Nieuw bedrijfslogo – Get New Design – Direct een frisse look

WoonZo

Woningbouw

Bij Square Design geloven we dat een sterk logo het hart van je visuele identiteit is. Het is meer dan alleen een afbeelding; het is het gezicht van je merk. Voor WoonZo, een bedrijf dat zich richt op innovatieve bouwoplossingen, hebben we een nieuw bedrijfslogo ontworpen dat hun unieke visie perfect weerspiegelt.

Het belang van een sterk bedrijfslogo

Een goed logo moet veelzijdig en herkenbaar zijn. Het moet je onderscheiden van de concurrentie en een verhaal vertellen. Het straalt vertrouwen uit en geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Bij Square Design begrijpen we hoe belangrijk dit is. Daarom hebben we een nieuw bedrijfslogo voor WoonZo gecreëerd dat deze kwaliteiten combineert.

We begonnen ons ontwerpproces met een focus op kleur en vorm. Maar het was het element “NZ” – een vrije vertaling van Noord-Zuid, een kompas – dat de doorslag gaf. Dit staat voor compleetheid en aandacht voor detail, van A tot Z. Deze elementen symboliseren WoonZo’s toewijding aan zorgvuldigheid en kwaliteit.

Van pitch tot perfecte uitvoering

Ons ontwerp voor WoonZo kwam voort uit een succesvolle pitch. We werkten nauw samen met Draad Internet om hun nieuwe visuele identiteit tot leven te brengen. Het nieuwe bedrijfslogo moest niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en flexibel. Het ontwerp weerspiegelt de wereld van prefab bouw en constructie op een stijlvolle manier.

Indruk van een storyboard presentatie; WoonZo.

nieuw-bedrijfslogo

We hebben ook de WoonZo!-BOXX opgenomen in het logo. Dit schematische overzicht toont de mogelijkheden voor het aanpassen en uitbreiden van woningen. Het past perfect binnen het innovatieve woonconcept van WoonZo dat voldoet aan de strenge Europese en nationale normen.

Het nieuwe wonen

WoonZo staat voor “Het Nieuwe Wonen”. Dit betekent bouwen met een focus op de toekomst. De nadruk ligt op milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen. Door de mondiale ontwikkelingen in milieu en energie moeten bouwbedrijven aan steeds hogere eisen voldoen. WoonZo loopt hierin voorop met hun unieke nulenergie woonconcepten. Ze bieden betaalbare en milieuvriendelijke oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van vandaag en morgen.

Van ontwerp tot realisatie

Bij Square Design gaan we verder dan alleen het ontwerpen van een logo. Ons doel is om een volledige visuele identiteit te creëren die consistent en sterk is. Voor WoonZo hebben we naast het nieuwe bedrijfslogo ook hun huisstijl, brochures, signing en rollup banners ontworpen. Elk element is ontworpen om perfect bij elkaar te passen en het verhaal van WoonZo te versterken.

Onze ontwerpen helpen WoonZo om hun boodschap duidelijk en effectief over te brengen. Ze hebben nu een samenhangende merkbeleving die hun positie in de markt versterkt.

De voordelen van grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp biedt veel voordelen voor bedrijven. Het helpt om je merk herkenbaar en onderscheidend te maken. Een goed ontwerp communiceert je boodschap effectief en trekt de aandacht van je doelgroep.

Een sterk bedrijfslogo is de basis van een succesvolle visuele identiteit. Het maakt je merk herkenbaar en versterkt het vertrouwen bij je klanten. Het zorgt ervoor dat al je communicatiemiddelen op elkaar aansluiten en een professionele uitstraling hebben.

Bij Square Design weten we hoe we jouw visuele identiteit kunnen versterken met een krachtig ontwerp. Ons team van ervaren ontwerpers staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en je merk te laten schitteren.

Meer dan alleen bouwen

WoonZo gaat verder dan alleen het bouwen van huizen. Ze bieden een totaalconcept, van het ontwerp tot de oplevering en zelfs daarna. Alles wat je nodig hebt, vind je onder één dak. WoonZo zorgt ervoor dat je comfortabel kunt wonen zonder zorgen over onderhoud. Ze bieden zelfs diensten aan om het volledige onderhoud van je huis over te nemen.

Deze holistische benadering hebben we weerspiegeld in hun nieuw bedrijfslogo en visuele identiteit. Het logo en de huisstijl van WoonZo bieden de flexibiliteit om hun verhaal op verschillende manieren te vertellen. Dit zorgt voor consistentie en herkenbaarheid in al hun communicatie.

Ons werk voor WoonZo laat zien hoe een goed ontwerp kan bijdragen aan het succes van een bedrijf. Het nieuwe bedrijfslogo en de visuele identiteit die we voor hen hebben gecreëerd, versterken hun positie in de markt en helpen hen om hun innovatieve concepten effectief te communiceren. Bij Square Design zijn we trots op deze samenwerking en de impact die we hebben kunnen maken.

Wil je jouw bedrijf ook laten stralen met een krachtig nieuw bedrijfslogo? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw visuele identiteit naar een hoger niveau kunnen tillen.

logo-ontwerpen-WoonZo-logo

Nieuw bedrijfslogo

Nieuw bedrijfslogo – Get New Design

Nieuw bedrijfslogo

Nieuw bedrijfslogo – Get New Design – Direct een frisse look

Nieuw bedrijfslogo – Get New Design

Nieuw bedrijfslogo – Direct een frisse look

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW