Huisstijl-ontwerp en frisse look ID Office Centre Beheer

Office Centre Beheer

Retail

Bij Square Design zijn we trots op ons specialisme in huisstijl-ontwerp. We hebben onlangs een nieuw logoconcept ontwikkeld voor Office Centre Beheer, dé plek voor kantoorartikelen en oplossingen. Dit project laat zien hoe wij jouw merk kunnen vernieuwen en versterken met een frisse uitstraling.

Een nieuw logo voor Office Centre Beheer

Office Centre Beheer heeft een breed assortiment aan kantoorbenodigdheden, van inkt en meubilair tot elektronica zoals laptops en printers. Ze bieden zelfs drukwerk en technische ondersteuning aan. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat hun visuele identiteit net zo veelzijdig is als hun aanbod.

Toen we begonnen met het ontwerpen van het nieuwe logo, wilden we de verbinding tussen print en online benadrukken. Het logo dat we hebben ontworpen is iconisch en toont een ‘on/off-switch’. Huisstijl-ontwerp in andere frisse look. De letters O & C vormen samen de slogan “all•on office”, wat perfect de balans tussen fysiek en digitaal kantoorwerk weerspiegelt. Dit ontwerp geeft Office Centre Beheer een krachtige en herkenbare uitstraling.

huisstijl-ontwerp

Het belang van een sterke huisstijl

Bij Square Design weten we dat een sterke huisstijl de kern vormt van je merk. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook je identiteit en waarden weerspiegelen. Daarom werken we nauw met je samen om een huisstijl-ontwerp te creëren dat perfect past bij jouw bedrijf. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat elke visuele uiting consistent is, van je logo tot je marketingmaterialen.

Office Centre Beheer: Een alles-in-één oplossing

Office Centre Beheer begrijpt precies wat ondernemers nodig hebben. Of je nu zoekt naar kantoormeubilair, technische ondersteuning of drukwerkoplossingen, ze hebben het allemaal. Hun brede assortiment en klantgerichte aanpak maken hen tot een one-stop-shop voor al je kantoorbehoeften. Het was belangrijk dat het nieuwe logo deze veelzijdigheid en betrouwbaarheid weerspiegelde. Huisstijl-ontwerp in andere frisse look.

Waarom Square Design?

Ons team bij Square Design weet hoe je een merk kunt laten opvallen. Met onze expertise in huisstijl-ontwerp helpen we je om een visuele identiteit te ontwikkelen die je bedrijf naar een hoger niveau tilt. We begrijpen dat jouw huisstijl essentieel is voor het succes van je bedrijf, en we streven ernaar om ontwerpen te leveren die je merk versterken en onderscheiden van de concurrentie.

Of je nu een nieuw logo nodig hebt of je hele huisstijl wilt herzien, wij staan klaar om je te helpen. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw visie en doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten stralen met een nieuwe huisstijl.

De voordelen van grafisch ontwerp in huisstijl

Een goed grafisch ontwerp maakt een groot verschil in hoe je bedrijf wordt gezien. Hier zijn enkele voordelen van een sterk huisstijl-ontwerp:

Herkenbaarheid: Een unieke en consistente huisstijl zorgt ervoor dat je merk snel wordt herkend.
Betrouwbaarheid: Een professioneel ontwerp straalt betrouwbaarheid en kwaliteit uit.
Communicatie: Goede ontwerpen helpen je boodschap duidelijk en aantrekkelijk over te brengen.
Concurrentievoordeel: Een onderscheidende huisstijl helpt je om je te onderscheiden van de concurrentie.
Professionele uitstraling: Het geeft je bedrijf een verfijnde en professionele look.

Bij Square Design combineren we creativiteit met strategisch inzicht om ervoor te zorgen dat jouw huisstijl perfect aansluit bij je merk. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen je bedrijf te laten opvallen.

Ontwerp-beeldmerk-logo

huisstijl-ontwerp

huisstijl-ontwerp

huisstijl-ontwerp

huisstijl-ontwerp

huisstijl-ontwerp
huisstijl-ontwerp

huisstijl-ontwerp

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW