Get Magazine – how to: hobby fotografie in een new ontwerp

Bigi Mama

Food

Bij Square Design begrijpen we dat een goed ontworpen magazine het verschil kan maken. Het vertelt een verhaal, trekt de aandacht en verbindt lezers met het merk. Voor Bigi Mama, een merk gericht op de Afrikaanse markt, hebben wij het Bigi Mama magazine gecreëerd. Dit project weerspiegelt onze passie voor creatief en doordacht ontwerp.

Het belang van authentieke beelden

Voor het Bigi Mama magazine hebben we een unieke benadering gekozen. In plaats van gelikte, perfecte beelden, hebben we gekozen voor echte, zelfgemaakte fotografie. Deze beelden brengen de levendige en warme sfeer van Afrika over. Soms zijn ze zelfs met een mobiele telefoon gemaakt. Bij het ontwerpen van dit magazine hebben we rekening gehouden met primair kleurgebruik en het gebruik van “zelfgemaakte” fotografie. Dit geeft het magazine een gevoel van ‘thuis’ en echtheid.

magazine-zelf-maken

Indien nodig, voegen we passende stockfoto’s toe om het geheel te versterken. Dit zorgt voor een authentieke en visueel aantrekkelijke presentatie. Onze aanpak maakt dat het Bigi Mama magazine de lezers direct aanspreekt en een gevoel van verbondenheid creëert.

Een breed bereik

Het Bigi Mama magazine is niet alleen beschikbaar in gedrukte vorm, maar ook online. Door tabletpublishing zetten we de pdf om naar een tablet- en internetvriendelijke versie. Met een duidelijke navigatiestructuur is het online magazine gemakkelijk te bekijken en te lezen. Zo kunnen lezers overal genieten van de inhoud en het ontwerp.

De artikelen in het magazine zijn in het Engels geschreven om een zo breed mogelijk internationaal publiek te bereiken. We willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van het Bigi Mama magazine en zich verbonden voelen met het merk.

Een divers team voor een divers publiek

Bij het ontwerpen van het Bigi Mama magazine werken we nauw samen met een ervaren en divers redactioneel team. Dit ‘afro’-team heeft een diep begrip van de markt en wat belangrijk is voor de doelgroep. Ze brengen een breed scala aan onderwerpen in het magazine die relevant en interessant zijn voor de lezers.

Elk half jaar ontwerpen we een nieuwe editie van het magazine. Dit zorgt ervoor dat de inhoud altijd actueel en boeiend blijft. We willen dat lezers elke keer iets nieuws ontdekken en zich verheugen op de volgende editie.

Voordelen van grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is essentieel voor het succes van elk magazine. Het bepaalt hoe de inhoud wordt gepresenteerd en hoe de lezers ermee omgaan. Een goed ontwerp maakt het verschil tussen een magazine dat je even doorbladert en een magazine dat je van kaft tot kaft leest.

Met grafisch ontwerp kun je complexe ideeën eenvoudig communiceren. Het creëert een visuele hiërarchie die de aandacht van de lezers naar de belangrijkste punten trekt. Een sterk magazine ontwerp zorgt ook voor consistentie in de merkbeleving. Dit versterkt de herkenbaarheid en het vertrouwen bij je lezers.

Bij Square Design weten we hoe we deze elementen kunnen samenbrengen om een magazine te creëren dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. Ons doel is om de lezers te boeien en hen te laten genieten van elke pagina.

Interactie en betrokkenheid

We willen niet alleen een magazine maken dat mooi is om naar te kijken. We willen ook dat lezers zich betrokken voelen. Daarom bieden we bij het Bigi Mama magazine ook een prijsvraag aan. Dit stimuleert interactie en creëert een community rondom het merk en het magazine.

Door lezers uit te nodigen om deel te nemen aan de prijsvraag, versterken we de band met de doelgroep. We moedigen hen aan om actief betrokken te zijn bij het magazine en het merk.

Ons werk aan het Bigi Mama magazine laat zien hoe een goed ontworpen publicatie kan boeien en verbinden. Bij Square Design zijn we trots op wat we hebben bereikt. We hebben een magazine gecreëerd dat authentiek, kleurrijk en aantrekkelijk is.

Wil je jouw merk ook laten stralen met een uniek magazine? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw verhaal op een krachtige en visueel aantrekkelijke manier kunnen vertellen.

eigen-tijdschrift-maken-Bigi-Mama-tijdschrift

Get Magazine – how to: hobby fotografie in een new ontwerp

Get Magazine

Get Magazine – how to

Get Magazine – how to: hobby fotografie in een new ontwerp

Get Magazine

Get Magazine – how to: hobby fotografie in een new ontwerp

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW