McGregor

Fashion

McGregor heeft de wens geuit om haar Lookbook-collectie om te zetten naar een tablet-applicatie. Deze tablet publishing app stelt accountmanagers in staat om toegang te krijgen tot de lookbooks. Om de vertrouwelijkheid te waarborgen, is er een privékanaal gecreëerd voor deze specifieke tabletpublishing app.

Met de app van McGregor kunnen gebruikers zowel op hun iPad als op hun Galaxy Tab de Lookbook-collectie downloaden. Met tablet publishing wordt de inhoud van de lookbooks vertaald naar een digitale ervaring die gemakkelijk toegankelijk is via de tablet. De app biedt een gebruiksvriendelijke interface en zorgt ervoor dat accountmanagers altijd en overal de beschikking hebben over de nieuwste lookbooks.

McGregor is een gerenommeerd merk met een rijke historie. Het bedrijf is trots op zijn erfgoed en blijft trouw aan de klassieke en tijdloze stijl die het al decennia lang kenmerkt. Hun website toont het verhaal achter het merk, waarbij de focus ligt op de kwaliteit, vakmanschap en het iconische karakter van McGregor. Het merk heeft een trouwe klantenkring opgebouwd van mensen die waarde hechten aan stijlvolle en hoogwaardige kleding.

Met de introductie van de tablet publishing app speelt McGregor in op de moderne technologieën en versterkt het de relatie met hun accountmanagers. Door de lookbooks digitaal beschikbaar te stellen via de app, kunnen accountmanagers efficiënter werken en hun klanten beter bedienen. De app biedt een intuïtieve gebruikerservaring en stelt accountmanagers in staat om de nieuwste collecties eenvoudig te presenteren en te delen.

Het proces van tablet publishing houdt in dat de inhoud van de lookbooks wordt vertaald vanuit een pdf-bestand naar een tabletvriendelijke indeling. Hierbij wordt rekening gehouden met de optimale weergave op zowel de iPad als de Galaxy Tab. Door de lookbooks om te zetten naar een tablet-app, wordt de presentatie van de collectie geoptimaliseerd en wordt de interactie met de inhoud verrijkt.

Kortom, McGregor heeft gevraagd om de Lookbook-collectie om te zetten naar een tablet-applicatie. Met de tablet publishing app kunnen accountmanagers de lookbooks downloaden en op een gebruiksvriendelijke manier bekijken op hun iPad of Galaxy Tab. Door gebruik te maken van moderne technologieën versterkt McGregor de relatie met hun accountmanagers en biedt het hen de tools om klanten efficiënter te bedienen. Tablet publishing zorgt voor een geoptimaliseerde presentatie en een verrijkte interactie met de lookbooks, waardoor McGregor zijn positie als toonaangevend merk in de mode-industrie versterkt.

McGregor-app