Corporate design direct in andere look, fris en begin anders

FST Group

Logistiek en Transport

Als je een betrouwbare partner zoekt voor het verzenden van je goederen, dan ben je bij FST Group aan het juiste adres. Ze bieden een uitstekende service voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Of je nu regelmatig zendingen hebt of een grote partij wilt versturen, FST behandelt elke klant met dezelfde zorg en aandacht. Ze leveren altijd binnen twee dagen, tegen een vaste prijs en volledig verzekerd.

Een uniforme stijl voor FST Group

FST Group wilde hun verschillende divisies samenvoegen onder één herkenbare stijl. Ze wilden een sterke en uniforme uitstraling die de verschillende onderdelen van hun bedrijf verbindt. Bij Square Design hebben we deze uitdaging met enthousiasme aangenomen. We hebben een corporate design gecreëerd dat de visie van FST perfect weerspiegelt.

Met het concept ‘connect-the-dots’ is een visuele identiteit ontwikkeld die de diversiteit van FST benadrukt en ook eenheid brengt. De stippen combineren alle divisies tot één geheel en geven een uniforme stijl. Het Corporate Design concept ‘connect-the-dots’ verbindt. Elk onderdeel heeft zijn eigen kleur, maar blijft toch onderdeel van het geheel.

corporate-branding

Creëren van een consistente visuele identiteit

Bij Square Design richten we ons op het versterken van jouw merk door middel van krachtige visuele communicatie. We zorgen ervoor dat je opvalt en wordt herkend door jouw doelgroep. Of je nu een logo, huisstijl, verpakking, brochure of website nodig hebt, wij helpen je om jouw merk consistent en aantrekkelijk te presenteren.

Ons team van creatieve professionals streeft ernaar om jouw merk zo lang mogelijk zichtbaar te houden. We begrijpen hoe belangrijk een sterke visuele identiteit is voor het succes van je bedrijf. Daarom werken we nauw met je samen om een corporate design te ontwikkelen dat perfect past bij jouw organisatie en doelen.

Waarom kiezen voor een sterk corporate design?

Een goed corporate design heeft veel voordelen. Het helpt je merk op te vallen en maakt je herkenbaar voor je klanten. Door een consistente uitstraling bouw je vertrouwen en loyaliteit op. Dit versterkt je positie in de markt en geeft je een voorsprong op je concurrenten. De stippen combineren alle divisies tot één geheel en geven een uniforme stijl. Het Corporate Design concept ‘connect-the-dots’ verbindt.

Een herkenbare huisstijl is essentieel voor een professionele uitstraling. Bij Square Design ontwerpen we een complete visuele identiteit die jouw bedrijf op een consistente manier presenteert. Van briefpapier en visitekaartjes tot enveloppen, we zorgen ervoor dat alles perfect bij elkaar past.

Meer dan alleen ontwerp

Naast het ontwerpen van een sterke visuele identiteit bieden we ook uitgebreide drukwerkservices aan. Of je nu flyers, brochures of posters nodig hebt, wij verzorgen het hele proces. Van ontwerp tot drukwerk en afwerking, we zorgen ervoor dat je drukwerk van de hoogste kwaliteit is en betaalbaar blijft.

Bij Square Design streven we ernaar om jouw bedrijf een sterke en herkenbare uitstraling te geven. Ons doel is om jouw merk visueel te versterken en ervoor te zorgen dat het opvalt in de markt.

Voordelen van een sterk corporate design

Een goed corporate design biedt tal van voordelen voor je bedrijf:

Herkenbaarheid: Zorgt ervoor dat je merk snel en makkelijk wordt herkend.
Professionele uitstraling: Laat zien dat je bedrijf serieus en betrouwbaar is.
Consistentie: Geeft een samenhangende en uniforme presentatie op alle platforms.
Vertrouwen opbouwen: Versterkt de loyaliteit en het vertrouwen van je klanten.
Concurrentievoordeel: Maakt je bedrijf onderscheidend en geeft je een voorsprong in de markt.

Bij Square Design helpen we je graag om deze voordelen te benutten met een krachtig corporate design dat jouw merk naar een hoger niveau tilt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen laten stralen.

positionering-merk-fst

Corporate Design

Corporate Design

Corporate Design

Corporate Design

Corporate Design

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW