Jaarverslag direct in andere look and feel met infographic

Centrada

Woningcorporatie

Centrada, een toonaangevende woningcorporatie in Lelystad, weet hoe belangrijk het is om duidelijk en toegankelijk te communiceren met alle belanghebbenden. Daarom hebben ze gekozen voor een infographic voor hun jaarverslag. Deze visuele weergave, ontworpen door ons team bij Square Design, maakt complexe informatie begrijpelijk en aantrekkelijk.

Woningcorporatie Lelystad heeft verantwoording voor leefbaarheid en samenwerking. Voor een transparante communicatie is een infographic nodig. Door gebruik te maken van speelse elementen en groene tinten, geïnspireerd door de natuur, presenteren we de kerncijfers op een manier die iedereen kan begrijpen.

Samenwerking voor een betere leefomgeving

Centrada werkt nauw samen met verschillende partners in Lelystad. Denk aan bewoners, de gemeente en diverse zorg- en welzijnsinstellingen. Hun doel is om concrete resultaten te boeken die bijdragen aan een betere leefomgeving.

Samen bespreken ze plannen en leggen ze verantwoording af over hun prestaties. In deze dialoog met de huurdervereniging, de gemeente en andere betrokkenen speelt het jaarverslag met de infographic een belangrijke rol. Het helpt om de behaalde resultaten duidelijk te presenteren en ondersteunt een open en transparante communicatie.

Centrada’s inzet voor een veilige en schone buurt

Als woningcorporatie streeft Centrada naar schone, veilige en fijne buurten. Samen met de bewoners werken ze aan het verminderen van overlast en het ontwikkelen van voorzieningen op het gebied van onderwijs, welzijn en zorg.

jaarverslag

Hun inzet gaat verder dan alleen huisvesting; het draait ook om het bevorderen van de leefbaarheid. Door middel van hun jaarverslag en de bijbehorende infographic kunnen ze deze inzet effectief delen met de gemeenschap. Zo laten ze zien wat er is bereikt en waar ze samen naar toe werken.

Het belang van een goed ontwerp

Een goed ontwerp maakt een groot verschil. Bij Square Design weten we dat een infographic voor een jaarverslag meer moet zijn dan alleen mooi. Het moet informatie duidelijk en toegankelijk maken. Daarom hebben we in samenwerking met Centrada een visueel aantrekkelijk en informatief ontwerp gecreëerd.

De keuze om de infographic uit 2018 opnieuw te gebruiken, was eenvoudig. De positieve reacties van vorig jaar lieten zien dat deze aanpak werkt. Met groene tinten en speelse vormen brengen we de kerncijfers tot leven. Dit maakt het voor iedereen makkelijker om de informatie te begrijpen en waarderen.

Waarom kiezen voor Square Design?

Onze samenwerking met Centrada is slechts één voorbeeld van hoe we waarde toevoegen. Wij weten hoe belangrijk het is om informatie op een visueel aantrekkelijke manier te communiceren. Of je nu een woningcorporatie bent of een ander type organisatie, wij staan klaar om je te helpen met jouw jaarverslag.

Meer dan alleen cijfers

Een jaarverslag gaat verder dan alleen cijfers. Het vertelt het verhaal van een jaar vol inspanningen en prestaties. Bij Centrada draait het om meer dan alleen het leveren van huizen; het gaat om het verbeteren van het leven in hun gemeenschap.

De infographic speelt hierin een sleutelrol. Het maakt het mogelijk om de kern van hun inspanningen op een boeiende manier te delen. Van het verminderen van overlast tot het bevorderen van welzijn, alles komt samen in een duidelijk en aantrekkelijk ontwerp. Dit maakt het makkelijker om betrokkenen te informeren en te inspireren.

Ben je op zoek naar een manier om jouw jaarverslag te verbeteren met een professioneel ontworpen infographic? Onze expertise in grafisch ontwerp en onze ervaring met woningcorporaties zoals Centrada maken ons de ideale partner.

Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap duidelijk overkomt en dat jouw verhaal opvalt. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen. Laten we samen werken aan een jaarverslag dat echt impact maakt.

Ontwerp-jaarverslag-Centrada

Jaarverslag direct in andere look and feel met infographic

Jaarverslag direct in andere look and feel met infographic

Jaarverslag direct in andere look and feel met infographic

Jaarverslag direct in andere look and feel met infographic

Jaarverslag direct in andere look and feel met infographic

Jaarverslag direct in andere look and feel met infographic

Jaarverslag direct in andere look and feel met infographic

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW