BSQ Cosmetics

Cosmetica

Bij Square Design hebben we BSQ Cosmetics geholpen met hun ‘Lemon’ project.

Bij Square Design begrijpen we het belang van een aantrekkelijk en overzichtelijk rollbanner design. Daarom hebben we voor BSQ Lemon een rollbanner design ontwikkeld dat eenvoudig in opzet is, maar tegelijkertijd gestructureerde speelsheid uitstraalt. In dit ontwerp worden de producten geordend en rustig weergegeven, waardoor de rollbanner direct de aandacht trekt en de boodschap helder overkomt. Het rollbanner design speelt een prominente rol bij de introductie van het nieuwe product ‘Lemon’ van BSQ-Cosmetics, dat in navolging van de succesvolle ‘Carrot’ is ontwikkeld. Ter promotie van dit nieuwe product hebben we een serie van verschillende uitingen ontworpen, waaronder het rollbanner design. Deze uitingen zijn ingezet op diverse beurzen, waaronder de Alimetaria in Barcelona.

Naast het rollbanner design hebben we ook een grafisch ontwerp gemaakt voor een bijhorend T-shirt. Dit ontwerp heeft een stijlvol en clean design, waarbij het icoon is voorzien van een kroon om de ‘Queen’ van Black Style Queen Cosmetics extra te benadrukken.

Bij Square Design streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardig design dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. Of het nu gaat om het bestellen van rollbanners, het laten maken van een website of het ontwerpen van andere promotionele materialen, wij zorgen ervoor dat elk aspect van het design perfect aansluit bij de wensen en identiteit van onze klanten.

Rollbanner-design-rollup-BSQ