Jongerius

Finance

Video-presentatie van de voortgang van de bouw van het 100% groene pand Jongerius

Het 100% groene pand Jongerius is op weg naar de toekomst. Als organisatie hecht Jongerius Gerechtsdeurwaarders veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). In 2016 besloot men het roer om te gooien, met het nieuwe werken, een nieuw pand en een focus op MVO. Dit resulteerde in een complete herpositionering van de organisatie. Het nieuwe pand op de Hardwareweg is volledig gedemonteerd en opnieuw ingericht met duurzame principes. Gedurende de bouwwerkzaamheden zijn regelmatig foto’s gemaakt om de voortgang vast te leggen. Deze foto’s zijn samengebracht in een indrukwekkende video die tijdens de opening van het pand werd getoond.

Een van de belangrijkste aspecten van Jongerius’ bijdrage aan de samenleving is hun inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit streven ze onder andere na door sponsoring van maatschappelijke organisaties en door milieuvriendelijk te handelen. Het kantoor van Jongerius is in 2015 volledig verbouwd tot een energie-neutraal kantoor. Hierbij zijn innovatieve technieken toegepast, zoals een warmtepomp, clima-level vloerverwarming en led-verlichting. Dankzij de installatie van 250 zonnepanelen zijn ze volledig zelfvoorzienend op het gebied van energie. Bovendien nemen ze maatregelen om afval te scheiden, werken ze zoveel mogelijk papierloos en gebruiken ze hybride auto’s voor hun deurwaarders.

Jongerius streeft ernaar om hun klantprofiel te versterken en hun online vindbaarheid te vergroten. Op hun website-pagina ‘Wie zijn wij’ geven ze uitgebreide informatie over hun MVO-initiatieven en het groene pand. De video-presentatie van de bouwvoortgang toont de inzet van Jongerius voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Met behulp van de juiste zoekwoorden, zoals ‘video-presentatie’ en ‘100% groen pand’, kunnen ze hun online zichtbaarheid en vindbaarheid verbeteren. Dit stelt potentiële klanten in staat om meer te weten te komen over de inspanningen van Jongerius op het gebied van duurzaamheid en hen te kiezen als een betrouwbare partner die waarde hecht aan MVO.

Video-Jongerius-Pand