Design, Drukwerken, Publicaties

Nooit meer Pindakaas

Project details

Uitgeverij Van Brug

Boek opmaken

Category

Design, Drukwerken, Publicaties

Boek opmaken: Nooit meer Pindakaas – Handboek voor ouders van kinderen met een ernstige voedselallergie

 

Bij Square Design hebben we de expertise om boeken op te maken die helder, informatief en visueel aantrekkelijk zijn. We begrijpen het belang van een duidelijke structuur, kleurgebruik en typografie bij het vormgeven van een boek. Met zorg en aandacht zorgen we ervoor dat elk aspect, zoals tekst, afbrekingen, letterkeuze en -grootte, in overeenstemming is met de inhoud en het doel van het boek.

Uitgeverij Van Brug heeft ons benaderd om het boek Nooit meer Pindakaas te ontwerpen en op te maken. Dit boek is een essentieel handboek voor ouders van kinderen met een ernstige voedselallergie. Met rijke illustraties en heldere uitleg biedt het een compleet beeld van het dagelijks leven met een kind met voedselallergie. Dit is de eerste Nederlandstalige uitgave die zich richt op ernstige voedselallergie bij kinderen, waarin ervaringen en professionele kennis samenkomen.

 

De hoofdstukken in het boek zijn zorgvuldig vormgegeven om helderheid en informativiteit te waarborgen. Daarnaast is er een kleurrijke index opgezet om de navigatie door het boek te vergemakkelijken. We houden ook rekening met tekst, afbrekingen, letterkeuze en -grootte om een optimale leeservaring te bieden.

 

Het Nederlands Anafylaxis Netwerk beveelt Nooit meer Pindakaas aan, niet alleen voor ouders, maar ook voor iedereen die te maken heeft met kinderen met voedselallergie. Het boek is verkrijgbaar bij BOL.com.

 

Dit boek, geschreven door Carla Schellings (psycholoog) en Brigitte Ars (journalist), in samenwerking met diverse deskundigen, biedt een compleet beeld van het dagelijks leven met een kind met voedselallergie. Beide auteurs zijn moeder van een dochter met een ernstige en mogelijk levensbedreigende allergie. Hun persoonlijke ervaringen en professionele kennis worden gebundeld in deze Nederlandstalige uitgave.

 

In Nooit meer Pindakaas wordt uitgebreid aandacht besteed aan:

 

• De medische achtergrond van allergieën in het algemeen en voedselallergie in het bijzonder, inclusief anafylaxie en voedselintolerantie.

• De beleving van de patiënt, met speciale aandacht voor verschillende leeftijdsgroepen en de emotionele belasting van ouders.

• Praktische tips en adviezen voor het omgaan met allergieën in het dagelijks leven, zoals het naar school gaan van een ernstig allergische kleuter en het voorbereiden van een restaurantbezoek.

• Medische, praktische en emotionele ondersteuning en hulpverlening, inclusief gangbare medische behandelingen en alternatieve behandelmethoden waar patiënten vaak vragen over hebben.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Boxkit

Next

Mr. Fox

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK