Rollup banner maakt direct indruk voor een frisse look

WoonZo

Woningbouw

Als reclamestudio in Nijkerk en omstreken begrijpen we bij Square Design hoe belangrijk het is voor organisaties om zich effectief te presenteren. Daarom hebben we voor WoonZo een professionele rollup banner ontworpen die perfect aansluit bij hun visuele identiteit en de totale beleving van het merk versterkt.

In de rollup banner van WoonZo is de WoonZo!-BOXX opgenomen, waarin schematisch wordt weergegeven welke mogelijkheden er zijn voor het aanpassen en uitbreiden van de woning. Dit innovatieve woonconcept voldoet aan zowel Europese als nationale wet- en regelgeving en biedt een compleet nieuwe benadering van wonen.

Een rollup banner is een onmisbaar communicatiemiddel voor organisaties. Of het nu gaat om het presenteren op een beurs, interne communicatie of een snelle presentatie, een rollup banner is eenvoudig te verplaatsen en trekt direct de aandacht. Als onderdeel van het nieuwe Corporate Identity design van WoonZo, zorgt de rollup banner voor een consistente uitstraling die past bij de algehele beleving van de organisatie. Het is essentieel dat de nieuwe rollup banner, samen met andere communicatiemiddelen zoals folders en de website, naadloos aansluit op de visuele identiteit van WoonZo.

Het Nieuwe Wonen staat voor toekomstbestendig bouwen en wonen, en WoonZo speelt hierop in met unieke nulenergie woonconcepten die betaalbaar, milieuvriendelijk en energieneutraal zijn. Door de mondiale ontwikkelingen op het gebied van milieu en energie worden er steeds meer eisen gesteld aan duurzaam en energiezuinig bouwen en wonen, zowel op Europees als nationaal niveau.

WoonZo gaat verder dan alleen het bouwen van woningen. Met alle benodigde disciplines onder één dak, kan WoonZo elke woning, van kavel tot sleutel, realiseren. Na oplevering biedt WoonZo een comfortabele woonervaring waarbij het onderhoud aan het huis beperkt is en zelfs volledig door WoonZo kan worden verzorgd. Dit geeft bewoners gemoedsrust en gemak.

Met een nieuwe rollup banner creëert WoonZo de mogelijkheid om een korte weergave of boodschap van de organisatie te presenteren. Deze rollup banner sluit naadloos aan bij de nieuwe huisstijl van WoonZo en draagt bij aan een professionele en consistente uitstraling.

Naast de nieuwe rollup banner heeft WoonZo bij Square Design ook een nieuw logo ontwerp, een vernieuwde corporate identity, nieuwe signing, een eigentijds brochure ontwerp en een verfrissend website design laten maken. Samen hebben we ervoor gezorgd dat alle communicatiemiddelen van WoonZo perfect op elkaar aansluiten en het merk op een krachtige en professionele manier presenteren.

Met de innovatieve rollup banner en andere ontwerpen van Square Design heeft WoonZo nu alle tools in handen om zich op een unieke en onderscheidende manier te presenteren.

rollup-banner-WoonZo-banners

Rollup banner maakt direct indruk voor een frisse look

Rollup banner maakt direct indruk voor een frisse look

Rollup banner maakt direct indruk voor een frisse look

Rollup banner maakt direct indruk voor een frisse look

Rollup banner maakt direct indruk voor een frisse look

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW