Ichthus School

Onderwijs

Square Design is een reclamestudio in Nijkerk en gespecialiseerd in ontwerp voor gevelbelettering en reclame plakken. Ons kleine team luistert nauw naar de wensen van onze klanten en creëert unieke ontwerpen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Voor de Ichthus School in Nijkerk hebben we een gevelbeletteringsontwerp gemaakt dat volledig tegemoetkomt aan de wensen van de kinderen.

Onze aanpak is actief en persoonlijk. We gaan graag met onze klanten in gesprek om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen. We nemen de tijd om ons te verdiepen in hun producten en diensten en proberen ze zelf te ervaren. Op die manier kunnen we een creatief ontwerp creëren dat perfect past bij hun school en waarmee ze zich kunnen onderscheiden van andere scholen.

Bij Square Design streven we ernaar om een sterke visuele identiteit te creëren en merken te versterken. We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij hun wensen en behoeften. Ons team van professionals zorgt voor een vlekkeloze uitvoering en plakt de gevelbelettering op een specialistische wijze.

De Ichthus School in Nijkerk maakt deel uit van de HSN-scholen en biedt christelijk onderwijs aan leerlingen. De school creëert een veilige en inspirerende omgeving waarin leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Met een breed scala aan onderwijsprogramma’s en buitenschoolse activiteiten worden de talenten van de leerlingen gestimuleerd en worden ze voorbereid op een succesvolle toekomst.

Bij Ichthus staat zowel academische als persoonlijke groei centraal. Het deskundige docententeam biedt persoonlijke begeleiding en ondersteuning aan de leerlingen. De school legt de nadruk op het ontwikkelen van een stevige kennisbasis, vaardigheden en een eigen identiteit. Ze geloven in het toepassen van het geleerde in de maatschappij, met als motto: ‘Niet voor school, maar voor het leven leren wij’ (Seneca).

Square Design is trots op de rol die we hebben gespeeld in het creëren van de gevelbelettering voor de Ichthus School. We blijven ons inzetten voor hoogwaardige gevelbelettering en reclame plakken om scholen te helpen hun boodschap uit te dragen en een blijvende indruk te maken. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en bekijk de illustratie van de gevelbelettering voor de Ichthus School.

gevel-beletteren-school