New packaging design, focus direct in andere look

Epos Specerijen

Spices (Food)

Bij producent- en leveranciersbedrijf Epos in Nijkerk ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige kruiden en specerijen. Recent hebben ze een ‘new packaging design’ ontwikkeld voor hun Gehaktkruiden en Mix voor Gehakt. Dit verpakkingsontwerp is gemaakt door Square Design, een strategisch reclame- en ontwerpbureau. Dit nieuwe verpakkingsontwerp geeft hun producten niet alleen een frisse uitstraling, maar biedt ook belangrijke voordelen.

Waarom dit ontwerp?

Het vernieuwde verpakkingsontwerp, het ‘new packaging design’, positioneert professionals en maakt hun werk makkelijker. Ben jij op zoek naar een nieuwe verpakkingslijn of -serie? Dit ontwerp is dan precies wat je nodig hebt. Square Design heeft bij het maken van dit design goed gekeken naar de eisen van de voedingsmiddelenindustrie.

De voordelen van folie

Eén van de belangrijkste aspecten van het nieuwe verpakkingsontwerp is de focus op drukwerk-folie. Deze foliegerichte aanpak biedt een uitstekende bescherming voor de Gehaktkruiden en de Mix voor Gehakt. Dankzij de folie blijven de producten langer vers en houdbaar. Dat is niet alleen goed voor jouw klanten, maar ook voor het milieu.

Klantgericht en praktisch

De verpakking is ontworpen met oog voor gebruiksgemak. Je klanten kunnen makkelijk bij de inhoud en krijgen duidelijke informatie over het product. De visuele aantrekkingskracht van het design zorgt ervoor dat het product opvalt in het schap. Of je nu een professional bent die op zoek is naar hoogwaardige kruiden of gewoon een liefhebber van lekker eten, deze verpakking spreekt aan.

Epos: Kwaliteit en betrouwbaarheid

Op de website van Epos vind je een uitgebreid aanbod aan producten en oplossingen voor professionals in de voedingsmiddelenindustrie. Ze leveren een breed scala aan producten die voldoen aan de specifieke behoeften van hun klanten. Het vernieuwde verpakkingsontwerp en ‘new packaging design’ versterken hun positie als betrouwbare partner.

Jouw partner in de voedingsindustrie

Met dit vernieuwde verpakkingsontwerp en het ‘new packaging design’ biedt Epos een oplossing die niet alleen praktisch is, maar ook visueel aantrekkelijk. Bespaar op kosten en geef je producten een voorsprong in de markt. Zoek je een betrouwbare partner voor een nieuwe verpakkingslijn of -serie? Epos staat voor je klaar.

Square Design heeft met dit project laten zien hoe een goed ontworpen verpakking bijdraagt aan de algehele beleving van een product. Epos blijft daarmee niet alleen een leider in de productie en levering van kruiden en specerijen, maar ook een pionier in innovatie en klantgerichtheid.

Ontwerpen-verpakking-Epos-gehaktkruiden

New packaging design, focus direct in andere look

New packaging design, focus direct

New packaging design,in andere look

New packaging design, in andere look

New packaging design, focus direct in andere look

New packaging design, de andere look

New packaging design, focus direct in andere look

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW