Direct een logo ontwerp in andere look and feel

Lionsclub Nijkerk

Serviceclub

Square Design blinkt uit in het ontwikkelen van logo’s die merken tot leven brengen. Als strategisch reclamebureau met een passie voor creatief ontwerp, laten ze graag zien hoe hun werk impact maakt. Dit is te zien in hun samenwerking met Lionsclub Nijkerk, waarvoor ze opvallende logo’s hebben gemaakt voor het jaarlijkse benefietdiner “Proef de Herfst”. Square Design neemt deze ontwerpen met trots op in hun portfolio. Laten we eens duiken in de details van dit succesvolle project.

Het project: “Proef de Herfst”

Lionsclub Nijkerk organiseert sinds 2012 in oktober het benefietdiner “Proef de Herfst”. Tijdens dit evenement worden gasten getrakteerd op een culinair hoogtepunt in de sfeervolle setting van landgoed Groot Hennekeler. Onder de leiding van topkok Ruud Jansen genieten de gasten van een verrukkelijk vijfgangenmenu. In 2022 was de opbrengst van het diner bestemd voor hulp aan Oekraïne.

1-logo-ontwerp

Square Design kreeg de taak om een logo ontwerp te maken dat perfect past bij dit evenement. Met onze expertise zorgen we voor logo’s die niet alleen opvallen, maar ook de unieke sfeer van het evenement vastleggen.

Het belang van logo ontwerp

Het juiste logo ontwerp kan de uitstraling van een evenement of merk naar een hoger niveau tillen. Het is niet alleen een visueel element, maar ook een krachtig communicatiemiddel. Een goed ontworpen logo:

Versterkt de merkidentiteit: Het brengt de kernwaarden en de unieke stijl van een merk naar voren.
Maakt indruk: Het trekt de aandacht en blijft hangen in het geheugen van de doelgroep.
Versterkt marketingmateriaal: Van menukaarten tot advertenties, een sterk logo voegt waarde toe aan elk stuk communicatie.

In het geval van “Proef de Herfst” waren de speciaal ontworpen logo’s van Square Design prominent aanwezig op verschillende marketingmaterialen, zoals menukaarten, entreekaarten, advertenties en rollup-banners. Ze hadden zelfs aangepaste logo’s gemaakt voor gebruik op social media-platformen.

Hoe Square Design te werk gaat

Square Design begint elk project met een diepgaand begrip van de klant en hun behoeften. Voor Lionsclub Nijkerk betekende dit het creëren van een logo ontwerp dat de sfeer van het benefietdiner weergaf. Het ontwikkelen van een visueel concept dat zowel uniek als herkenbaar is.

Met een combinatie van creativiteit en strategie, hebben we een logo ontwerp gemaakt dat perfect paste bij het “Proef de Herfst” evenement. Het resultaat was een set van veelzijdige logo’s die niet alleen esthetisch aantrekkelijk waren, maar ook functioneel inzetbaar voor verschillende promotionele doeleinden.

De voordelen van logo ontwerp

Logo ontwerp biedt tal van voordelen voor elk bedrijf of evenement. Het is een essentieel onderdeel van de visuele communicatie en speelt een cruciale rol in het opbouwen van merkbekendheid en loyaliteit. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van logo ontwerp:

Onderscheidend vermogen: Een goed ontworpen logo onderscheidt jouw merk van de concurrentie.
Consistente merkbeleving: Het zorgt voor een uniforme uitstraling op alle communicatiekanalen.
Professionele uitstraling: Een professioneel logo wekt vertrouwen bij klanten en partners.
Specifiek voor Lionsclub Nijkerk heeft het logo ontwerp van Square Design ervoor gezorgd dat het “Proef de Herfst” evenement een eigen visuele identiteit kreeg die zowel herkenbaar en aantrekkelijk is.

Het succes van “Proef de Herfst”

Het benefietdiner was een doorslaand succes. De schitterende ambiance van Groot Hennekeler, gecombineerd met het heerlijke eten en de live muziek, zorgde voor een onvergetelijke avond. Gasten genoten niet alleen van het menu, maar konden ook deelnemen aan een veiling, waarvan de opbrengst naar Oekraïne ging. Het evenement was snel uitverkocht, wat getuigt van de aantrekkingskracht en het succes ervan.

Lionsclub Nijkerk bedankte alle betrokkenen en sponsoren voor hun bijdrage aan dit goede doel. Het unieke logo ontwerp van Square Design speelde hierbij een cruciale rol door het evenement visueel aantrekkelijk te maken en de promotie te versterken.

logo-laten-ontwerpen-Proef-Herfst-logo

Direct een logo ontwerp in andere look and feel

Direct een logo ontwerp in andere look and feel

Direct een logo ontwerp in andere look and feel

Direct een logo ontwerp in andere look and feel

Direct een logo ontwerp in andere look and feel

Direct een logo ontwerp in andere look and feel

Direct een logo ontwerp in andere look and feel

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW