Bosal

Automotive

Square Design, een regionale reclamestudio, heeft recentelijk een project afgerond waarbij ze verpakkingen en sleeves hebben gemaakt die volledig in lijn is met de huisstijl van BOSAL Nederland. Het specifieke doel was om een verpakking te creëren voor de trekhaak van e-bikes, die ook geschikt is voor meertalig gebruik. Square Design heeft met succes een aangepaste omdoos ontwikkeld die voldoet aan deze vereisten.

BOSAL Nederland is een vooraanstaande leverancier van uitlaten, katalysatoren, dieselpartikelfilters (DPF), trekhaken, fietsendragers en dakdragers voor de Nederlandse vervangingsmarkt. Met hun hoofdvestiging in Vianen, inclusief onderzoeks- en opleidingsafdelingen, en distributiecentra in Schiedam en Hengelo, speelt BOSAL Nederland een belangrijke rol in de industrie (Let op: de trekhaken divisie is inmiddels verkocht aan ACPS).

Bij het ontwerpen van de verpakking voor BOSAL Nederland heeft Square Design gestreefd naar perfectie. Ze hebben ervoor gezorgd dat de verpakking naadloos aansluit bij de huisstijl van BOSAL, waardoor een consistente en herkenbare uitstraling wordt gerealiseerd. Tegelijkertijd wilden ze ervoor zorgen dat de verpakking ‘clean’ genoeg is, zodat de aandacht van de consument niet wordt afgeleid van het product zelf. Met hun expertise in het ontwerpen van sleeves en verpakkingen hebben ze een omdoos met een wikkel gecreëerd die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook kostenefficiënt.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare reclamestudio die gespecialiseerd is in het maken van verpakkingen en sleeves, is Square Design de ideale partner voor jouw project. Bezoek de website van BOSAL om meer te weten te komen over hun samenwerking met Square Design en om een indruk te krijgen van de hoogwaardige ontwerpen die ze hebben gerealiseerd. Of je nu een verpakking nodig hebt voor een specifiek product of een complete rebranding van je productlijn, Square Design zorgt ervoor dat de verpakking perfect aansluit bij jouw merkidentiteit en de aandacht van potentiële klanten trekt. Neem vandaag nog contact op met Square Design en ontdek hoe zij jou kunnen helpen bij het creëren van een verpakking die indruk maakt op de markt.

Een-verpakking-maken-Bosal-box