpen met aandacht voor Elga’s toewijding aan haar vak en haar klanten.

De voordelen van een nieuw logo

Een nieuw logo biedt veel voordelen. Het creëert een frisse uitstraling en trekt nieuwe klanten aan. Voor Elga de Brave Uitvaartzorg betekent dit dat het logo haar persoonlijkheid en betrokkenheid weerspiegelt. Klanten voelen zich meteen op hun gemak bij Elga’s bedrijf door de warme en zorgzame uitstraling van het logo.

Daarnaast zorgt een nieuw logo voor een duidelijk herkenbare merkidentiteit. Voor Elga betekent dit dat haar bedrijf opvalt in de markt en dat klanten haar makkelijk kunnen vinden en herkennen. Het versterkt niet alleen haar visuele aanwezigheid, maar ook de emotionele band met haar klanten.

Het belang van consistentie

Bij het ontwikkelen van de huisstijl hebben we ervoor gezorgd dat elk detail consistent is met Elga’s merkidentiteit. Van de belettering op de auto’s tot de enveloppen en het briefpapier, alles draagt bij aan een coherent beeld. Deze consistentie helpt om een sterke merkbeleving te creëren, waardoor klanten weten wat ze kunnen verwachten en zich verbonden voelen met Elga’s zorgzame benadering.

Elga de Brave Uitvaartzorg biedt persoonlijke aandacht en zorg in moeilijke tijden, en deze waarden zijn perfect vertaald in de visuele identiteit van haar bedrijf. Ons team bij Square Design is trots op de samenwerking en het resultaat dat we hebben bereikt.

De kracht van samenwerking

Het proces van het ontwerpen van het nieuw logo, de huisstijl en de website was een nauwe samenwerking tussen ons team en Elga. Door goed naar haar wensen te luisteren en deze te vertalen naar visuele elementen, hebben we een resultaat bereikt dat haar visie en waarden perfect weergeeft.

We hebben ook veel aandacht besteed aan de praktische kant van het ontwerp. Van proefdrukken tot het produceren van de items in kleine en flexibele oplages, we hebben ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Dit alles hebben we gedaan om ervoor te zorgen dat Elga de Brave Uitvaartzorg een professionele en consistente uitstraling heeft, die haar klanten aanspreekt en ondersteunt.

GET logo

Een nieuw logo kan een enorme impact hebben op de merkidentiteit en klantbeleving van een bedrijf. Voor Elga de Brave Uitvaartzorg hebben we een logo en huisstijl ontworpen die haar warmte, zorg en persoonlijke benadering weerspiegelen. Met een frisse focus en een uniek logo dat de essentie van haar bedrijf vastlegt, is Elga klaar om haar klanten te begeleiden in hun moeilijke tijden. Square Design is trots op deze samenwerking en het prachtige resultaat dat we samen hebben bereikt.

Voordelen van een nieuw logo:

Versterkte merkidentiteit: Een nieuw logo helpt een bedrijf op te vallen en een sterke visuele identiteit te creëren.
Betere herkenning: Het logo maakt het voor klanten makkelijker om het bedrijf te herkennen en te onthouden.
Emotionele verbinding: Een logo dat de waarden van het bedrijf weerspiegelt, kan een diepe emotionele band met klanten opbouwen.
Professionele uitstraling: Een goed ontworpen logo draagt bij aan een professionele uitstraling en versterkt het vertrouwen van klanten.
Visuele samenhang: Een nieuw logo kan zorgen voor consistentie in alle visuele elementen van het bedrijf, van briefpapier tot websiteontwerp.
Frisse start: Een nieuw logo biedt een kans om het merk een frisse en moderne uitstraling te geven.

nieuw-logo-Brave-logo

nieuw logo

nieuw logo

nieuw logo

nieuw logo

nieuw logo
nieuw logo

nieuw logo

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design