Corporate Identity levert direct emotie in andere look and feel

Besseling Administratie Services

Administatie & Finance

Het belang van corporate identity bij Besseling Administratie Services.
Hier draait alles om een sterke corporate identity. Square Design helpt hen dit te realiseren. Corporate identity ontwerp gaat om het uitstralen van vertrouwen. We zorgen ervoor dat alles klopt. Van kleur en lettertype tot verhoudingen en een doordachte totaalbeleving.

Corporate identity

Square Design is het creatieve brein achter de nieuwe identiteit van Besseling Administratie Services. Wij nemen dit werk met trots op in onze portfolio. Door een strategische aanpak stralen ze professionaliteit en vertrouwen uit. Dit is precies wat je zoekt in een betrouwbaar administratiekantoor. Ze combineren kleuren en vormen op een manier die de kern van Besseling vastlegt. Elk detail is zorgvuldig gekozen.

Bijvoorbeeld, het logo van Besseling bestaat uit gefragmenteerde vormen. Deze staan voor de verschillende diensten die zij aanbieden. Dit innovatieve ontwerp weerspiegelt de veelzijdigheid van het kantoor. Het zorgt ervoor dat elke visuele uiting aansluit bij hun waarden en visie.

Sterk in administratieve ondersteuning

Besseling Administratie Services biedt uitgebreide administratieve diensten aan. Ze zijn gevestigd in Nieuwegein en zijn een toonaangevend full-service administratiekantoor. Hun focus ligt op het ontzorgen van klanten. Of het nu gaat om administratie, salarisadministratie of payrolling, zij bieden oplossingen op maat.

Naast hun administratieve expertise hechten zij veel waarde aan hun visuele presentatie. Dit komt terug in hun nieuwe corporate identity. Square Design heeft hen geholpen om deze visuele elementen te versterken. Zo zorgen ze voor een consistente en professionele uitstraling. Dit helpt hen om vertrouwen te wekken bij klanten en belanghebbenden.

Het vernieuwde gezicht van Besseling

De nieuwe corporate identity van Besseling Administratie Services is meer dan alleen een visuele opfrissing. Het is een strategische stap om hun merk sterker te maken. Square Design heeft hierin geholpen. We hebben een herkenningsscan (ReclameAPK) uitgevoerd om te zorgen dat alle elementen optimaal tot uiting komen.

Deze scan hielp om de kernwaarden van Besseling duidelijk te maken. Hierdoor kon Square Design een ontwerp creëren dat perfect aansluit bij hun visie. Het nieuwe ontwerp straalt vertrouwen uit en laat zien waar Besseling voor staat.

De kracht van een doordachte corporate identity

Een sterke corporate identity biedt tal van voordelen. Het zorgt voor een herkenbare en consistente uitstraling. Klanten weten precies wat ze kunnen verwachten. Dit is belangrijk voor het opbouwen van vertrouwen.

Daarnaast helpt een goed doordachte identiteit om je te onderscheiden van de concurrentie. Het laat zien dat je oog hebt voor detail en trots bent op je merk. Corporate identity ontwerp gaat om uitstralen van vertrouwen. Dit maakt het gemakkelijker om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.

corporate-identity

Voor Besseling Administratie Services betekent hun nieuwe corporate identity dat ze een sterke visuele impact maken. Ze presenteren zich als een betrouwbaar en professioneel administratiekantoor. Dit is precies wat klanten zoeken in een partner voor hun administratieve behoeften.

Visuele elementen die het verschil maken

Bij het ontwikkelen van hun corporate identity heeft Besseling Administratieservices BV verschillende elementen in overweging genomen. Van stationery tot autobelettering, elk aspect speelt een rol in hun visuele presentatie.

Stationery zoals briefpapier en visitekaartjes zorgen voor een professionele indruk bij elke interactie. Banners en bewegwijzering maken het makkelijk voor klanten om hun kantoor te vinden en geven een sterke visuele aanwezigheid.

Autobelettering is een andere belangrijke component. Het zorgt ervoor dat hun merk zichtbaar is, zelfs onderweg. Dit maakt elke auto een rijdend visitekaartje. Relatiegeschenken en premiums versterken hun merk verder en laten zien dat ze aandacht besteden aan detail.

Daarnaast speelt het website-ontwerp een cruciale rol. Het biedt een platform waar klanten informatie kunnen vinden en contact kunnen opnemen. Verslagen en uitnodigingen dragen bij aan een consistente communicatie met klanten en belanghebbenden.

Jouw merk naar een hoger niveau tillen

Wil je jouw merk net zo sterk maken met een creatief en slim concept? Een doordachte corporate identity kan je daarbij helpen. Square Design staat klaar om je te ondersteunen. Met hun expertise en creatieve aanpak zorgen ze ervoor dat jouw merk opvalt en vertrouwen wekt.


Wat is corporate identity?

Corporate identity is de visuele identiteit van een bedrijf. Het omvat alles van logo’s en kleuren tot de manier waarop het bedrijf zichzelf presenteert.

Waarom is corporate identity belangrijk?

Een sterke corporate identity helpt je op te vallen en zorgt voor een consistente en professionele uitstraling. Het bouwt vertrouwen op bij klanten en belanghebbenden.

Hoe kan Square Design helpen bij het ontwikkelen van een corporate identity?

Square Design heeft de expertise om een visuele identiteit te creëren die aansluit bij jouw waarden en doelen (marketingDNA). Ze zorgen voor een consistent en opvallend ontwerp.

Wat zijn de belangrijkste elementen van een corporate identity?

Belangrijke elementen zijn onder andere logo’s, kleuren, lettertypes, en visuele communicatie zoals autobelettering en website-ontwerp.

Hoe lang duurt het om een nieuwe corporate identity te ontwikkelen?

Dit hangt af van de complexiteit van het project, maar het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden.

Kan een bestaande corporate identity worden vernieuwd?

Ja, een bestaande corporate identity kan worden vernieuwd om beter aan te sluiten bij de huidige visie en doelen van het bedrijf.

Corporate-design-Besseling-Corporate-Identity

Corporate Identity levert direct emotie in andere look and feel

Corporate Identity levert direct emotie in andere look and feel

Corporate Identity levert direct emotie in andere look and feel

Corporate Identity levert direct emotie in andere look and feel

Corporate Identity levert direct emotie in andere look and feel

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW