Corporate Identity – Get New Design – Direct fris in focus

WoonZo

Woningbouw

Bij Square Design weten we dat je bedrijf een sterke visuele identiteit nodig heeft om op te vallen. Vooral in de bouwsector is dit cruciaal. Daarom hebben wij, als strategisch reclame- en ontwerpbureau in Nijkerk, voor WoonZo een compleet nieuwe Corporate Identity ontwikkeld. Met een duidelijke en onderscheidende stijl zorgen we ervoor dat WoonZo’s visie helder naar voren komt.

Het creëren van een unieke uitstraling

WoonZo is geen doorsnee bouwbedrijf. Hun focus ligt op duurzame en toekomstbestendige woonoplossingen. Ze hebben een innovatieve kijk op bouwen en wonen. Wij hebben deze unieke aanpak vertaald naar een Corporate Identity die hun visie en waarden perfect weerspiegelt.

We begonnen met kleur en vorm als inspiratiebron. Maar het was het element “NZ” – afgeleid van “Noord-Zuid” – dat de doorslag gaf. Dit staat voor het volledige spectrum, van ‘A’ tot Z. Deze aanpak symboliseert zorgvuldigheid en aandacht voor detail, een koers oftewel kompas. Hierdoor hebben we een identiteit gecreëerd die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook functioneel en helder.

Innovatief ontwerp voor WoonZo

Een van de pronkstukken in het Corporate Identity ontwerp is de WoonZo!-BOXX. Dit is een visuele weergave die laat zien hoe flexibel WoonZo’s woonconcept is. Klanten kunnen hiermee eenvoudig zien welke opties ze hebben om hun woning aan te passen of uit te breiden. Dit innovatieve concept voldoet aan zowel Europese als nationale wet- en regelgeving. Het zorgt voor een duidelijke presentatie van hun mogelijkheden.

Indruk van een storyboard presentatie; WoonZo.

corporate-identity

WoonZo richt zich op “Het Nieuwe Wonen”. Dit betekent bouwen met oog op de toekomst. Hun woningen zijn milieuvriendelijk en energiezuinig, afgestemd op de strengere eisen van deze tijd. Onze ontwerpen ondersteunen deze boodschap en versterken de merkidentiteit van WoonZo.

Het verhaal van WoonZo

Bij WoonZo gaat het om meer dan alleen het bouwen van huizen. Ze bieden een compleet woonconcept. Alles wat je nodig hebt, van ontwerp tot de sleutels van je nieuwe huis, vind je onder één dak. Nadat je nieuwe woning is opgeleverd, zorgt WoonZo voor een comfortabele woonervaring. Ze bieden zelfs diensten aan om het onderhoud volledig over te nemen.

Deze holistische benadering hebben we gevangen in hun Corporate Identity. Het ontwerp biedt WoonZo de ruimte om hun verhaal te vertellen en is flexibel genoeg om verschillende boodschappen op te nemen. Dit zorgt voor consistentie en herkenbaarheid in al hun communicatie.

Samenwerking voor een sterke merkbeleving

Onze samenwerking met Draad Internet heeft geresulteerd in een samenhangend en sterk merkbeeld voor WoonZo. Naast de Corporate Identity hebben we ook een nieuw logo, brochures, folders, signing, rollup banners en een website design voor WoonZo ontworpen. Elk van deze elementen sluit naadloos op elkaar aan en versterkt het merk WoonZo.

De nieuwe visuele identiteit helpt hen om zich duidelijk te positioneren in de markt. Dit biedt een solide basis voor hun toekomstige groei.

Voordelen van een sterke Corporate Identity

Een krachtige Corporate Identity biedt veel voordelen. Het zorgt voor een consistente merkbeleving en versterkt de herkenbaarheid bij je doelgroep. Een goede identiteit maakt je onderscheidend en trekt de aandacht.

Met een heldere en visueel aantrekkelijke Corporate Identity kun je jouw verhaal effectief communiceren. Dit is precies wat we voor WoonZo hebben bereikt. Ons ontwerp helpt hen om hun innovatieve concepten op een duidelijke en overtuigende manier te presenteren.

Bij Square Design zijn we trots op onze samenwerking met WoonZo. Hun nieuwe Corporate Identity weerspiegelt perfect hun toewijding aan duurzaam en toekomstgericht bouwen. Onze ontwerpen ondersteunen hun visie en helpen hen om zich te onderscheiden in de markt.

Met de innovatieve Corporate Identity heeft WoonZo nu alle tools in handen om zich op een unieke en onderscheidende manier te presenteren. Dit project laat zien hoe belangrijk een sterke visuele identiteit is voor het succes van een merk.

Corporate-identity-ontwerpen-Woonzo-Corporate

Corporate Identity

Corporate Identity Direct fris in focus

Corporate Identity – Get New Design – Direct fris in focus

Corporate Identity – Get New Design

Corporate Identity – Get New Design – Direct fris in focus

Corporate Identity – Get New Design – Direct fris in focus

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW