Direct standbouw ontwerp in andere look and feel

Aheco SIAL Paris

Groothandel – Food

Square Design biedt expertise in standbouw ontwerp, inrichten en aankleding voor uw standruimte. Ben je op zoek naar standbouw en standinrichting voor jouw volgende beurs? Bij Square Design begrijpen we hoe belangrijk het is om op te vallen. We bieden expertise in het ontwerpen en inrichten van stands die jouw merk tot leven brengen.

Square Design biedt expertise in standbouw ontwerp, inrichten en aankleding voor jouw standruimte. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw standruimte direct zichtbaar is en eenvoudig aan te passen. Met slimme ontwerpen en innovatieve oplossingen maken we het verschil.

Jouw stand, jouw verhaal

Bij Square Design geloven we dat elke stand een verhaal vertelt. Jouw verhaal. Ons team van experts werkt nauw met je samen om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw merk en boodschap. We zorgen ervoor dat jouw stand opvalt en een blijvende indruk maakt op bezoekers.

Voor de SIAL 2016 in Parijs, bijvoorbeeld, vroegen we Aheco hoe we hun stand konden laten opvallen. Ons doel was simpel: ontzorg de klant en maak een onvergetelijke indruk. Met slimme materialen en eenvoudige oplossingen zoals oprolbare roll-banners en afneembare stickers, maakten we hun stand zowel aantrekkelijk als praktisch.

We begrijpen dat elke beursruimte standaard is. Maar met onze creativiteit kunnen we elke ruimte transformeren tot een opvallende en uitnodigende stand. Binnen Aheco vertegenwoordigen verschillende merken zich op de SIAL beurs. Wij zorgden ervoor dat elk merk de aandacht kreeg die het verdiende.

Flexibiliteit en gemak in standbouw

Onze standontwerpen zijn gericht op flexibiliteit en gemak. We weten dat opbouwen en afbreken vaak stressvol kunnen zijn. Daarom streven we ernaar om dit proces zo soepel mogelijk te maken. Met onze slimme ontwerpoplossingen zoals afneembare stickers, kan je eenvoudig elementen toevoegen of verwijderen.

Tijdens de beurs kunnen de verschillende elementen van de stand moeiteloos worden aangepast. Dit betekent dat je, zelfs ter plaatse, veranderingen kunt doorvoeren zonder gedoe. En als de beurs voorbij is, zorgt ons ontwerp ervoor dat de afbouw net zo eenvoudig is.

standbouw

Met Square Design heb je volledige controle over jouw standbouw. Onze oplossingen zijn ontworpen om jou te ontzorgen, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is: het presenteren van jouw merk.

De voordelen van een goed standontwerp

Een goed ontworpen stand biedt tal van voordelen. Ten eerste trekt het direct de aandacht van bezoekers. Een aantrekkelijke en professioneel ingerichte stand maakt dat mensen stoppen en nieuwsgierig worden naar jouw merk. Met een doordachte standbouw zorg je ervoor dat jouw merk op de juiste manier wordt gepresenteerd.

Daarnaast maakt een goed ontwerp het makkelijker om met bezoekers in contact te komen. Het creëert een gastvrije en functionele ruimte waar je gemakkelijk kunt communiceren en interactie kunt aangaan met jouw publiek.

Verder zorgt een goed ontworpen stand ervoor dat je efficiënt kunt werken tijdens de beurs. Alles staat op de juiste plaats, en je hebt de ruimte die je nodig hebt om jouw producten en diensten te presenteren. Dit zorgt niet alleen voor een betere ervaring voor jou, maar ook voor jouw bezoekers.

Met Square Design weet je zeker dat je deze voordelen optimaal benut.

Square Design biedt expertise in standbouw ontwerp, inrichten en aankleding voor uw standruimte

Bij Square Design staan we klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om een grote internationale beurs of een lokale expositie, wij hebben de expertise om jouw merk te laten stralen.

Ons team werkt nauw met je samen om een stand te creëren die jouw merk perfect vertegenwoordigt. We luisteren naar jouw ideeën en wensen en vertalen deze naar een opvallend ontwerp. Onze standbouw oplossingen zijn op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Wij weten hoe belangrijk het is om op te vallen tijdens een beurs. Daarom zorgen we ervoor dat jouw stand niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch en functioneel. Met onze slimme ontwerpoplossingen maken we het makkelijk voor jou om jouw stand aan te passen en te beheren.

Voorbeeld: SIAL 2016 met Aheco

Een perfect voorbeeld van onze aanpak is onze samenwerking met Aheco voor de SIAL 2016 in Parijs. Aheco vroeg ons om hun stand te ontwerpen en in te richten voor deze internationale voedingsbeurs. Ons team ontwierp een stand die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk was.

Met gebruik van oprolbare roll-banners en afneembare stickers, maakten we een flexibel ontwerp dat eenvoudig aan te passen was. Aheco kon zich volledig concentreren op het presenteren van hun merken, terwijl wij zorgden voor een soepele opbouw en afbouw.

Dankzij ons ontwerp kon Aheco hun standruimte optimaal benutten en zich op een unieke manier presenteren aan de bezoekers. Elke merk kreeg de aandacht die het verdiende, en de stand trok veel positieve aandacht.

Klaar om jouw standruimte aan te kleden?

Of je nu een ervaren beursdeelnemer bent of voor het eerst deelneemt, Square Design helpt je graag bij het ontwerpen en inrichten van jouw stand. Onze expertise in standbouw zorgt ervoor dat jouw merk opvalt en jouw boodschap op de beste manier wordt gepresenteerd.

Neem contact met ons op om jouw volgende beursdeelname te bespreken. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een opvallende en succesvolle stand te creëren.

Standbouw-aankleding-SIAL-2016

Direct standbouw ontwerp in andere look and feel

Direct standbouw ontwerp in andere look and feel

Direct standbouw ontwerp in andere look and feel

Direct standbouw ontwerp in andere look and feel

Direct standbouw ontwerp in andere look and feel

Direct standbouw ontwerp in andere look and feel

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW