Logo en communicatie in andere look, focus en begin anders

Hello You

Non Profit

Bij Square Design zijn we gespecialiseerd in het creëren van krachtige logo’s en het ontwerpen van stijlvolle communicatie. We zijn trots dat we het nieuwe logo en communicatie voor Hello You hebben ontwikkeld, een organisatie die zich inzet tegen eenzaamheid bij mensen met een verstandelijke beperking. Ons doel is om hun missie visueel tot leven te brengen.

Een logo dat verbindt

We hebben een logo en communicatie ontworpen dat perfect past bij de waarden van Hello You. Het ontwerp van het nieuwe logo is gebaseerd op een symbolische handreiking naar de medemens. Het logo toont die symbolische handreiking, waarbij twee elementen samen een hart vormen. Dit hart staat voor betrokkenheid en verbinding, precies wat Hello You nastreeft. Het logo en communicatie traject maakt het geheel professioneel. Zo kan Hello You haar boodschap duidelijk en effectief overbrengen.

Stijlvolle communicatie

Naast het logo, hebben we ook stijlvolle communicatiematerialen ontworpen. Denk aan flyers, brochures en digitale media. Ons team zorgt ervoor dat alles er professioneel en aantrekkelijk uitziet. Dit helpt Hello You om hun doelgroepen te bereiken en hun impact te vergroten. Een goede visuele presentatie is essentieel om de boodschap van Hello You krachtig over te brengen.

logo-en-communicatie

Een duidelijke missie

Hello You brengt mensen samen en bestrijdt eenzaamheid bij mensen met een verstandelijke beperking. Het logo en communicatie traject dat we hebben ontwikkeld, weerspiegelt deze waarden. Het is belangrijk dat de visuele identiteit van Hello You aansluit bij hun missie en de mensen die zij helpen. Ook een visuele bedrijfsherkenning nodig? Wij helpen graag.

Waarom kiezen voor Square Design?

Bij Square Design begrijpen we hoe belangrijk een professioneel logo en communicatie zijn voor jouw organisatie. We zorgen ervoor dat de ontwerpen niet alleen mooi zijn, maar ook SEO-vriendelijk. Dit betekent dat jouw organisatie beter gevonden wordt in zoekmachines, waardoor je bereik en impact vergroten.

Samenwerken met Square Design

Als je op zoek bent naar een krachtig logo en effectieve communicatie, ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je om je missie helder en overtuigend te communiceren, net zoals we dat voor Hello You hebben gedaan. Het logo en communicatie traject zorgt voor duidelijkheid en herkenning. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie opvalt en een positieve indruk maakt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw ontwerpbehoeften. Het logo en communicatie traject van Square Design maakt jouw boodschap krachtig en professioneel. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw organisatie zich onderscheidt en een blijvende impact heeft.

Ontwerp-logo-Hello-You

Logo en communicatie in andere look, focus en begin anders

Logo en communicatie in andere look, focus en begin anders

Logo en communicatie in andere look, focus en begin anders

Logo en communicatie in andere look,

Logo en communicatie

Logo en communicatie in andere look, focus en begin anders

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW