Innovatieve displaydoos, focus direct in andere look

Callipo Tuna

Reseller

De importeur van Callipo Tuna, heeft ons benaderd om een verpakkingsontwerp te maken die opvalt in kleine ruimtes. Het resultaat is de displaydoos, een innovatieve verpakking bestaande uit een tray met deksel, die gemakkelijk kan worden uitgeklapt om direct reclame te maken voor de retailer. Dit verpakkingsontwerp is met name geschikt voor kleine retailers met beperkte ruimte op hun toonbank.

Bij Callipo Tuna worden alleen de beste delen van de tonijn zorgvuldig geselecteerd. De productie vindt plaats in Italië, waar het stoomproces wordt toegepast om de voedingswaarde van de tonijn intact te houden. Deze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap is kenmerkend voor het merk Callipo Tuna.

De displaydoos, die speciaal is ontworpen om de aandacht te trekken, speelt in op de behoeften van zowel de retailer als de consument. Voor de kleine retailer biedt de compacte verpakking de mogelijkheid om effectief reclame te maken, zelfs met beperkte ruimte. Het gebruiksgemak en de functionaliteit van de displaydoos maken het een handige keuze voor de toonbankpresentatie.

Met dit verpakkingsontwerp streeft Callipo Tuna ernaar om de bekendheid van hun Italiaanse tonijnproducten te vergroten en hun aanwezigheid in toko’s te versterken. Door gebruik te maken van opvallende verpakkingen die de aandacht trekken, kunnen ze hun merk effectief promoten en klanten verleiden tot aankoop.

innovatieve-displaydoos

Callipo Tuna heeft een lange geschiedenis van vakmanschap en expertise in tonijnproducten. Hun producten zijn van hoge kwaliteit en de tonijn wordt zorgvuldig verwerkt om de beste smaak en voedingswaarde te behouden. Met het verpakkingsontwerp van de displaydoos laten ze zien dat ze niet alleen aandacht besteden aan de inhoud, maar ook aan de presentatie en gebruikservaring.

Kortom, de importeur van Callipo Tuna heeft ons gevraagd om een verpakkingsontwerp te creëren dat de aandacht trekt in kleine ruimtes. Het resultaat is de displaydoos, een handige en opvallende verpakking die retailers in staat stelt reclame te maken op hun toonbank. Met dit ontwerp wil Callipo Tuna de bekendheid van hun Italiaanse tonijnproducten vergroten en hun aanwezigheid in toko’s versterken. Het merk staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, wat zich vertaalt in hun zorgvuldige selectie en verwerking van tonijn. De displaydoos is een voorbeeld van hun streven naar zowel functionaliteit als aantrekkelijke presentatie.

verpakkingsontwerp-displaydoos-Callipo

Innovatieve displaydoos,

Innovatieve displaydoos, focus direct

Innovatieve displaydoos, focus direct in andere look

Innovatieve displaydoos, in andere look

Innovatieve displaydoos, focus direct in andere look

Innovatieve displaydoos, focus direct in andere look

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW