Direct Marketing

Té Tonic

Tonic infusions

Wil je jouw product op een slimme en aantrekkelijke manier rechtstreeks naar je doelgroep brengen? Bij Square Design helpen we je graag. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van krachtige Direct Marketing verpakking en campagnes die jouw boodschap direct bij de juiste mensen brengt. Onlangs hebben we met Té Tonic samengewerkt aan een project om hun unieke producten te promoten en de verkoop in hotelminibars te stimuleren.

Té Tonic en de perfecte Direct Marketing verpakking

Té Tonic wilde hun Botanical Té-zakjes onder de aandacht brengen van hotelgasten. Hun doel was om hun product in zoveel mogelijk minibars te krijgen. Wij hebben een serie Direct Marketing mailings ontworpen die precies dat deden.

Direct-marketing-mailings-box

Bij Square Design hebben we altijd oog voor detail. Voor Té Tonic hebben we een speciaal ontworpen deksel gemaakt dat perfect past bij hun bestaande verpakkingen. Hierdoor kunnen we de kosten beheersbaar houden en toch een unieke presentatie bieden. Om de direct mailing extra impact te geven, hebben we diverse materialen toegevoegd, zoals een instructieboekje, deurhanger, tentkaart, brief en een mogelijkheid om (online) te bestellen. Dit zorgt voor een complete en functionele Direct Marketing ervaring voor de ontvangers.

Een krachtige boodschap voor de juiste doelgroep

Onze Direct Marketing campagnes zijn ontworpen om jouw boodschap effectief over te brengen. Voor Té Tonic hebben we mailings gecreëerd die hun producten duidelijk en aantrekkelijk presenteren. De unieke Botanical Té-zakjes van Té Tonic laten gin-tonic liefhebbers hun perfecte mix maken, afgestemd op hun smaak. Elk zakje is zorgvuldig verpakt om de aroma’s vers te houden.

Direct Marketing-campagne in mailing die jouw boodschap direct bij de juiste doelgroep brengt. Fysieke mailings gericht op het bevorderen van minibars. Onze aanpak helpt om de verkoop te stimuleren en de merkbekendheid te vergroten.

Direct Marketing: meer dan alleen mailings

Bij Square Design kijken we verder dan alleen het versturen van een mailing. We combineren creativiteit met strategie om ervoor te zorgen dat je boodschap echt aankomt. Voor Té Tonic hebben we een Direct Marketing campagne ontwikkeld die opvalt en overtuigt.

Onze mailings trekken de aandacht met hun visuele aantrekkingskracht en blijven hangen door hun duidelijke boodschap. We zorgen ervoor dat elke campagne meetbaar is, zodat je precies kunt zien hoeveel impact je boodschap heeft.

Té Tonic: smaak en ervaring

Té Tonic biedt een exclusieve ervaring met hun Botanical Té-zakjes. Deze zakjes bevatten zorgvuldig geselecteerde botanicals die gin-tonic een unieke smaak geven. Té Tonic blijft innoveren en voegt regelmatig nieuwe smaken toe aan hun assortiment. Dit zorgt ervoor dat hun klanten altijd iets nieuws kunnen ontdekken.

Gin-tonic is al eeuwen populair en blijft geliefd. Té Tonic brengt een moderne twist aan dit klassieke drankje. Onze Direct Marketing mailings hebben geholpen om dit verhaal op een boeiende manier te vertellen.

Grafisch ontwerp en de voordelen van Direct Marketing

Een sterk grafisch ontwerp is essentieel voor een succesvolle Direct Marketing campagne. Het zorgt ervoor dat je verpakking opvalt en je boodschap duidelijk overkomt. Bij Square Design weten we hoe we visuele elementen moeten gebruiken om de aandacht van je doelgroep te trekken.

Een goede Direct Marketing verpakking biedt veel voordelen. Het helpt om je merk te onderscheiden, verhoogt de betrokkenheid en maakt je boodschap onvergetelijk. Het zorgt ervoor dat je product opvalt en maakt het gemakkelijk voor je doelgroep om actie te ondernemen.

Direct Marketing-campagne in mailing die jouw boodschap direct bij de juiste doelgroep brengt. Fysieke mailings gericht op het bevorderen van minibars. Onze aanpak combineert deze voordelen met een strategie die resultaten levert.

Bij Square Design zijn we trots op ons werk voor Té Tonic. Hun Direct Marketing campagne is een perfect voorbeeld van hoe we jouw product kunnen laten opvallen. Wil je ook een effectieve en creatieve Direct Marketing verpakking voor jouw product? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je boodschap direct bij de juiste doelgroep te brengen.

Voordelen van een Direct Marketing verpakking

Doelgerichte communicatie: Brengt je boodschap rechtstreeks naar je doelgroep.
Hoge betrokkenheid: Fysieke mailings trekken meer aandacht dan digitale alternatieven.
Meetbare resultaten: Je kunt precies zien hoeveel impact je campagne heeft.
Merkversterking: Zorgt voor een herkenbare en consistente merkbeleving.
Creatieve flexibiliteit: Maakt gebruik van aantrekkelijke ontwerpen en opvallende verpakkingen.

Bij Square Design benutten we al deze voordelen om ervoor te zorgen dat jouw Direct Marketing verpakking je doelgroep effectief bereikt en overtuigt.

Direct-marketing-mailings-box

Direct Marketing

Direct Marketing

Direct Marketing

Direct Marketing

Direct Marketing

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW