Logo ontwerp in andere look focus en begin ander

Van der Goot

Optimetrie

Van der Goot opticiens, een vertrouwde naam in Nijkerk, heeft sinds 1 april 2009 een frisse, nieuwe uitstraling. Square Design heeft hun logo ontwerp aangepakt om iets bijzonders te creëren. Het resultaat? Een stijlvol en veelzijdig logo ontwerp dat perfect past bij hun visie en doelgroep. Ben je benieuwd hoe dit proces verliep en wat dit nieuwe logo voor jou betekent? Lees dan verder!

De start van een nieuw verhaal

Het proces begon in december toen Square Design werd gevraagd om een voorstel te doen voor een nieuw logo ontwerp. Dit logo moest de kernwaarden van Van der Goot opticiens uitstralen: professionaliteit, toegankelijkheid en stijl. Na een intensieve oriëntatiefase werd een ontwerp gekozen dat breed inzetbaar is. Of het nu gaat om brillekokers, tassen of andere communicatiemiddelen, dit logo ontwerp zorgt overal voor een consistente en aantrekkelijke uitstraling.

Waarom een nieuw logo ontwerp?

Een nieuw logo ontwerp is meer dan alleen een visuele opfrissing. Het nieuwe logo ontwerp en stijlvolle communicatie maakt de visie toegankelijk. Van der Goot opticiens wilde een logo dat hun merk duidelijk communiceert en dat hun klanten gemakkelijk herkennen. Een professionele en eigentijdse uitstraling nodig? Absoluut! Dit logo helpt hen om hun merk op een consistente manier te presenteren, zowel binnen als buiten hun winkels.

Toepassing op brillekokers en tassen

Het logo ontwerp is met veel zorg geïntegreerd in diverse materialen. Denk aan brillekokers die nu een stijlvol reliëf dragen, en tassen bedrukt in twee kleuren. Deze details zorgen ervoor dat het logo overal opvalt en bijdraagt aan een sterke merkherkenning. Klanten nemen het merk mee naar huis, letterlijk en figuurlijk, dankzij deze stijlvolle en praktische toepassingen.

Een breed publiek bereiken

Bij het ontwerpen van het logo ontwerp heeft Square Design rekening gehouden met de diverse klantenkring van Van der Goot opticiens. Het logo is aantrekkelijk en spreekt een breed publiek aan. Dit betekent dat het niet alleen de huidige klanten aanspreekt, maar ook nieuwe klanten aantrekt die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl.

Een visuele boost voor communicatie

Naast het logo ontwerp heeft Van der Goot opticiens ook veel aandacht besteed aan hun communicatiemiddelen. Ze weten hoe belangrijk visuele aantrekkingskracht is in hun branche. Daarom zijn al hun communicatie-uitingen, zowel binnen als buiten de winkel, uitgevoerd in full-color. Dit zorgt voor een levendige en opvallende presentatie die klanten inspireert en aantrekt.

Professionele service en kwaliteit

Van der Goot opticiens staat bekend om hun uitstekende service en hoogwaardige producten. Als toonaangevende opticiens bieden ze een breed scala aan monturen en zonnebrillen van bekende merken. Hun nieuwe logo ontwerp weerspiegelt deze toewijding aan kwaliteit en hun streven om de beste kijkervaring te bieden.

Samenwerking met Square Design

Het ontwikkelen van het nieuwe logo ontwerp was een intensief proces. Het nieuwe logo ontwerp en stijlvolle communicatie maakt de visie toegankelijk; het stof ervan af. Square Design werkte nauw samen met Van der Goot opticiens om een logo te creëren dat hun merk perfect vertegenwoordigt. Deze samenwerking heeft geleid tot een ontwerp dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de identiteit van de opticiens versterkt.

Een toekomstgericht ontwerp

Met het oog op de toekomst wilde Van der Goot opticiens een logo ontwerp dat hun groei en ontwikkeling ondersteunt. Het nieuwe logo is ontworpen om mee te groeien met het bedrijf en hun veranderende behoeften. Het is flexibel en kan op verschillende manieren worden toegepast, wat zorgt voor een duurzame en consistente merkidentiteit.

Een sterke visuele identiteit

Een sterk logo ontwerp is essentieel voor elke organisatie. Voor Van der Goot opticiens betekent dit dat hun klanten hun merk gemakkelijk herkennen en onthouden. Het logo is een belangrijk onderdeel van hun visuele identiteit en helpt hen om een blijvende indruk achter te laten bij hun klanten.

nieuw-logo-ontwerp-Goot

Oog voor detail

Bij Van der Goot opticiens wordt geen detail over het hoofd gezien. Dit geldt ook voor hun logo ontwerp. Elk aspect van het logo, van de kleuren tot de vormen, is zorgvuldig gekozen om de beste weergave van hun merk te bieden. Deze aandacht voor detail zorgt ervoor dat het logo niet alleen mooi is, maar ook functioneel en effectief.

Een inspirerende omgeving

Het nieuwe logo ontwerp draagt bij aan een inspirerende en aantrekkelijke winkelomgeving. Klanten die de winkel binnenkomen, worden verwelkomd door een professionele en moderne uitstraling die hen meteen op hun gemak stelt. Dit versterkt de algehele winkelervaring en zorgt ervoor dat klanten graag terugkomen.

Merkherkenning en klantbeleving

Met het nieuwe logo ontwerp versterkt Van der Goot opticiens hun merkherkenning. Klanten kunnen het logo gemakkelijk herkennen, waar ze het ook tegenkomen. Dit zorgt voor een consistente en vertrouwde klantbeleving, of ze nu in de winkel zijn of elders.

De toekomst van Van der Goot Opticiens

Het nieuwe logo ontwerp markeert het begin van een spannende nieuwe fase voor Van der Goot opticiens. Met dit krachtige visuele symbool zijn ze klaar om verder te groeien en hun klanten de best mogelijke service te bieden. Het logo is een weerspiegeling van hun toewijding aan kwaliteit en hun visie voor de toekomst.

Conclusie: een sterk logo voor een sterk merk

Samenvattend, het nieuwe logo ontwerp van Van der Goot opticiens is een krachtig symbool van hun visie en waarden. Het nieuwe logo ontwerp en stijlvolle communicatie maakt de visie toegankelijk. Het logo biedt een frisse, eigentijdse uitstraling die perfect past bij hun merk. Of het nu gaat om brillekokers, tassen of andere communicatiemiddelen, dit logo zorgt voor een consistente en aantrekkelijke presentatie. Van der Goot opticiens blijft zich inzetten om hun klanten de beste kijkervaring te bieden en met hun nieuwe logo zijn ze klaar voor een glansrijke toekomst.

ontwerp-nieuw-logo-goot

Logo ontwerp in andere look focus en begin anders

Logo ontwerp in andere look focus en begin anders

Logo ontwerp in andere look focus en begin anders

Logo ontwerp in andere look focus en begin anders

Logo ontwerp in andere look focus en begin anders

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW