Campagne direct in andere look, begin anders met presenteren

Eet-Bewust

Publieke sector

Ben je op zoek naar een opvallende en impactvolle campagne? Bij Square Design helpen we je graag om je boodschap op een unieke manier over te brengen. Onlangs hebben we samengewerkt met Jumbo Supermarkt en de Gemeente Nijkerk aan een bijzonder project. Samen hebben we de campagne ‘Eet Bewust Nu’ ontwikkeld om bewustwording rondom voedselverspilling te vergroten.

Eet Bewust Nu: Samen tegen voedselverspilling

Wist je dat er in Nijkerk jaarlijks ongeveer 1,5 miljoen kilo voedsel wordt weggegooid? Dit is schokkend als je bedenkt hoeveel voedsel wereldwijd wordt verspild. Landelijk gooien we zelfs zo’n 2 miljard kilo per jaar weg. Dit probleem heeft grote gevolgen, niet alleen financieel, maar ook voor het milieu. Als consumenten minder voedsel verspillen, kunnen ze jaarlijks tot wel 150 euro per persoon besparen. Bovendien draagt minder voedselverspilling bij aan de strijd tegen klimaatverandering.

klanten-werven-bewust-eet

In samenwerking met Jumbo Supermarkt en de Gemeente Nijkerk hebben we een campagne ontwikkeld die mensen aanmoedigt om bewuster met voedsel om te gaan. In samenwerking met Jumbo Supermarkt, Gemeente Nijkerk, hebben we een unieke campagne ontwikkeld om bewustwording voedselverspilling te creëren. De campagne ‘Eet Bewust Nu’ richt zich op het verminderen van voedselverspilling in Nijkerk en daarbuiten. Met de steun van het Voedingscentrum, FoodValley en Samen Tegen Voedselverspilling konden we de campagne lokaal succesvol uitrollen.

Het ontwerpen van een impactvolle campagne

Bij Square Design weten we hoe je een boodschap effectief kunt overbrengen. Voor de ‘Eet Bewust Nu’ campagne hebben we een breed scala aan marketingmaterialen ontwikkeld. Van displays en winkelaankleding tot folders en online communicatie, alles werd ontworpen met het oog op maximale impact. Onze expertise zorgt ervoor dat de campagne niet alleen opvalt, maar ook echt effect heeft.

We hebben ervoor gezorgd dat de boodschap over voedselverspilling op een toegankelijke en boeiende manier wordt gepresenteerd. Bezoekers van Jumbo Supermarkt werden bijvoorbeeld direct geïnformeerd en geïnspireerd om bewuster om te gaan met hun aankopen. In samenwerking met Jumbo Supermarkt, Gemeente Nijkerk, hebben we een unieke campagne ontwikkeld om bewustwording voedselverspilling te creëren.

Waarom kiezen voor Square Design?

Bij Square Design geloven we in de kracht van visuele communicatie. Naast het ontwikkelen van campagnes helpen we je ook graag met het ontwerpen van een professionele huisstijl of marketingmaterialen voor jouw bedrijf. Of je nu denkt aan DM, online communicatie of signing, wij zorgen voor een consistent en aantrekkelijk ontwerp dat je merk versterkt.

Onze diensten gaan verder dan alleen ontwerp. We bieden ook hoogwaardige drukwerkservices aan. Of je nu flyers, brochures of posters nodig hebt, wij regelen alles. We zorgen voor een zorgvuldige vormgeving, een efficiënt drukproces en een nette afwerking. Zo kun jij je focussen op je bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat je presentatiemateriaal er fantastisch uitziet.

De voordelen van grafisch ontwerp

Een sterk grafisch ontwerp heeft veel voordelen voor je bedrijf. Het maakt je merk herkenbaar en helpt je om je boodschap duidelijk over te brengen. Vooral bij campagne-ontwikkeling speelt grafisch ontwerp een cruciale rol. Een goed ontworpen campagne kan de aandacht trekken en mensen aanzetten tot actie.

Campagne-materialen zoals posters, displays en online banners helpen om je boodschap effectief over te brengen. Consistentie in je visuele communicatie bouwt vertrouwen op bij je doelgroep en versterkt je merk. Of het nu gaat om een campagne tegen voedselverspilling of een ander maatschappelijk doel, grafisch ontwerp kan een grote impact hebben.

Wat we voor jou kunnen doen

Bij Square Design staan we klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Wil je creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites of verpakkingen? Of zoek je naar hoogwaardige auto belettering en signing voor je bedrijf? Wij zorgen ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij je klanten. Met onze frisse blik en creatieve aanpak helpen we je om de aandacht vast te houden en een blijvende indruk te maken.

Wil je ook een krachtige campagne laten ontwikkelen of je merk visueel versterken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen met onze expertise en creativiteit.

Voordelen van een campagne

Een goed ontwikkelde campagne biedt tal van voordelen:

Bewustwording vergroten: Effectief communiceren van belangrijke boodschappen.
Aandacht trekken: Opvallen in een drukke markt.
Actie stimuleren: Mensen aanzetten tot actie en verandering.
Merkversterking: Je merk zichtbaar en herkenbaar maken.
Betrokkenheid verhogen: Betrokkenheid creëren bij je doelgroep.

Bij Square Design helpen we je graag om deze voordelen te benutten met een krachtige campagne die jouw boodschap op de juiste manier overbrengt.

klanten-werven-bewust-eet

Campagne direct in andere look, begin anders met presenteren

Campagne direct in andere look, begin anders met presenteren

Campagne direct in andere look, begin anders met presenteren

Campagne direct in andere look, begin anders met presenteren

Campagne direct in andere look, begin anders met presenteren

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW