Brochure design is direct een eye-opener voor frisse look

WoonZo

Woningbouw

Bij Square Design in Nijkerk -dicht bij Barneveld- richten wij ons op het ontwerpen van aantrekkelijke en effectieve brochure designs. Onlangs hebben we het genoegen gehad om samen te werken met WoonZo aan hun nieuwe corporate identity. Onze expertise in brochure design komt hierin perfect tot uiting.

Het verhaal van WoonZo

Voor WoonZo hebben we een brochure ontworpen die hun visie op Het Nieuwe Wonen uitlegt. Deze brochure richt zich op de voordelen van prefab bouw, energiebesparing en de toekomst van wonen. We hebben het design zo gemaakt dat het niet alleen informatief is, maar ook de unieke nulenergie woonconcepten van WoonZo benadrukt. Het brochure design is ontworpen zodat het verhaal van unieke nulenergie woonconcepten die energieneutraal zijn te communiceren. Dit betekent dat de woningen betaalbaar, milieuvriendelijk en energieneutraal zijn.

In de brochure presenteren we ook de WoonZo!-BOXX. Dit onderdeel toont op een schematische manier hoe woningen kunnen worden aangepast en uitgebreid. Dit sluit naadloos aan bij de Europese en nationale regelgeving voor duurzaam bouwen. Onze ontwerpen zijn flexibel en kunnen meerdere boodschappen bevatten zonder de kern van het verhaal te verliezen.

Het Nieuwe Wonen en brochure ontwerp

Het Nieuwe Wonen van WoonZo gaat over toekomstbestendig en milieuvriendelijk bouwen. Het brochure design legt niet alleen uit wat dit concept inhoudt, maar laat ook zien hoe het past binnen de bredere context van milieubewust bouwen. WoonZo bouwt woningen die klaar zijn voor de toekomst. Met alle disciplines onder één dak kan WoonZo elke woning realiseren, van kavel tot sleutel. Daarnaast zorgen ze voor het onderhoud, zodat bewoners zich geen zorgen hoeven te maken.

brochure-design

Het brochure design is ontworpen zodat het verhaal van unieke nulenergie woonconcepten die energieneutraal zijn te communiceren. Dit is een belangrijk onderdeel van de nieuwe huisstijl van WoonZo. Ons team bij Square Design heeft ervoor gezorgd dat de brochure naadloos aansluit bij hun nieuwe look en feel.

Compleet design voor WoonZo

Naast de brochure hebben we voor WoonZo ook een nieuw logo, huisstijl en website ontworpen. We hebben zelfs nieuwe roll-up banners en signing gecreëerd. Al deze elementen werken samen om een consistente en professionele uitstraling te bieden. Square Design heeft ervoor gezorgd dat elk onderdeel van hun visuele identiteit op elkaar is afgestemd. Dit helpt om een sterk merk neer te zetten dat duidelijk en aantrekkelijk is voor hun doelgroep.

De voordelen van grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp biedt veel voordelen. Een goed brochure design trekt niet alleen de aandacht, maar communiceert ook effectief jouw boodschap. Het helpt om jouw merk te onderscheiden en een blijvende indruk achter te laten. Bij Square Design zorgen we ervoor dat jouw brochure niet alleen mooi is, maar ook functioneel en doelgericht.

Of het nu gaat om het uitleggen van complexe concepten of het presenteren van producten, een goed ontwerp maakt het verschil. Wij geloven dat elk detail telt en werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw visie perfect wordt uitgevoerd. Ons doel is om ontwerpen te maken die niet alleen informatief zijn, maar ook inspireren en activeren.

Waarom kiezen voor Square Design?

Bij Square Design staan we klaar om jou te helpen met jouw brochure design. Wij hebben de ervaring en expertise om jouw boodschap duidelijk en aantrekkelijk te presenteren. Wil jij ook een brochure die jouw boodschap krachtig communiceert? Neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om samen met jou een ontwerp te maken dat indruk maakt en resultaat oplevert.

brochure-design-WoonZo-brochure2

Brochure design

Brochure design is direct

Brochure design is een eye-opener voor frisse look

Brochure design is een eye-opener

Brochure design is direct een eye-opener voor frisse look

Brochure design

Brochure design is direct een eye-opener voor frisse look

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW