New logo en huisstijl ontwerp in andere look, begin anders

Celia’s Beauty & Feet Salon

Personal Care

Zoek je een frisse en professionele uitstraling voor jouw schoonheidssalon? Bij Celia’s Beauty & Feet Salon wisten ze ons snel te vinden. Met meer dan 10 jaar ervaring biedt Celia een breed scala aan diensten, van schoonheidsbehandelingen tot gespecialiseerde pedicure voor reumatische en diabetische cliënten. Wat Celia bijzonder maakt, is haar persoonlijke service. Ze creëert een moment van rust en ontspanning voor iedereen die haar salon bezoekt.

Een nieuw logo dat de essentie vangt

Celia wilde haar salon een nieuwe look geven die haar natuurlijke aanpak weerspiegelt. Wij bij Square Design hebben een logo en huisstijl ontwerp gecreëerd dat perfect past bij deze visie.

logo-en-huisstijl-ontwerp

Voor het nieuwe logo kozen we voor een ontwerp met bladeren die een waaier vormen, subtiel verwijzend naar gezichts- en voetbehandelingen. De kleurstelling van het logo en huisstijl ontwerp ondersteunt de marketingactiviteiten en draagt bij aan het aantrekken van nieuwe klanten. Door het gebruik van natuurlijke elementen in het ontwerp, vangen we de essentie van Celia’s benadering van schoonheid en welzijn.

Een consistente huisstijl voor een professionele uitstraling

Een goed logo en huisstijl ontwerp is meer dan alleen een mooi plaatje. Het creëert een consistente en herkenbare uitstraling voor je bedrijf. Ons team bij Square Design heeft een huisstijl ontwikkeld die naadloos aansluit bij de nieuwe identiteit van Celia’s Beauty & Feet Salon.

We hebben niet alleen een logo ontworpen, maar ook briefpapier, visitekaartjes en enveloppen die dezelfde elegante en natuurlijke look hebben. Dit zorgt voor een professionele uitstraling die vertrouwen wekt bij klanten. De kleurstelling van een nieuw logo en huisstijl ontwerp ondersteunt de marketingactiviteiten, draagt bij aan het aantrekken van nieuwe klanten.

Kwaliteit en betaalbaarheid in drukwerk

Bij Square Design gaan we verder dan alleen ontwerpen. We bieden ook professionele drukwerkservices aan. Of je nu flyers, brochures of posters nodig hebt, wij verzorgen het volledige proces, van vormgeving tot drukwerk en afwerking. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit of de kosten. Wij zorgen ervoor dat alles betaalbaar blijft en binnen je budget past.

Celia’s unieke benadering

Celia’s Beauty & Feet Salon is meer dan alleen een plek voor behandelingen. Het is een oase van rust waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Celia biedt persoonlijke service en zorgt ervoor dat elke klant zich speciaal voelt. Haar expertise in pedicure voor mensen met reumatische en diabetische aandoeningen onderscheidt haar salon van anderen.

De nieuwe visuele identiteit die we voor Celia hebben ontwikkeld, helpt om deze unieke benadering te communiceren. Het logo en huisstijl ontwerp straalt de warmte en zorg uit die Celia in haar werk legt.

De voordelen van grafisch ontwerp

Een sterk logo en huisstijl ontwerp heeft veel voordelen. Het helpt je merk op te vallen en maakt het herkenbaar. Consistentie in je visuele communicatie bouwt vertrouwen en loyaliteit op bij je klanten. Een goed ontwerp kan ook je marketingactiviteiten ondersteunen en bijdragen aan het aantrekken van nieuwe klanten.

Grafisch ontwerp speelt een cruciale rol in het creëren van een professionele en aantrekkelijke uitstraling voor je bedrijf. Het zorgt ervoor dat je merk opvalt in een drukke markt en helpt je om een blijvende indruk te maken.

Waarom Square Design?

Bij Square Design begrijpen we het belang van een aantrekkelijke en consistente visuele identiteit. Ons team van experts werkt nauw met je samen om een logo en huisstijl ontwerp te creëren die perfect past bij jouw organisatie. We streven ernaar om je merk te laten stralen en een sterke, herkenbare aanwezigheid te creëren.

Wil je jouw salon ook laten schitteren met een nieuw logo en een professionele huisstijl? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om jouw visie tot leven te brengen.

Voordelen van een sterk logo en huisstijl ontwerp

Een krachtig logo en huisstijl ontwerp biedt tal van voordelen:

Herkenbaarheid: Zorgt ervoor dat je merk snel opvalt en makkelijk wordt herkend.
Vertrouwen en loyaliteit: Bouwt een sterke band met je klanten door een consistente uitstraling.
Professionele uitstraling: Geeft je bedrijf een betrouwbare en serieuze indruk.
Ondersteuning van marketing: Versterkt je marketingactiviteiten en helpt bij het aantrekken van nieuwe klanten.
Eenvoudige implementatie: Maakt het gemakkelijk om je merk consistent te presenteren op alle communicatiekanalen.

Bij Square Design helpen we je graag om deze voordelen te benutten met een opvallend en effectief logo en huisstijl ontwerp dat jouw merk naar een hoger niveau tilt.

Celia-folder

logo en huisstijl ontwerp

logo en huisstijl ontwerp

logo en huisstijl ontwerp

logo en huisstijl ontwerp
logo en huisstijl ontwerp

logo en huisstijl ontwerp

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW