Catalogus maken is levert direct unieke look en verkoop op

Aheco

Distributeur – Food

Bij Square Design, jouw reclame- en ontwerpstudio -regio Harderwijk-, weten we hoe belangrijk het is om zorgvuldig te werk te gaan bij het maken van een catalogus. Onze expertise in hoogwaardige marketingmaterialen stelt ons in staat om catalogi te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en effectief.

Het proces van catalogus maken

Wij begrijpen dat een catalogus maken een gestructureerd proces vereist. Daarom doorlopen we elke fase met aandacht voor detail. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke proefdruk, elke stap is cruciaal. Wij minimaliseren afwijkingen door onze processen duidelijk in fasen te verdelen. Zowel digitale als fysieke proefdrukken geven waardevolle inzichten en helpen bij het maken van de beste keuzes.

Catalogus-maken-online-Aheco-catalogus

Bij het ontwikkelen van een catalogus voor een breed productassortiment, zoals dat van Aheco African Food en Cosmetics, nemen we de tijd om alle mogelijkheden zorgvuldig te overwegen. We werken nauw samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij de visie en doelgroep. Het proces omvat het maken van twee ontwerpvoorstellen. Hiermee krijg je een helder beeld van hoe de catalogus eruit zal zien en aanvoelen. Het bekijken en ervaren van een proefdruk biedt de beste inzichten in gebruikersgemak en zorgt voor een weloverwogen keuze. We hebben gekozen voor een strak en toch flexibel stramien, wat resulteert in een doordacht ontwerp.

Ontwerp op maat

Bij het vormgeven van een catalogus houden we altijd rekening met de inhoud en uitstraling van je webshop. We zorgen voor een primair kleurgebruik dat de aandacht van je doelgroep trekt. Private labels behouden hun eigen stijl, terwijl ze harmonieus in de catalogus passen. Belangrijke merklogo’s krijgen een prominente plek, zodat ze direct opvallen.

Om consistentie te waarborgen, doorlopen we al onze processen in gestructureerde fasen. Digitale en fysieke proefdrukken zijn essentieel om te zorgen voor een nauwkeurig en betrouwbaar eindresultaat. Ze bieden je de mogelijkheid om het ontwerp te bekijken en aan te passen voordat het definitief wordt.

Kleine oplages voor flexibiliteit

Als we een catalogus maken die altijd up-to-date blijft, kiezen we voor het produceren van kleine oplages. Dit stelt ons in staat om snel en eenvoudig aanpassingen door te voeren. Zo blijft jouw catalogus relevant en actueel, zonder dat je grote hoeveelheden drukwerk hoeft op te slaan. Bovendien houden we rekening met zowel fysieke als online uitvoeringen. Dit betekent dat jouw catalogus altijd beschikbaar is, ongeacht het medium.

In plaats van een specifieke datum of jaaraanduiding, gebruiken we versienummers om jouw catalogus een tijdloze uitstraling te geven. Dit zorgt ervoor dat elke editie modern en actueel blijft, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verouderde informatie.

Online magazines voor een moderne leeservaring

Naast fysieke exemplaren zorgen we ervoor dat jouw catalogus ook online beschikbaar is als een magazine. Dit formaat biedt een vertrouwde leeservaring, vergelijkbaar met het bladeren door een gedrukte catalogus. We vermijden onnodige elementen zoals omvouwbare hoeken en afleidende content. Hierdoor blijft de presentatie strak en clean.

Wij maken geen gebruik van gratis softwaretoepassingen met onbetrouwbare watermerken en storende reclames. In plaats daarvan kiezen we voor professionele technieken die zorgen voor snelle laadtijden, zowel op mobiele apparaten als op pc’s. Hierdoor wordt de leeservaring geoptimaliseerd en kunnen jouw klanten gemakkelijk door de catalogus bladeren.

Snelle toegang en eenvoudige navigatie

Een ander voordeel van onze magazines is de snelle toegang tot de inhoud. Lezers kunnen direct een voorvertoning bekijken en de hele catalogus gemakkelijk doorbladeren. Dit maakt het eenvoudiger voor jouw doelgroep om snel de informatie te vinden die ze nodig hebben.

Voor het uitgebreide productassortiment van Aheco African Food en Cosmetics hebben we een online magazine van maar liefst 132 pagina’s gemaakt. Deze technologie hebben we ook toegepast op hun periodiek uitgebrachte actiefolders. Zo kunnen zij hun boodschap snel en overzichtelijk presenteren.

De volgende stap

Wil jij ook een catalogus maken die indruk maakt en effectief is? Bij Square Design staan we klaar om je te helpen. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat jouw catalogus niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk.

Of je nu een fysieke catalogus wilt laten drukken of kiest voor een online versie, wij zorgen ervoor dat jouw project tot in de puntjes verzorgd is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw visie kunnen omzetten in een effectieve en opvallende catalogus.

Catalogus-maken-Aheco-catalogus

Catalogus maken is levert direct unieke look en verkoop op

Catalogus maken is levert direct op

Catalogus maken is levert direct op

Catalogus maken is levert direct op

Catalogus maken is levert direct op

Catalogus maken is levert direct op

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW