Autobelettering levert direct emotie in andere look and feel

Besseling Administratie Services

Administatie & Finance

Square Design brengt Besseling Administratie Services in beweging met autobelettering en werkte een indrukwekkend project voor Besseling Administratie Services. Dit innovatieve concept zorgt voor een opvallende en professionele autobelettering. Heb je een doordacht idee nodig voor jouw wagenpark?

De visie van Square Design

Square Design, een strategische reclame- en ontwerpbureau, creëert niet zomaar iets. Zo hebben ze voor Besseling Administratie Services een uniek ontwerp voor autobelettering gemaakt. Dit past perfect bij hun vernieuwde huisstijl en identiteit.

Wat maakt dit ontwerp zo bijzonder? Het ontwerp loopt naadloos over de raampartijen van de voertuigen heen en biedt een visueel spektakel aan de buitenkant. Dankzij geperforeerde folie kunnen de inzittenden nog steeds naar buiten kijken. Dit innovatieve concept zorgt voor een opvallende en professionele autobelettering. Dit maakt de voertuigen van Besseling Administratie Services niet alleen functioneel, maar ook een rijdend visitekaartje.

Besseling Administratie Services: De veelzijdige partner

Besseling Administratie Services is een full-service administratiekantoor in Nieuwegein. Ze bieden een breed scala aan diensten. Denk aan administratie, salarisadministratie en payrolling. Maar dat is nog niet alles. Hun logo en merkidentiteit weerspiegelen hun veelzijdigheid en professionaliteit.

Het logo van Besseling bevat gefragmenteerde vormen. Deze staan symbool voor de diverse disciplines binnen het kantoor. De focus ligt op meedenken met klanten en het bieden van hoogwaardige service. Hun beeldmerk, het ‘constructieve ei’, symboliseert hun wens om constructieve oplossingen te bieden. Je ziet dit beeldmerk vaak terug in de achtergrond van hun website en andere marketingmaterialen. Zo creëren ze een consistente merkbeleving.

De kracht van autobelettering

Waarom is autobelettering zo belangrijk? Autobelettering is een krachtige manier om jouw merk op de weg zichtbaar te maken. Het zorgt voor een professionele uitstraling en vergroot je zichtbaarheid. Voor Besseling Administratie Services betekent het dat hun voertuigen niet alleen functioneel zijn, maar ook rijdende advertenties.

Met autobelettering trek je de aandacht van potentiële klanten. Of je nu stilstaat in het verkeer of langs de weg rijdt, jouw boodschap is altijd zichtbaar. Dit innovatieve concept zorgt voor een opvallende en professionele autobelettering. Het is een slimme investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Belettering-Besseling-Autobelettering

Een consistente visuele identiteit

Naast autobelettering gebruikt Besseling Administratie Services ook andere elementen om hun visuele identiteit te versterken. Denk aan stationery (zoals briefpapier en visitekaartjes), banners en relatiegeschenken. Ze zetten alles in om een consistente en professionele uitstraling te creëren.

Elk element draagt bij aan een sterke corporate identity. Van bewegwijzering tot websiteontwerp, alles sluit naadloos op elkaar aan. Hierdoor herkennen klanten en potentiële klanten het merk direct.

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar administratiekantoor met een sterke visuele identiteit? Dan kun je rekenen op de uitgebreide diensten van Besseling Administratie Services. Ze verwerken jouw administratie met zorg en bieden oplossingen die passen bij jouw zakelijke behoeften.

Of je nu op zoek bent naar hulp bij salarisadministratie of payrolling, zij staan klaar om je te ondersteunen. En met hun opvallende autobelettering en consistente merkbeleving weten ze altijd de juiste indruk te maken.


Voordelen van autobelettering

Autobelettering biedt tal van voordelen voor jouw bedrijf. Allereerst verhoogt het de zichtbaarheid van je merk. Elke keer dat jouw voertuig de weg op gaat, wordt je bedrijfsnaam gezien door honderden, zo niet duizenden mensen.

Daarnaast straalt autobelettering professionaliteit uit. Het laat zien dat je aandacht besteedt aan details en dat je trots bent op je merk. Dit innovatieve concept zorgt voor een opvallende en professionele autobelettering. Hierdoor wek je vertrouwen bij potentiële klanten.

Een ander voordeel is dat autobelettering kosteneffectief is. In vergelijking met andere vormen van reclame is het een eenmalige investering met langdurige impact. Jouw voertuig wordt een rijdend billboard, zonder dat je steeds opnieuw hoeft te betalen voor advertentieruimte.

Ten slotte is autobelettering flexibel. Je kunt het ontwerp aanpassen aan jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu één voertuig hebt of een hele vloot, autobelettering biedt een schaalbare oplossing die past bij jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor Square Design?

Square Design is meer dan alleen een ontwerpbureau. Ze denken mee met hun klanten en creëren oplossingen die echt werken. Hun ontwerp voor Besseling Administratie Services is daar een perfect voorbeeld van.

Met hun ervaring en expertise zorgen ze voor een visuele identiteit die opvalt en blijft hangen. Dus, heb je een doordacht idee nodig voor jouw wagenpark? Square Design staat klaar om je te helpen.


Veelgestelde vragen

Wat is autobelettering? Autobelettering is het aanbrengen van reclame en merkidentiteit op voertuigen. Dit kan variëren van simpele stickers tot volledige voertuigwraps.

Hoe lang gaat autobelettering mee? Met de juiste zorg en onderhoud kan autobelettering jarenlang meegaan. De exacte levensduur hangt af van het gebruikte materiaal en de blootstelling aan de elementen.

Is autobelettering duur? De kosten van autobelettering variëren, afhankelijk van het ontwerp en de grootte van het voertuig. Het is echter een kosteneffectieve manier om langdurig reclame te maken.

Kan ik autobelettering zelf aanbrengen? Hoewel het mogelijk is om autobelettering zelf aan te brengen, wordt het aanbevolen om dit door professionals te laten doen voor het beste resultaat.

Hoe kan autobelettering mijn bedrijf helpen? Autobelettering vergroot de zichtbaarheid van je merk en zorgt voor een professionele uitstraling. Het is een effectieve manier om je bedrijf te promoten terwijl je onderweg bent.

Is autobelettering legaal? Ja, autobelettering is legaal zolang het voldoet aan de lokale wet- en regelgeving met betrekking tot voertuigreclame en zichtbaarheid.

Belettering-Besseling-Autobelettering

Autobelettering levert direct emotie in andere look and feel

Autobelettering levert direct emotie in andere look and feel

Autobelettering levert direct emotie in andere look and feel

Autobelettering levert direct emotie in andere look and feel

Autobelettering levert direct emotie in andere look and feel

Autobelettering levert direct emotie in andere look and feel

Autobelettering levert direct emotie in andere look and feel

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW